Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Краса і здоров'я

Чому варто вибирати нішеву парфумерію?

Автор: Светлана Егорова, 23.11.2021, 12:28:48 Чому варто вибирати нішеву парфумерію?

Вибрати подарунок часто непросто, оскільки потрібно враховувати безліч деталей: бюджет, інтереси людини для якої купуєте презент та багато іншого. Для того, щоб дійсно здивувати гарним вибором, варто звернути увагу на парфуми. 

Нішева парфумерія — це авторські композиції. Зробити такий подарунок собі, колезі або близький людині — це справді проявити свою увагу та турботу. Придбати їх в Україні за вигідною ціною пропонується на сайті https://poetryhome.ua

Склад нішевої парфумерії

Нішеві аромати, завдяки неможливості придбати будь-де, часто незаслужено обходять стороною. Існують певні міфи, які стосуються нішевої парфумерії, оскільки вона не так розповсюджена, як брендові аромати. 

Ці парфуми можуть мати не тільки натуральні компоненти, але й інгредієнти, які створюються хімічним способом. Такий вибір не обґрунтовується ціною. Основна причина в тому, що якщо парфумер буде використовувати виключно натуральні компоненти, то це значно звужує простір для творчості. 

Деякі покупці також вважають, що нішовий аромат занадто стійкий. Але це не зовсім так, оскільки така характеристика залежить від особливостей композиції. Іноді парфумери створюють аромат, що передбачає не простий склад. І для того, щоб повністю відкрилися всі ноти, потрібен значний час. Також такий аромат може довго залишати після себе ще й шлейф. 

Існує ще міф, що нішевий парфум має надто дивний аромат. Так, оригінальний та унікальний. Але враження від його використання залежить виключно від особистих уподобань. Вони можуть бути складними композиціями, або моноароматами. Але потрібно також враховувати, що навіть моноаромати мають декілька інгредієнтів у складі. 

Як правильно вибрати нішевий парфум собі та на подарунок? 

Що таке нішева парфумерія? Щоб вибрати парфум, який відповідає вимогам, встановленим до нішевих ароматів, варто звернути увагу на:

  • особливості упакування;
  • відчуття аромату. 


Занадто яскраві флакони більш характерні для люксових ароматів. Для створення брендового парфуму, маркетологи багато часу витрачають аби визначити, що саме буде подобатися більшості. А от перед нішовим ароматом стоїть зовсім інша задача. Цей запах не для всіх. А тільки для тих, хто дійсно являється прихильником прояву індивідуальності. 

Тому часто нішевий аромат має просте й лаконічне пакування. 

Важливо також звернути увагу й на особливості відкриття аромату. І варто це робити не поспішаючи, аби повністю відчути те, що задумав його автор.. 

Основні характеристики нішевого аромату:

  • ціна не може бути занадто низькою;
  • відсутність реклами;
  • унікальне розкриття композиції.


Потрібно враховувати, що нішевий аромат дійсно не має такого високого цінника, як багато хто вважає. Але не може мати вартість таку ж як, наприклад, парфум з мас-маркету. Їх автори ставлять за мету звернути увагу на сам аромат, тому нішевий немає ніякої реклами. А також цей аромат неможливо сплутати з чимось іншим. До того ж по-різному розкривається, залежно від особливостей запаху, що притаманний конкретній особистості. 

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Краса і здоров'я" на ЖЖ.info
Краса і здоров'я | 23.11.2021 | Переглядів: 1047 | парфюмерия, духи, запахи

Читайте також на цю тему: