Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2014 » Октябрь » 6 » 15:19:15

Дмитро Кропачов пояснив житомирянам, чому він балотується у парламент

06.10.2014, 15:19:15 2508 11
Дмитро Кропачов пояснив житомирянам, чому він балотується у парламент

®

Шановні житомиряни!

Вибори до Верховної Ради України відбуваються у надзвичайно складний час, коли наша держава, її незалежність і суверенітет знаходяться під загрозою. Скинути корумпованого диктатора та обрати новий уряд – цього виявилося замало. В Україні йде війна, процвітає корупція, щодня ми бачимо безвідповідальність чиновників та безправ’я громадян… Усі ці страшні реалії спонукали мене прийняти непросте рішення. Я беру  участь у виборах, щоб змінити цю систему!

Українці змінилися – сьогодні ми не можемо жити так, як жили ще рік тому. Ми прагнемо європейських цінностей, потужної економіки, якісного соціального забезпечення – нам потрібно нове майбутнє. Однак при владі досі люди старої «гвардії», ті, для кого такі поняття, як демократія, публічність, прозорість і участь громади в державотворчих процесах, є незрозумілими. Ті, хто досі звик розписувати бюджет усієї області в одному кабінеті і вважає, що думка департаменту фінансів важливіша за голос громади. Однак українці вже стали на шлях змін – головна зміна вже відбулася в нашій свідомості. Усі подальші зміни – в наших руках. Їх зможуть забезпечити тільки нові люди.

Я вирішив балотуватися як депутат-мажоритарник, а не йти по списку, щоб отримати мандат довіри людей та нести особисту відповідальність не лише перед партією «Сила Людей», яка висунула мене кандидатом в народні депутати, але й перед житомирянами. Власний досвід керівника успішного підприємства, депутатської діяльність в окрузі та багаточисленні зустрічі з виборцями надихнули  мене створити програму першочергових завдань, які я планую реалізувати.

Розумію, що боротися із потужними партійними брендами та їх висуванцями, що мають фінансову підтримку від олігархів, – непросте завдання. Друзі, Ви не побачите мене на рекламних біл-бордах, за кожен з яких рекламні агенції правлять від 1700 до 3000 грн., Ви не почуєте мене на обласному телебаченні, де вартість 20 хвилин ефіру для кандидатів у депутати зараз сягає майже 9000 грн. Я не маю таких ресурсів. Тому потребую допомоги кожного з Вас. Вірю, що саме з Вашою підтримкою у нас все вийде! Не вважаю своє балотування квитком в один кінець. Я йду туди зі своїми принципами та переконаннями.

Народився, виріс, живу та працюю в Житомирі. Я не лише знаю проблеми міста, але й сам живу з ними: їжджу тими ж розбитими дорогами, воджу свою дитину у ту ж школу, відвідую ту ж лікарню, стукаю в ті ж чиновницькі кабінети…

Я – один із вас! І я готовий стати вашим голосом – голосом ЖИТОМИРЯН у вищих ешелонах влади! Разом ми – СИЛА!

Прес-служба партії "Сила людей" у м. Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 11
aptik
1 Артем (aptik)   • 15:21:03, 06.10.2014 [Материал]

Потому что гладиолус.
HOOLIGAN
2 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 16:10:16, 06.10.2014 [Материал]

"Ми прагнемо європейських цінностей,"
- ну это вы, а тут пока мусорные баки свободны!...ах да, и путинкуйло.
passenger
3 Полное имя (passenger)   • 16:47:46, 06.10.2014 [Материал]

Сначала заявлял, что будет менять политическую систему. Потом понял, что не то сказал, и теперь хочет менять какую-то абстрактную систему. Как? Ответа нет. Где конструктив - методы, планируемые действия, ожидаемые результаты в пределах срока депутатских полномочий? Хотя чего это я, другие тоже не блещут конкретизацией своих обещаний, потому все на одно лицо, и выбора по сути нет.
rzk
7 rzk (rzk)   • 21:36:37, 06.10.2014 [Материал]

Что Вы вообще от политики ожидаете?
Особенно, когда примерно понятны рейтинги и результаты.
К стати, одно явное стремление, и действия по его достижению, в области открытия власти, мне очень импонируют.

P.S. Спичврайтер отстой. Но колыбельная получилась отличная.
passenger
9 Полное имя (passenger)   • 11:31:11, 07.10.2014 [Материал]

От политики ожидаю предоставления людям возможностей для жизни, а не существования. От рвущихся к власти - в первую очередь адекватности опять таки избирателям, а не политической конъюнктуре. Но всё больше убеждаюсь, что это пока что утопия, особенно в рамках современной демократии.
Кому понятны рейтинги и результаты, тот заранее обречён на "правильный выбор".
"К стати, одно явное стремление, и действия по его достижению, в области открытия власти, мне очень импонируют." - это вы о чём?
Колыбельная никудышняя, ниачём, кг/ам.
Злобный_мопс
8 Oleg (Злобный_мопс)   • 10:20:29, 07.10.2014 [Материал]

Да тут как обычно - смена системы закончится переустанокой винды, на большее они и не способны.
Сalikusu
4 HOOLIGANova (Сalikusu)   • 16:58:29, 06.10.2014 [Материал]

как будто это кому то интересно.
current_user
5 Current User (current_user)   • 17:43:31, 06.10.2014 [Материал]

Интерестно узнать, что он сделал как депутат областной рады. А потом уже подумать нужен ли он в Верховной Раде)
garold
6 Кonstantin (garold)   • 20:25:31, 06.10.2014 [Материал]

Зачем вам знать,раз не знаете значит ни чего не сделал,а остальное предвыборное пустомельство.
ZIBAK
10 Зыбак Юрий Петрович (ZIBAK)   • 08:33:09, 08.10.2014 [Материал]

Як на мене краще нехай іде Дебой. Він такий крупний спеціаліст, що зумів розвалити пивзавод як нашару отримав від покійного батька, зумів розвальвати обласну раду у бутність депутатом, зумів розвалити партію регіонів у місті, будучи слава Богу не довго Мером ледве не влкав місто. Дай йому частя пропертись до ВЕРХНЬОЇ ЗРАДИ і вкінці кінців успішно розвали самий головний крупційний осередок.
Танюша
11 Татьяна (Танюша)   • 21:19:41, 08.10.2014 [Материал]

БРАВО!
Оголошення на ЖЖ інфо: