Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2012 » Сентябрь » 10 » 12:05:10

Житомир стане кращим! - голова організації «МІР» Сергій Форест

10.09.2012, 12:05:10 3423 16
Житомир стане кращим! - голова організації «МІР» Сергій Форест

®
Сергія Фореста у Житомирі знають як активну людину. Він з когорти тих, хто воліє діяти. Нарікання на «непереборні обставини», як спосіб «випускання пару», не сприймає взагалі.

Сергій Форест – людина дії. Його якості - небайдужість, цілеспрямованість, громадянська активність, ініціативність. Його справи красномовні: протягом тривалого часу самотужки йому вдавалося реалізовувати соціальні проекти – допомагати місцевим спортсменам, заохочувати під час усіляких конкурсів необхідними для подальшого творчого зросту подарунками молодих талановитих житомирян, допомагати соціально-незахищеним громадянам, сприяти влаштуванню дітей з неблагополучних родин у спортивні секції та багато іншого.

З 18 листопада 2011 року у Сергія Фореста з’явилася команда однодумців. В цей день було створено ЖОГО «МІР», громадську організацію, яка поставила перед собою амбітні завдання – популяризувати у місті та області здоровий спосіб життя, підтримати творчу, спортивну, креативну молодь, допомогти ініціативній молоді втілити у життя її амбітні соціальні проекти.

За перший рік роботи організації зроблено багато добрих справ для місцевої громади – організовані місцеві і міжнародні спортивні змагання. Кубок Президента України з професійних видів єдиноборств, проведений у Житомирі за сприяння ЖОГО «МІР» став знаковою подією у спортивному житті області. За цей час ЖОГО «МІР» підтримала більше 30-ти заходів, надала матеріальну допомогу спортсменам у підготовці до міжнародних змагань, консолідувала громадський актив Житомира, та області, об’єднала небайдужих людей.

До ЖОГО «МІР» долучилися громадські активісти, журналісти, спортсмени, представники творчих осередків, підприємці з різних сфер бізнесу.

Сергій Форест, голова ЖОГО «МІР» каже, що організація за перший рік своєї діяльності змогла консолідувати зусилля усіх тих, хто здатен на самовіддану працю на користь місцевої громади. «Ми любимо спорт, тому й надалі будемо допомагати нашим спортсменам досягати високих результатів, створюючи для них сприятливі умови.

Ми і надалі підказуватимемо владі на ті недоліки, які мають місце сьогодні, пропонуватимемо розумні варіанти вирішення роками накопичених проблем.

Продовжимо підтримку талановитої молоді, соціально-незахищених верств населення. Час для ворожнечі минув – ми об’єдналися заради майбутнього наших дітей. Житомир стане кращим!», - каже Сергій Форест.

Окрім розвитку культури і спорту активну діяльність ЖОГО «МІР» здійснює і щодо захисту економічних інтересів представників малого та середнього бізнесу. Сергій Форест бачить у цьому соціальному прошаркові фундамент майбутнього розвитку держави. Малий бізнес – це незалежні, активні люди, діяльність яких забезпечує необхідними матеріальними ресурсами населення. Створення прозорих умов ведення підприємницької діяльності, захист економічних інтересів малого та середнього бізнесу – є гарантією економічної безпеки держави уцілому.

«На жаль, підприємці нині розпорошені, внаслідок непрозорої державної політики – беззахисні, невпевнені у завтрашньому дні. Об’єднання підприємців навколо захисту своїх економічних інтересів є необхідною умовою, якщо малий і середній бізнес хоче вижити за нинішніх умов, коли держава створює монополії», - каже Сергій Форест. – «Тому ми закликаємо підприємців діяти спільно. ЖОГО «МІР» забезпечує юридичну підтримку, як громадська організація має повноваження формувати запити до депутатів всіх рівнів влади, правоохоронних та контролюючих органів з приводу порушення прав підприємців.»

Сергій Форест і не збирається зупинятися. Каже, що ЖОГО «МІР» вже працює над розробкою наступних проектів, які змінять життя у Житомирі на краще. Ми сила, оскільки допомагаємо простим людям та опираємося на їх підтримку. Попереду у нас ще багато добрих справ, -  каже Форест.

Схожі новини:


Комментариев: 16
Oman
1 Эль (Oman)   • 12:25:00, 10.09.2012 [Материал]

У него днюха что-ли?
Столько хвалебностей)))
velcade
4 Velcade (velcade)   • 13:43:29, 10.09.2012 [Материал]

Не "днюха", а "денюха".
asus
2 Альберт (asus)   • 12:40:53, 10.09.2012 [Материал]

Вже оскома на Фореста не менше ніж на рижука.
SteamRoller
3 Михаил (SteamRoller)   • 13:17:59, 10.09.2012 [Материал]

Зачем, гад, наклеил свои бумажки «МІР» на двери лифта и на стену у меня на этаже?
Вот что с погаными клейщиками прикажете делать? Задолбался отскребать!
Житомир от вашей деятельности уже стал "лучше", факт.
RapidDuck
5 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 14:09:06, 10.09.2012 [Материал]

del
коррупционер
6 владимир (коррупционер)   • 14:18:30, 10.09.2012 [Материал]

время как говорится покажет....по крайней мере он еще неуспел себя дискредитировать....
Пашка
7 Пашка (Пашка)   • 14:45:43, 10.09.2012 [Материал]

Run, Forest, Run!
garold
8 Кonstantin (garold)   • 20:33:43, 10.09.2012 [Материал]

Ого сколько он хотел сделать,прям клон Рыжука))
protoprom
9 Виталий (protoprom)   • 21:42:19, 10.09.2012 [Материал]

Пробивной парень.... далеко пойдет!
danza
10 Светлана (danza)   • 10:47:07, 11.09.2012 [Материал]

Еще одного "покращувача" Житомир не переживет. А почему все эти "покращувачи" с темным криминальным прошлым?
Вискас
11 Вискас (Вискас)   • 11:52:44, 11.09.2012 [Материал]

статья про "похвалю себя сам", что бы нам всем тошно стало.
1-10 11-15
Оголошення на ЖЖ інфо: