Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2008 » Сентябрь » 15 » 13:19:14

Завтра в Житомире, на сессии горсовета, рассмотрят вопросы о состоянии ЖКХ

15.09.2008, 13:19:14 5488 1
Завтра в Житомире, на сессии горсовета, рассмотрят вопросы о состоянии ЖКХ

Завтра, во втроник 16 сентября 2008 года в 10 часов, в Житомире в зале заседаний горсовета состоится двадцать шестая сессия Житомирского городского совета пятого созыва.

Как сообщили «Журналу Житомира» в пресс-службе горсовета, на рассмотрение депутатов выносятся более 60 вопросов.

Первым на рассмотрение вынесут вопрос о состоянии подготовки жилищно-коммунального хозяйства Житомира к работе в осенне-зимнем периоде 2008 – 2009 годов. Докладчик: Кругляк Эдуард Борисович – заместитель городского председателя по вопросам деятельности исполнительных органов.

А также: Пивоварова Светлана Ивановна - начальник управления жилищного хозяйства и Марцун Александр Васильевич – начальник управления коммунального хозяйства.

На розгляд ради виносяться  такі питання:
1. Про стан підготовки житлово-комунального господарства міської ради до роботи в осінньо-зимовому періоді 2008 – 2009 років.
Доповідач: Кругляк Едуард Борисович – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради
Співдоповідачі: Півоварова Світлана Іванівна - начальник управління житлового господарства міської ради
Марцун Олександр Васильович – начальник управління комунального господарства міської ради
2. Звіт про виконання міського бюджету за I півріччя 2008 року.
3. Про внесення змін до міського бюджету на 2008 рік.
4. Про цільовий фонд соціально – економічного розвитку м. Житомира.
5. Про затвердження Положення про міський фонд охорони навколишнього природного середовища.
6. Про внесення змін до рішення міської ради від 29.09.05 № 550.
Доповідач: Мончаківська Русана Олександрівна – директор
департаменту бюджету та фінансів міської ради
7. Про затвердження Статуту комунального підприємства “Агентство з управління майном” Житомирської міської ради у новій редакції.
8. Про внесення змін до рішення сесії від 06.02.08 № 545 “Про встановлення пільг та орендних ставок по орендній платі”.
Доповідач: Загурський Володимир Францович – директор КП “Агентство з управління майном” Житомирської міської ради
9. Про затвердження початкової ціни вартості об'єктів нерухомого майна комунальної власності міста за адресою: м.Житомир, вул.В.Бердичівська, 34.
10. Про прийняття в комунальну власність міста об’єктів нерухомого майна.
Доповідач: Михалець Володимир Миколайович – директор
департаменту власності та ринкового регулювання
міської ради
11. Про внесення доповнень та змін до Програми сприяння забезпеченню безпеки життєдіяльності, благоустрою, законності та громадського порядку в м. Житомирі на період 2008-2012років.
Доповідач: Дідківський Микола Васильович – начальник
управління з питань надзвичайних ситуацій та
цивільного захисту населення міської ради
12. Про надання дозволу комунальним установам “Центральна міська лікарня №1” та “Центральна дитяча міська лікарня” на закупівлю вакцини БЦЖ.
Доповідач: Суслик Микола Петрович – начальник управління
охорони здоров’я міської ради
13. Про внесення змін до рішення міської ради від 28.05.08 № 602.
Доповідач: Пашко Ольга Миколаївна – начальник організаційного
відділу міської ради
14. Про внесення змін до рішення міської ради від 28.05.08 № 638.
Доповідач: Балюрко Віктор Степанович – начальник управління
культури міської ради
15. Про зміну розміру статутного фонду комунального підприємства “Інформаційно - видавничий центр Житомирської міської ради”, внесення та затвердження змін до статуту.
Доповідач: Шуст Володимир Петрович – начальник управління
по зв’язках з громадськістю міської ради
16. Про внесення змін до рішення міської ради від 14.01.08 № 523 “Про затвердження Програми “Пільги Почесним громадянам міста Житомира на житлово – комунальні послуги на 2008 рік”.
17. Про внесення змін до рішення міської ради від 14.01.08 № 522 “Про затвердження Програми сприяння більш ефективній діяльності комунальних виробничих житлових ремонтно – експлуатаційних підприємств міста Житомира на 2008 рік”.
18. Про затвердження змін до Програми з санітарної очистки міста Житомира та захоронення відходів на 2007 – 2008 роки.
19. Про затвердження рішення міськвиконкому від 28.08.08 № “Про внесення доповнень в додаток 2 до рішення міськвиконкому від 10.04.08 № 271 “Про затвердження переліку житлових будинків, які підлягають обладнанню приладами обліку регулювання споживання холодної води та теплової енергії”.
Доповідач: Півоварова Світлана Іванівна – начальник житлового
господарства міської ради
20. Про прийняття в комунальну власність міста від Житомирської виправної колонії № 4 Державного департаменту України з питань виконання покарань у Житомирській області газових мереж, обладнання та безоплатну їх передачу на баланс ВАТ “Житомиргаз” для утримання і обслуговування.
21. Про прийняття в комунальну власність міста від кооперативу “Мар’янівка” газових мереж, обладнання та безоплатну їх передачу на баланс ВАТ “Житомиргаз” для утримання і обслуговування.
22. Про прийняття в комунальну власність міста від громадянина Головатюка В.В. газових мереж та безоплатну їх передачу на баланс ВАТ” Житомиргаз” для утримання і обслуговування.
23. Про надання дозволу на відкриття кредитної лінії комунальному підприємству “Житомирське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства”.
24. Про внесення змін до рішення міської ради від 14.01.08 № 536 “Про зміну розмірів статутних фондів комунальним підприємствам, внесення та затвердження змін до їх Статутів”.
25. Про внесення змін до рішення міської ради від 21.11.07 № 408 “Про затвердження програм утримання та поточного ремонту об'єктів благоустрою міста”.
26. Про затвердження Програми оновлення транспортних засобів, машин та механізмів комунального господарства міста на 2008-2010 роки.
Доповідач: Марцун Олександр Васильович – начальник
управління комунального господарства міської ради
27. Про погодження місця розташування малоповерхової житлової забудови по пров. Соняшниковому,12,14, затвердження акту вибору та обстеження земельної ділянки і надання дозволу на розроблення проекту її відведення.
28. Про погодження місця розташування будівлі Почесного Консульства Грузії в м.Житомирі по вул. Черняховського, 101-а з приміщеннями культурно-побутового призначення та житловим фондом для дипломатів та членів їх родин, затвердження акту вибору та обстеження земельної ділянки і надання дозволу на розроблення проекту її відведення.
29. Про погодження місця розташування підземного переходу з об’єктами громадського призначення по вул. Московській в м. Житомирі, затвердження акту вибору та обстеження земельної ділянки і надання дозволу на розроблення проекту її відведення.
30. Про погодження місця розташування багатоповерхового житлового будинку по вул. Кибальчича, 20-а, затвердження акту вибору та обстеження земельної ділянки і надання дозволу на розроблення проекту її відведення.
31. Про погодження місця розташування багатоповерхового житлового будинку по вул. Кибальчича, 18-а, затвердження акту вибору та обстеження земельної ділянки і надання дозволу на розроблення проекту її відведення.
32. Про погодження місця розташування розширення власного магазину в житловому будинку по вул. Щорса, 18 за рахунок прибудови, затвердження акту вибору та обстеження земельної ділянки і надання дозволу на розроблення проекту її відведення.
Доповідач: Руденко Сергій Іванович – в. о. начальника
управління містобудування, архітектури та дизайну
міського середовища міської ради
33. Про вилучення та припинення, надання на праві користування земельних ділянок юридичним і фізичним особам.
34. Про внесення змін до державної статистичної звітності з кількісного обліку земель (форми 6-зем; 2-зем).
35. Про розгляд протесту прокуратури м. Житомира від 04.08.08 № 239/15.
36. Про розгляд протесту прокуратури м. Житомира від 04.08.08 № 240/15.
Доповідач: Пшоняк Дмитро Іванович – начальник управління
земельних ресурсів у місті Житомирі
37. Про розгляд звернень юридичних та фізичних осіб – суб’єктів підприємницької діяльності про поновлення та продовження діючих договорів оренди земельних ділянок.
38. Про приватизацію, передачу в оренду, надання дозволу на складання проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам м. Житомира.
39. Про продаж малому спільному підприємству “Влада” земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Житомир, вул. Кооперативна, 1-а (стара адреса – вул. Баранова, 60), на якій розташовано об’єкти нерухомого майна заявника.
40. Про продаж громадянину Дезі Костянтину Віталійовичу земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Житомир, вул. Щорса, 70.
41. Про продаж закритому акціонерному товариству “Житомирконтракт” земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Житомир, проспект Миру, 15, на якій розташовано об’єкти нерухомого майна заявника.
42. Про продаж фізичній особі – підприємцю Зражевцю Валерію Івановичу земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Житомир, вул. Перемоги, 13, на якій розташовано об’єкти нерухомого майна заявника.
43. Про продаж фізичній особі – підприємцю Кошубському Юрію Євгеновичу земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Житомир, вул. Маршала Рибалка, 33, на якій розташовано об’єкти нерухомого майна заявника.
44. Про продаж фізичній особі - підприємцю Лозовському Антонію Володимировичу земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Житомир, вул. Баранова, 53, на якій розташовано об’єкти нерухомого майна заявника.
45. Про продаж фізичній особі – підприємцю Науменку Вадиму Петровичу земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Житомир, вул. Ватутіна, 55-а, 55-б, на якій розташовано об’єкти нерухомого майна заявника.
46. Про продаж господарському товариству з обмеженою відповідальністю фірмі “Новинка ЛТД” земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Житомир, вул. Щорса, 201-а, на якій розташовано об’єкти нерухомого майна заявника.
47. Про продаж приватному підприємству ”Титан” земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Житомир, вул. Заводська, 5-а, (стара адреса вул. Заводська, 13), на якій розташовано об’єкти нерухомого майна заявника.
48. Про розгляд протесту прокурора міста Житомира від 23.07.2008 року № 16/ 208.
49. Про продаж закритому акціонерному товариству “Житомирдоррембуд” земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Житомир, вул. Мала Бердичівська,9, на якій розташовано об’єкти нерухомого майна заявника.
50. Про розгляд протесту прокурора м. Житомира від 23.07.2008 №16/209.
51. Про продаж приватному підприємству “Кристал” земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою: м. Житомир, вул. Малинова, 16, на якій розташовано об’єкти нерухомого майна заявника.
52. Про розгляд звернень юридичних та фізичних осіб щодо продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення в м. Житомирі.
53. Про затвердження переліку земельних ділянок, призначених для продажу на земельному аукціоні в м. Житомирі.
54. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо відведення та встановлення зовнішніх меж земельних ділянок юридичним та фізичним особам.
55. Про внесення змін до рішень міської ради щодо відведення та встановлення зовнішніх меж земельних ділянок юридичним та фізичним особам і документів, що посвідчують право користування земельними ділянками.
56. Про розгляд звернень юридичних та фізичних осіб м. Житомира щодо дострокового припинення права користування земельними ділянками.
57. Про розгляд звернень юридичних та фізичних осіб – суб’єктів підприємницької діяльності про внесення змін та доповнень в договори оренди земельних ділянок несільськогосподарського призначення.
58. Про розгляд численних звернень Барсукова В.М. та інших громадян з питань користування земельними ділянками по провулку Прохідному, 4 та 4-а в місті Житомирі.
59. Про розгляд протесту прокурора міста Житомира від 20.06.2008 року № 16/194.
Доповідач: Ревенко Оксана Михайлівна - начальник управління
регулювання земельних відносин міської ради
60. Різне.

Схожі новини:


Комментариев: 1
talib
1 talib (talib)   • 08:53:13, 16.09.2008 [Материал]

Особенно обратите внимание на 60-й вопрос.........Всё поделено,обо всём уже договорились................
Оголошення на ЖЖ інфо: