Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2008 » Сентябрь » 5 » 11:57:34

Олексій Василевич: Тимошенко й Мороз - одного поля ягоди

05.09.2008, 11:57:34 5460 14
Олексій Василевич: Тимошенко й Мороз - одного поля ягоди

®
Тимошенко зробила помилку, яку електорат бютівців навіть їй не пробачить. Вона на всю країну заявляла, що ніколи і ні за яких умов не піде на союз з Партією Регіонів.

Але пішла, тим самим власноруч поставила хрест на демократичній коаліції і на ідеалах, які так відчайдушно відстоювали на майдані в 2004 р. її виборці й сама Леді Ю. Вона зробила те саме, що в 2006 р. зробив Олександр Мороз (СПУ разом з ПР та комуністами утворили парламентську більшість) - зрадила виборців та національні інтереси і в чергове довела, що політика БЮТ в Україні - популістська.

Якщо зраду національних інтересів український виборець ще може пробачити, то особисту - ніколи. Промовистим є приклад тих же соціалістів на дострокових парламентських виборах 2007р., де за політичну зраду лідера, поплатилась вся Соціалістична партія, яка не подолала прохідного бар'єру. Саме ті події зробили з Олександра Мороза політичний труп.

Думаю, що процес "політичної трупізації" розпочався і для лідерки БЮТ, в якому винна лише вона сама.

Тимошенко хотіла показати Президенту і НУНС, що вона і уряд не маріонетки та продемонструвати, хто в домі господар. Тому, заручившись підтримкою Партії Регіонів, голова уряду думала зробити президентську команду і особисто президента мішенью, не розуміючи, що стала нею сама. Своїм емоційно-амбіційним рішенням БЮТ сам розв'язав руки пропрезидентській фракції, яка ухвалила рішення про вихід з демкоаліції.

Щодо Партії Регіонів, яка, до речі, ніколи(на відміну від прем'єра) не кричала ніколи про коаліцію з тою чи іншою політичною силою в парламенті, а навпаки, заявляла про широку коаліцію, то регіонали грамотно використовують БЮТ в парламенті і голосують всі потрібні їм закони.

Аналізуючи останні події в українському політикумі, неозброєним оком видно, що невдовзі розпочнеться процес об'єднання політичних сил проти БЮТ та її лідера.

Директор PR-агенства "Имидж Мастер" Олексій Василевич, спеціально для «Журналу Житомира»

Схожі новини:


Комментариев: 14
Makedonskii
1 А.Ф. (Makedonskii)   • 12:38:30, 05.09.2008 [Материал]

Кто это такой? Начинающий сказочник? Нет в Житомире Pr-a
Пристрастия украинского электората иррациональны и не зависят в предвыборный период от прошлых поступков любимцев. Коалиция с ПР будет воспринята как временная и вынужденная на фоне окончательного втаптывания Преза в прах. Простят ей все.
Кстати, в ПР тоже нет согласия. Слыхали как Колесников Табачника огрел? "Дешевый клоун, казнокрад и музейный вор". А Табачник, как известно, Яныка когорта.
Independent
2 Степан (Independent)   • 13:02:04, 05.09.2008 [Материал]

Кто это такой? Это просто умный человек, который говорит правду! По последним данным в Западной Украине рейтинг БЮТ упал на 50%. Это народный показатель. Юля идёт к власти по костям, она думает что её избиратель простит ей всё, но в этот раз всё слишком очевидно, поэтому Юлии Владимиовне пора на заслуженный отдых.
Makedonskii
3 А.Ф. (Makedonskii)   • 13:15:28, 05.09.2008 [Материал]

Правды не знает никто. А любые публичные социологические исследования - зараннее неправдивы. И что бы ЮВТ не вытворяла, до заслуженного отдыха ей дальше чем кому-либо из соперников.
Эксперт
4 Руслан Лещенко (Эксперт)   • 13:23:04, 05.09.2008 [Материал]

Я сам социолог и, действительно, прогнозы политолога подтверждаются цифрами. Сегодня рейтин БЮТ в Западной Украине существенно пошатнулся. Единственное, не согласен с экспертом в сравнении Юлии Владимировны с Морозом.
дядько
5 андрій (дядько)   • 13:36:39, 05.09.2008 [Материал]

здається мені, що сьогоднішні статті на ЖЖ мають присмак замовних...
давайте будемо до кінця відвертими і приймемо те, що "принципи майдану" почали порушуватись вже з самого початку. для прикладу можемо згадати славновідому "люстрацію" коли порозганяли усіх, а натомість було розставлено на ключові пости особистостей за родинно-кумівським принципом підбору.
і тепер звинувачувати в "зраді" БЮТ є однобоким.
talib
6 talib (talib)   • 16:58:23, 05.09.2008 [Материал]

Скажите и покажите мне такого политика,который пришёл к власти "не по костям".......Все они хороши......Но заметьте себе,что кто бы,что бы,не говорил,а Юля как была на высоте,так и осталась........Но это не её заслуга.......Это заслуга вот таких "вновь вылупившихся" PR технологов ЕЦа,блока Литвина,коммунистов......А народ и выбирает из худшего лучшее.......Другого-то и нет......Как ни жаль.........
woland
7 WolanD (woland)   • 17:01:36, 05.09.2008 [Материал]

Таліпчик, не дає вам спокою ЄЦ. Боїтесь, білосерденькі ви наші? - правильно робите.
talib
8 talib (talib)   • 11:29:18, 06.09.2008 [Материал]

О бедном редакторе (WolanDе) замолвите слово............Ты хоть сам понял,что написал......Ни о ком я не переживаю,я просто написал о том,что произойдёт.......А ты беги от "тёти Веры".......Заметил уже,что от неё уже все просто "шарахаются"? Вот уже и Криль трубку не берёт,когда она звонит........А её инициатива с газетой - это вопль утопающего........
woland
9 WolanD (woland)   • 14:15:44, 06.09.2008 [Материал]

Хворий трошки, да? Манєчка a la "я тут з Крілем сиджу, випиваю, а тут ВТШ дзвонить"? :-)
Тіпа значимий і дуже важливий. Тільки-от плутається в елементаних речах наш таліпчик, інформації ніц не має. Одні понти, понти...

Заздрісно на команду дивитись. Ну да, вам ніколи такої не зібрати. З вашим-то бютівським авторитаризмом...

Fedya
10 Fedya (Fedya)   • 18:12:50, 07.09.2008 [Материал]

процес "політичної трупізації" для Ющенка та Його України вже закінчився. Винен лише він сам, а не якась Балога.
1-10 11-14
Оголошення на ЖЖ інфо: