Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2019 » Декабрь » 8 » 00:04:39

Чим зайняти дитину на зимових канікулах?     Реклама  

08.12.2019, 00:11:39 3418 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Чим зайняти дитину на зимових канікулах?

У школах починаються зимові канікули, і перед батьками постає проблема: чим зайняти дітей, щоб вони не пролежали перед телевізором, а провели канікули з користю.

Сімейний відпочинок - це те, чого з таким нетерпінням чекають і батьки, і діти. Але часом радісні очікування змінюються розчаруванням. Щоб цього не сталося, варто спланувати відпустку так, щоб уникнути хоча б найпоширеніших помилок. Ідеальний варіант - спільний відпочинок де-небудь за містом або на курорті, де можна покататись на лижах, розслабитись у SPA і подихати чистим повітрям. Але мало хто з працюючих дорослих може собі дозволити взяти відпустку саме на час канікул, щоб провести їх з дитиною. Тому доводиться розглядати інші шляхи.

У Житомирі є заклади для дітей, де їм буде не лише весело проводити час, а й корисно!
 

Академія розвитку інтелекту “Smartum”



Центр раннього розвитку дитини допоможе дітям у вигляді гри вивчати важливі та захоплюючі матеріали, які знадобляться для подальшої роботи зі шкільною програмою. 
 

У курс входять такі програми: 

  • Ментальна арифметика створює міцну базу для самореалізації. Завдяки їй поліпшується успішність з усіх шкільних предметів незалежно від профілю. Дитина вчиться виявляти ініціативу та лідерські якості, ставити цілі й досягати їх.
  • Розвиток швидкості читання висока швидкість читання - це лише побічний продукт методики Ліберика. Головне, що ваша дитина полюбить читати книги. Крім цього, її мозок буде працювати з високою швидкістю сприйняття й оброблення інформації. Дитина навчиться концентруватися на важливому і швидко запам'ятовувати.
  • Спідкубінг рішення головоломки кубика Рубика вчить дитину вибудовувати послідовність дій і операцій, бачити причину і наслідок, що дуже корисно в будь-якій ситуації.
 

Комп'ютерна академія “ШАГ”



Тут ваша дитина проведе час корисно та весело. У зимовому IT-таборі навчать проектувати 3D моделі та друкувати на сучасному 3D принтері, разом з викладачами зберуть власну армію роботів EV3, навчаться малювати супергероїв в стилі Pixel Art та створять власну гру!

Досвід літнього IT-табору показав, що за зміну діти стають хорошими друзями, розширують свій кругозір та хочуть піти на навчання у академію “ШАГ”

Зміна триває з 26.12 по 30.12 
 

Мовний центр “BEE”



Курси проводять досвідчені й кваліфіковані викладачі з профільними та міжнародними сертифікатами й мають індивідуальний підхід до кожного з учнів. Усі заняття проводяться у невеликих групах – 6–8 дітей, що дозволяє їм краще засвоювати матеріал. Кожне заняття – це спільна праця на максимальний результат.

Окрім занять у групі навчальна програма включає:
  • майстер-класи з носіями мови;
  • розмовний клуб;
  • відео клуб;
  • граматичний клуб.
 

Сімейний хаб “Літо”



Заняття у хабі орієнтовані на дітей віком від 1 року й несуть в собі розумовий, емоційний, психологічний, естетичний та фізичний розвиток для дитини. Якісні іграшки, сучасні комфортні меблі, безпечні умови, цікаві навчальні матеріали – все це забезпечує гармонійний розвиток усіх сфер життєдіяльності наших вихованців.

Тут ви можете залишити дитину в ігровій кімнаті і не хвилюватись, досвідчені аматори та няні зможуть зацікавити дитину. 

Тэги: образование, дети, каникулы

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: