Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2019 » Январь » 29 » 14:36:12

Борислав Розенблат ініціює виділення 20 млн грн держсубвенції на проекти із енергозбереження для ОСББ Житомира     Реклама  

29.01.2019, 14:36:12 2397 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Борислав Розенблат ініціює виділення 20 млн грн держсубвенції на проекти із енергозбереження для ОСББ Житомира

Народний депутат від Житомира, Борислав Розенблат ініціює виділення 20 млн гривень держсубвенції для ОССБ Житомира. Про це він повідомив під час зустрічі з керівниками об’єднань співвласників багатоповерхівок міста.

«Нові вікна та двері у під'їздах старих житомирських багатоповерхівок - це цілком реально. Цього року ініціюю виділення 20 млн грн держсубвенції на проекти з енергозбереження для ОСББ Житомира», – наголосив Борислав Розенблат.

Під час зустрічі, 28 січня, народний депутат зазначив, що державна субвенція – це кошти платників податків і вони повинні повертатися до людей у якості реальних проектів.

«Тому наступний крок – за вами, голови ОСББ: пишіть та подавайте проекти, аби ваші будинки якомога швидше отримали відповідне фінансування. Вірю, що спільно у нас усе вийде і у новий опалювальний сезон житомиряни отримають комфортні будинки», – зазначив Борислав Розенблат.

Нагадаємо, що з ініціативи Борислава Розенблата у 2016-2017 роках витратили 45 млн 300 тисяч гривень на заміну медичного обладнання у лікарнях Житомира. Зараз у місті триває інший проект з будівництва 10 спортивних майданчиків у Житомирі, який народний депутат започаткував у 2018 році.


 






Тэги: ОСББ, Житомир, Борислав Розенблат

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: