Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2019 » Февраль » 26 » 09:38:51

У житомирській гімназії №3 дітей навчають фінансовій грамотності

26.02.2019, 09:38:51 2221 3 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
У житомирській гімназії №3 дітей навчають фінансовій грамотності

Шестикласники житомирської гімназії №3 розпочали навчання у безкоштовній "бізнес-школі" від ПриватБанку. 

Протягом восьми занять сертифікований банківський тренер навчатиме шестикласників будувати фінансові цілі і досягати їх, визначати необхідні і бажані витрати, керувати власним бюджетом, заощаджувати і накопичувати, знати все про банківські технології. А у фіналі діти спробують написати бізнес-план до власної справи і розробити етапи реалізації свого start-up.

“Саме ці шестикласники спочатку відвідали екскурсію у відділенні банку, а потім виявили бажання навчатись і у нашій "бізнес-школі". Бажання дітей підтримала їхній класний керівник, яка і посприяла старту проекту безпосередньо у самій гімназії”, - розповіла керівник напрямку “ЮніорБанк” Житомирського РУ ПриватБанку Галина Моргулець.

За її словами, такі ж "бізнес-школі" на безоплатній основі банк проводить і в інших школах, а також при відділеннях банку як у Житомирі, так і в області.

Щоб навчатись у "бізнес-школі", потрібно лише бажання дітей і їхніх батьків, а також картка Юніора. Записатись на навчання можна за телефоном 3700 або ж звернутись у будь-яке відділення ПриватБанку на Житомирщині.

Усі заняття проходять у формі тренінгів, наповнених практичними завданнями й тематичними іграми. Після кожного уроку школярі на сайті “ЮніорБанк” заходять в особистий кабінет і складають тести та набирають бали. По завершенню Бізнес-Школи діти отримають дипломи.

Понад 10 років у банку працює напрямок “ЮніорБанк”, основною метою якого є підвищення фінансової грамотності дітей та ознайомлення з діяльністю банку. Нині він об’єднує понад 500 000 українських школярів. Крім "бізнес-школі", навчання фінансовій грамотності проходить і у форматах екскурсії у відділення банку та працює квест-кімната “Загублені у банку”.


Тэги: финансовая грамотность, дети, школа

Схожі новини:


Комментариев: 3
nvvetal
1 Ololo (nvvetal)   • 10:37:37, 26.02.2019 [Материал]

not bad!
pushistik13
2 Пушистик (pushistik13)   • 13:51:46, 26.02.2019 [Материал]

кредитки дают?
Ответ: Приватбанк - ні) у дітей картки без кредитного ліміту і всі вони підв‘язані під картки батьків. Тобто батьки бачать кожну операцію по картці дитини, самі поповнюють цю картку дитині або дають гроші на поповнення картки
Батьки можуть встановити ліміт на трати у день. І дитина не зможе витратити, наприклад, більше 20 грн чи 15 грн (відповідно до ліміту)
Irinalove
3 Ирина Л (Irinalove)   • 16:31:26, 26.02.2019 [Материал]

Я думаю, деткам пригодится эта информация, еще и нас, родителей научат чему-то полезному!)
Оголошення на ЖЖ інфо: