Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2015 » Март » 6 » 12:17:53

Житомирський маслозавод отримав «Ангела добра»     Реклама  

06.03.2015, 12:17:53 8593 0
Житомирський маслозавод отримав «Ангела добра»

28 лютого у міському Палаці культури відбулася церемонія нагородження переможців конкурсу «Благодійна Житомирщина-2014».

«Ангелів добра» отримали найактивніші благодійники — компанії, підприємці, благодійні фонди, громадські організації, ЗМІ та фізичні особи. Серед них — і ПАТ «Житомирський маслозавод».

«Благодійна Житомирщина» — регіональний етап Національного конкурсу «Благодійна Україна». Мета проекту — розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва у нашій державі. Загальнонаціональний конкурс проходить уже третій рік поспіль, інформуючи суспільство про найкращі благочинні практики.

У 2014 році регіональні етапи конкурсу проводилися у шести областях: Запорізькій, Житомирській, Чернівецькій, Львівській, Херсонській та Одеській. Наша область стала рекордсменом за кількістю поданих заявок.

У Житомирі призерів проекту визначали в 11 номінаціях. Головною вимогою до претендентів на перемогу було вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2014 року.

«Ангела добра» у номінації «Великий бізнес» було присуджено ПАТ «Житомирський маслозавод». Таким чином, до переліку численних нагород компанії за якість продукції додалася й заслужена відзнака за благочинну діяльність. Відповідальність перед суспільством і покращення загальної культури бізнесу в Україні — одні з найважливіших цінностей компанії «Рудь».

«Про благодійність не треба кричати, але про неї треба говорити», – вважає голова Медіа-ради конкурсу «Благодійна Україна» Лариса Мудрак. І це дуже доречне зауваження. Великий бізнес регіону, який усвідомлює свою соціальну відповідальність, тепер має гідний приклад для наслідування.


 

Тэги: маслозавод, Рудь

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: