Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2013 » Апрель » 3 » 17:44:09

Власть Житомира просит помощи у Азарова в деле с домом по Щорса, 155

03.04.2013, 17:44:09 4129 0
Власть Житомира просит помощи у Азарова в деле с домом по Щорса, 155

Житомирский городской совет в лице его депутатов и мэра Владимира Дебоя хотят обратиться за помощью к Премьер-министру Украины Николаю Азарову в финансирование окончания строительства жилого дома по улице Щорса 155.

Об этом говориться в проекте решения «О направлении обращения к Премьер-министру Украины о выделении средств на достройку незавершенного строительством объекта по ул. Щорса, 155 в г. Житомире».

Согласно проекту решения власть обращается «с целью защиты прав инвесторов, завершения строительства десятиэтажного жилого дома по адресу г. Житомир, ул. Щорса, 155». Контроль за выполнением этого решения депутаты и мэр хотят возложить на заместителя Дебоя – Галину Семенец.

Напомним, во время прошлой депутатской сессии под стенами городского совета митинговали инвесторы, вложившие деньги в строительство этого дома, которые кроме урегулирования проблем на местном уровне требовали и обратиться за помощью к Азарову.  


Прем’єр-Міністру України
Азарову М.Я.
м. Київ, вул. Грушевського,
12, корп. 2



Шановний Миколо Яновичу!


Житловий будинок по вул. Щорса, 155 у м. Житомирі споруджується для молодих сімей, що має важливе значення для соціально-економічного розвитку м. Житомира та області, адже понад 100 молодих сімей упродовж більше трьох років чекають на власне житло.
З червня 2012 року міська влада спільно з інвесторами вказаного будинку вживають всіх можливих дій для того, щоб будівництво нарешті завершилось, але станом на теперішній час будівельні роботи не ведуться через відсутність фінансування.

Відповідно до вимог чинного законодавства України в грудні 2012 року було проведено корегування проектно-кошторисної документації за цінами 2012 року згідно з державно-будівельними нормами; виконано експертизу філією ДП «Укрдержбудекспертиза» в Житомирській області, що підтвердила загальну вартість добудови об’єкта в обсязі 25 млн.грн. Після приведення проектно-кошторисної документації у відповідність до інвесторських договорів, встановлено суму остаточної добудови будинку – 13 523 908 грн. Також слід зазначити, що існують непродані квартири загальною вартістю 3 605 551 грн. та борг окремих інвесторів складає 1 004 517 грн., тому для остаточного завершення будівництва та введення в експлуатацію зазначеного вище об’єкту необхідно 8,9 млн. грн.

Враховуючи наведене вище, просимо Вас, шановний Миколо Яновичу, під час розподілу державних капітальних видатків виділити кошти в сумі 8,9 млн.грн. для завершення будівництва даного об’єкту та введення його в експлуатацію у 2013 році.  

За дорученням депутатів міської ради міський голова В.М.Дебой 


Тэги: депутаты, Азаров, городской совет, Житомир, Щорса 155

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: