Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2012 » Ноябрь » 16 » 13:18:38

Результати виборів по Житомирській області довели: Партія Регіонів готова до нових випробувань

16.11.2012, 13:18:38 4599 10
Результати виборів по Житомирській області довели: Партія Регіонів готова до нових випробувань

Результати виборів по Житомирській області довели: Партія Регіонів, будучи лідером громадянської довіри, сьогодні готова і до нових випробувань, і до нових звершень.

Парламентські вибори в Україні відбулися. Офіційно оприлюднено їх результати, які засвідчили: сподівання політичних опонентів Партії Регіонів на те, що провладна партія не підтвердить свого статусу політичного лідера не виправдались. За Партію Регіонів проголосувало 30% виборців, які взяли участь у голосуванні. Це найкращий результат. Політична партія ВО "Батьківщина" відстає від Партії Регіонів майже на 1 млн. голосів.

На Житомирщині розподіл місць між фаворитами політичних перегонів інший. У загальному заліку Партія Регіонів вийшла на друге місце. Проте є всі підстави називати цей результат переконливою перемогою. Підтвердженням цьому є кілька цифр і фактів.

За Партію Регіонів в нашій області проголосувало на 34 тисячі виборців більше, ніж під час попередніх виборів депутатів місцевих рад.

В таких районах, як Червоноармійський, Новоград-Волинський, Коростенський, Народицький, Олевський, Житомирський, Баранівський, Володарськ-Волинський, Малинський кількість виборців, які віддали свої голоси за партію влади у порівнянні з минулими виборами, особливо значима. І до яких би песимістичних коментарів з цього приводу не вдавались наші політичні опоненти, факт залишається фактом: жодна політична сила, яка знаходиться при владі, не зазнавала такого якісного та кількісного зростання прихильників, як Партія Регіонів на Житомирщині.

Це свідчить про довіру до курсу Президента України Віктора Януковича та його команди у регіоні і гарантує продовження курсу реформ та розвитку Поліського краю.

Ще одним очевидним здобутком влади, який важко переоцінити в рамках виборчої кампанії 2012 року, є той факт, що Житомирщина стала зразком толерантного проведення виборчого процесу у повній відповідності з європейськими стандартами.

Практично усі представники міжнародних організацій, перебуваючи в області у якості офіційних спостерігачів, відзначили належну організацію та прозорість виборчого процесу. Голосування пройшло спокійно та в рамках виборчого законодавства України.

Переможці та переможені достойно прийняли свої результати і не вдавалися до провокативних заяв і дій з метою «підкорегувати» результати народного волевиявлення. Невеликі порушення, котрі були виявлені, головним чином через недостатність правового рівня деяких членів комісій, не вплинули на загальний результат голосування.

Чи був такий результат очікуваним і передбачуваним? Без сумніву.

У вересні на Житомирщині одночасно в кількох населених пунктах пройшли позачергові вибори селищних та сільських голів. Так, відбулися позачергові вибори селищних голів Дружбівської та Новобілокоровицької селищних рад в Олевському районі та Заліського сільського голови Народицького району. І вже тоді за результатами голосування переконливу перемогу в усіх населених пунктах здобули представники Партії Регіонів - у Народицькому районі 74,9% від кількості людей, які взяли участь у голосуванні, віддали перевагу представнику Партії Регіонів, у Олевському районі - 59,6% та 83,21%.

Керівник області та голова обласного партійного осередку Сергій Рижук високо оцінив результати позачергових виборів і наголосив, що, віддавши свої голоси за представників партії влади, люди висловили високу довіру Партії Регіонів і переконання, що майбутнє свого краю пов’язують саме з цією політичною силою. А це є головним аргументом на користь того, що майбутні парламентські вибори стануть для Партії Регіонів Житомирщини переможними. Його прогнози збулись.

Голова Житомирської обласної організації Партії Регіонів Сергій Рижук, керівник обласного виборчого штабу Партії Регіонів Олександр Никитюк у своєму зверненні до жителів області висловили щиру вдячність усім, хто 28 жовтня 2012 року прийшов на виборчі дільниці та проявив активну громадянську позицію, наголосивши, що влада в ході виборчої кампанії зробила все можливе для створення рівних умов всім учасникам виборчого процесу та забезпечення їх дотримання в день голосування.

«Разом з вами ми пройшли черговий іспит на демократію», - наголошують сьогодні керівники провладної партії і закликають усіх, кому не байдужа доля рідного краю, хто підтримує курс на зміцнення демократії та правової держави, а також підвищення соціальних стандартів, єднатися навколо Житомирської обласної організації Партії Регіонів заради майбутнього нашого краю, заради благополуччя кожної родини.

Результати виборів по Житомирській області довели: Партія Регіонів, будучи лідером громадянської довіри, сьогодні готова і до нових випробувань, і до нових звершень.

Прес-служба Житомирської обласної організації Партії Регіонів

Схожі новини:


Комментариев: 10
Andrey_zh
1 Andrey (Andrey_zh)   • 13:26:50, 16.11.2012 [Материал]

Результаты выборов подтвердили: Партия Регионов лидер ахинеи (мягко говоря). Никакого доверия к Вам нет и не может быть.
Erik
2 Костянтин (Erik)   • 13:44:07, 16.11.2012 [Материал]

партія яка? Вірно правляча. Про себе як? Вірно тільки добре. Хто ж тебе привітає? Вірно, тільки сам себе. :-)покращення, стабільність, добробут. Подорожчення Газ 100% комунальні 40%, продукти навіть не знаю, мова, флот в Криму, паспорти румунські в Чернівцях, переписана історія, ганьба в Європі, дискредитація національної гідності, покращення в усьому, пля
kaktus_x
3 Dmitry (kaktus_x)   • 13:52:59, 16.11.2012 [Материал]

За Партію Регіонів проголосувало 30% виборців
===
ню-ню... 20 відсотків то явні фальсифікації. а реальні десять дали зони, мусора та психлікарня. бо жодна людина у здоровому глузді за ригіаналів голосувати не буде.
KARSTEN
4 Karsten (KARSTEN)   • 14:00:09, 16.11.2012 [Материал]

Ви прочитали лист-виправдовувавання голови обл. організації ПР перед своїм начальником - почесним лідером Партії Регіонів.
Ogin
5 Ogin Konung (Ogin)   • 14:12:03, 16.11.2012 [Материал]

До речі, а як там з агітаторами ПР? Розрахувалась ПаРтія чи ні?
Мариан
6 Мариан Романишин (Мариан)   • 14:43:26, 16.11.2012 [Материал]

Буэ.
galapagos
7 Джордж (galapagos)   • 17:33:05, 16.11.2012 [Материал]

Блаблабла! блаблабла бла блабла, блабла-блабла, блабла.
Bill_Kilgore
8 Lieutenant Colonel (Bill_Kilgore)   • 00:59:26, 17.11.2012 [Материал]

ну тут же не ЮЩЕНКО!
за это не банят...
Ангина
9 Инна (Ангина)   • 12:52:06, 17.11.2012 [Материал]

30%- убедительная победа?)))) бред! хватит людей считать за тупое быдло, все ведь все понимают.
Cobalt
10 Cobalt (Cobalt)   • 00:01:52, 18.11.2012 [Материал]

"...С наблюдателями нет..."

Видать их удел и дальше "наблюдать"...
Оголошення на ЖЖ інфо: