Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Лікування імпотенції в клініці Уросвіт

Автор: Мария Никулина, 02.11.2018, 22:54:28 Лікування імпотенції в клініці Уросвіт

ЩО МАЮТЬ НА УВАЗІ ПІД СЛОВОМ “ІМПОТЕНЦІЯ”

Термін “імпотенція” або “еректильна дисфункція” означає той стан, коли чоловік не в змозі утримувати ерекцію статевого органу. Еректильні порушення заважають вести повноцінне сексуальне життя, тому такій дисфункції дали назву “статеве безсилля”. Від еректильної дисфункції страждають люди будь-якого віку. Але насамперед вона виражена у чоловіків від 35 до 70 років. Сильна половина людства найчастіше відкладає візит до лікаря з цією проблемою, сподіваючись на єдиний випадок. Якщо цей стан повторюється багаторазово і триває більше одного місяця, варто піти до спеціаліста. Чим раніше чоловік звернеться за допомогою — тим раніше буде надане потрібне лікування.

Кваліфіковані лікарі в клініці “Уросвіт” займаються питаннями чоловічого здоров’я. Вони готові вислухати, проконсультувати та підібрати дієві методи подолання захворювання, які найбільше підходять до кожного випадку пацієнта. Лікування чоловічого безсилля http://urosvit.com/impotentsiya/ в клініці Уросвіт у Львові.

 

РАННІ СИМПТОМИ

Якщо чоловік помічає незначне зниження потягу сексуального характеру, або статевий акт втратив відчуття повноти та інтенсивності, тоді варто задуматися про похід до лікаря. Така ситуація є першим симптомом, який часто ігнорують і на який не звертають уваги. Підтверджуючим фактом початкового етапу захворювання також виступає і неусвідомлене відкладання або уникнення сексуального зв’язку. До традиційної ранньої симптоматики належать наступні ознаки:

  • слабка ерекція статевого члена;
  • недостатня ерекція;
  • зниження якості та кількості статевих актів.
 

За наявності цих симптомів можна звернутися до професійних лікарів закладу “Уросвіт”. На першому прийомі відбувається ознайомлення зі станом пацієнта. Вивчається історія хвороби та проводиться бесіда для виявлення проблеми. Після докладної бесіди з хворим спеціаліст може відправити його на додаткові обстеження організму.

лікування чоловічого безсилля
 

ЧОМУ ВИНИКАЄ ТАКА ПРОБЛЕМА, ЯК ІМПОТЕНЦІЯ

Щоб боротися з хворобою еректильної дисфункції, необхідно розібратися в причинах її появи. Найпоширенішим є наступні:

  • Анатомічні особливості. Через вроджені вади сечовидільної та репродуктивної систем статевий орган не наповнюється достатньою кількістю крові для здійснення подальшого сексуального контакту. Якщо чоловік переніс операцію або з ним стався нещасний випадок, можуть виникнути ускладнення з ерекцією під час збудження.
  • Гормональні зміни. Вікова зміна та зниження вироблення чоловічих гормонів також впливає на статеву функцію. Але в сучасному світі молоді люди все частіше страждають на хвороби, пов’язаними з ендокринною системою. Тому вони попадають в зону ризику. Гормональний фон може зміниться у зв'язку з такою проблемою, як ожиріння. Чоловіки з такою особливістю звертаються до лікарів щодо еректильної дисфункції.
  • Психологічний стан. Дуже важливо, щоб чоловік був у гарному настрої та повністю розслаблений. Якщо є постійні стреси й напруга на роботі чи в житті, еректильна функція також буде порушена.
  • Судинні особливості. Ерекція статевого органу відбувається завдяки наповненню тканин кров’ю. Тому хвороби судин можуть позначитися на роботі чоловічого члена. Атеросклероз та гіпертонія впливають на ерекцію чоловіка, які проявляються у зрілому віці.
  • Неврологічний стан. Якщо було порушення функцій центральної або периферичної нервової системи, це позначиться і на стані статевої сили чоловіка. Перенесення подібних хвороб та приймання деяких препаратів протягом довгого часу може бути на заваді ерекції. Особливо це стосується бета-блокаторів, антидепресантів та ліків проти алергії.
  •  

ДІАГНОСТИКА ІМПОТЕНЦІЇ В КЛІНІЦІ “УРОСВІТ”

Після первинного огляду та ознайомлення зі станом здоров’я пацієнта лікар призначає йому ряд додаткових обов’язкових досліджень. Серед них лабораторні аналізи та діагностика за допомогою спеціальних апаратів.

● Лабораторні дослідження включають у себе:

➢ загальний аналіз крові;

➢ аналіз крові на стан гормонів;

➢ аналіз крові на жири;

➢ аналіз крові з органів печінки та нирок;

➢ аналіз сечі.

● Апаратна діагностика:

➢ УЗД сечовидільної та репродуктивної систем дає можливість дізнатися про стан органів малого тазу. Дослідження відбувається трансректальним та трансабдомінальним методами.

➢ Біотезіометрія призначена для визначення показників чутливості та іннервації статевого органу. Спеціальний датчик кріпиться на нього та посилає коливання різного типу.

➢ Судинний тест вазоактивності. За допомогою цього методу визначається якість та швидкість еректильної функції. Безпечні препарати вводяться в тканини статевого члену та призводять до ерекції. Вони здатні виявити причини імпотенції.

➢ Ультразвукова доплерографія є сучасною технологією обстеження організму. Такий спосіб дає можливість побачити стан судин усієї репродуктивної системи. Завдяки цьому можна знайти порушення роботи кровообігу в органах сечостатевої системи.

ефективне лікування імпотенції
 

ЯК ЛІКУЮТЬ ІМПОТЕНЦІЮ В КЛІНІЦІ “УРОСВІТ”?

Після проходження всіх необхідних обстежень пацієнту призначається курс лікування, який направлений на подолання його проблеми. У закладі “Уросвіт” існують наступні методи та способи боротьби з таким недугом, як імпотенція:

  • Магнітно-резонансна терапія. Цей метод допомагає вивести застояний секрет простати, а також стимулює захисні механізми організми працювати краще. МР-терапія належить до ефективних способів лікування.
  • Вакуумна терапія дає можливість подолати імпотенцію на перших стадіях хвороби. Проте вона не гарантує повного виліковування від еректильної дисфункції, тому що не має довготривалого ефекту.
  • Ударно-хвильова терапія виступає найбільш дієвим способом позбавлення від такого захворювання, як еректильна дисфункція. Сучасний інноваційний прилад виробляє ударні хвилі, які направляються безпосередньо в потрібні області статевого органу. Ділянки виявляються наперед за допомогою УЗД-апарату. Даний спосіб допомагає не тільки пом’якшити фіброз та судинні стінки, а ще й стимулює утворення нових судин. Завдяки цьому відновлюється нормальне кровопостачання та покращується стан ерекції.
  • Масаж. Лікар може в якості позбавлення від еректильної дисфункції порадити масаж та спеціальні вправи. Упродовж місяця чоловік має дотримуватися виконання рекомендацій, а потім пройти повторний огляд.
  • Медикаментозний метод. Приймання препаратів допоможе поліпшити кровопостачання в органах малого тазу. Обираються та призначаються ліки (таблетки або мазі) дуже ретельно, щоб не викликати побічних наслідків.
  • Введення ін'єкцій. У статевий член вводяться спеціально підібрані препарати. За допомогою такого методу можна досягти неперевершених результатів: ерекція сильна та триває довгий час. Уколи призначаються в залежності від стану здоров’я пацієнта – розраховується правильна доза та підбираються ефективні ліки.
  • Психотерапія приносить результат тільки в тому випадку, коли хвороба виникла на фоні психічних розладів. Даний спосіб відзначається довгою тривалістю лікування, проте тільки професійні психологи визначать справжню проблему та допоможуть побороти еректильну дисфункцію.

Правильне харчування являє собою важливим етапом в подоланні проблеми безсилля. Спеціальний підбір продуктів та дотримання дієти дасть можливість поліпшити стан усього організму, зокрема і функцій статевого органу.

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 02.11.2018 | Переглядів: 2422 | медицина, лечение, Здоровье

Читайте також на цю тему: