Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2008 » Декабрь » 15 » 12:34:21

Милиция Житомира демонстрирует спецсредства для своей работы. ФОТО

15.12.2008, 12:34:21 6693 6
Милиция Житомира демонстрирует спецсредства для своей работы. ФОТО

У суботу, 13 грудня, на Старому Бульварі в Житомирі лунали звуки духового оркестру. А біля центрального входу Управління МВС розташувались самі правоохоронці, які цього дня відкривали перед громадянами двері до системи органів внутрішніх справ.

Як повідомила «Журналу Житомира» Ольга Номерчук, ВЗГ УМВС України в Житомирській області, працівники практично усіх підрозділів міліції представляли громадянам свою повсякденну роботу з наочною демонстрацією спеціальних засобів та пристроїв.

Познайомитися з діяльністю правоохоронців завітали учні житомирських загальноосвітніх шкіл та шкіл-інтернатів, а також курсанти училища професійної підготовки працівників міліції, які щойно вступили до навчального закладу.

Для них, а також для всіх бажаючих було спеціально проведено екскурс в історію міліції Житомирщини в народному музеї внутрішніх справ нашої області, що знаходиться в холі адміністративного приміщення УМВС. Раритетні експозиції та унікальна документація, що відображає долі як правоохоронців, так і пересічних громадян, мають неабиякий позитивний вплив на молодь, що бажає поповнити лави міліції, а саме додає обізнаності з історії міліції та почуття відповідальності перед усім вагомим надбанням минулих років.

Окрім того, інформація про роботу в міліції безпосередньо з вуст представників різних підрозділів допомогла відвідувачам скласти чітке уявлення про систему та діяльність органів внутрішніх справ.

Непідробний інтерес у громадян викликали зразки фальшивих грошових купюр і документів, контрафактної та фальсифікованої продукції, які демонстрували працівники Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. А бійці роти міліції оперативного призначення «Беркут» представили громадянам засоби індивідуального захисту та зброю, яку має спецпідрозділ на озброєнні. Обласне управління ДАІ демонструвало спеціальну автомототехніку, спецпристрої, що використовуються під час організації безпеки дорожнього руху.

Справжнього захвату в найменших відвідувачів викликала військова техніка, яку має у своєму розпорядженні військова частина 3047 внутрішніх військ МВС України, а саме демонстрований на заході бронетранспортер.

А ще кожен мав змогу отримати вичерпну інформацію про порядок прийому на службу в органи внутрішніх справ та на навчання в заклади системи МВС України. Окрім того, проводився запис бажаючих для проходження курсу навчання з отримання навичок самозахисту.

Не зіпсувало свято відкритих дверей навіть морозне повітря.

Підтримувати тепло відвідувачі могли, випивши гарячого чаю та скуштувавши справжньої солдатської каші, приготовленої просто на польовій кухні.





















відвідувачі могли, випивши гарячого чаю
та скуштувавши справжньої солдатської каші, приготовленої на польовій кухні


Схожі новини:


Комментариев: 6
wowa
1 Wladimir (wowa)   • 17:36:39, 15.12.2008 [Материал]

Нда, не густо у них со спецсредствами...
Solaris
2 Sol (Solaris)   • 18:02:17, 15.12.2008 [Материал]

дык кроме дубинки, наручников и берцев им спецсредств и ненадо
Димик
3 Дмитрий (Димик)   • 18:33:03, 15.12.2008 [Материал]

Главное каши много кушать как показано на последнем фото и тогда все спесредства в одном кулаке умещаются! :-)
talib
4 talib (talib)   • 09:04:42, 16.12.2008 [Материал]

Главным "спецсредством" для работника милиции должны быть мозги!!!!!! Всё остальное должно "прикладываться".......
KAPJICOH
5 Андрей (KAPJICOH)   • 10:06:57, 16.12.2008 [Материал]

talib, вот с мозгами у них проблемы.
Макс
6 Макс (Макс)   • 21:50:51, 16.12.2008 [Материал]

Да щас им работы прибавиться! Щас наши безработные ребята как начнут всех грабить! И парк опять превратится в Гоп-центр!!
Оголошення на ЖЖ інфо: