Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2015 » Сентябрь » 16 » 12:20:54

Свавілля чиновників Міської ради під час проведення конкурсу на пасажирські перевезення     Реклама  

16.09.2015, 12:20:54 4402 0
Свавілля чиновників Міської ради під час проведення конкурсу на пасажирські перевезення

Житомирські перевізники звернулися до всіх контролюючих органів, щодо незаконних дій заступника Житомирського міського голови Євгена Демчика та начальника управління транспорту Тетяни Подорожньої.

Перевізники ПП «ШЕРІФФ» та ПП «Іваницька Т.В.» наголошують на тому, що під час проведення конкурсу на міських перевезеннях їх було безпідставно знято з конкурсів.

Перед початком конкурсного комітету чиновники одноосібно внесли зміни до комісії та не призначили секретаря конкурсного комітету. Вони внесли до комісії перевізників, які є претендентами на перевезення пасажирів у Житомирі, отже по суті є зацікавленими особами. А це являється грубим порушенням ст. 22, ст. 23 Постанови № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу  з перевезення пасажирів на автобусному маршруті  загального користування». 

Також в числі комісії знаходилась особа, яка не мала ніякого відношення до конкурсного комітету.

До складу конкурсного комітету було включено трьох  перевізників з діючими ліцензіями, які на даний час невідомо чи  займаються перевезеннями - Ярослава Крутія, Богдана Бабінського та Юрія Дорогова. Ці люди мають пряме відношення до підприємств, які вже працюють на маршрутах міста та області по перевезенню пасажирів. Проте при цьому були відсутні представники Укртрансінспекції, ДАІ, Прокуратури (знову ж таки порушення тієї самої ст. 23 Постанови № 1081).

Але порушення з боку посадових осіб не обмежилось тільки порядком проведення конкурсу та були зафіксовані і при підписанні договорів з так званим переможцем ТДВ 11827. Так, конкурс на визначення перевізників на маршрути № 8 та № 58 був проведений  11.09.2015 року. Згідно законодавства протягом 10-и днів має бути підписаний протокол, а після 30-и днів – сам договір між Міською радою та перевізником, в даному випадку з ТДВ 11827. 

Однак вже 16.09.2015 року ТДВ АТП 11827 безпідставно виїхало на маршрут № 58 «Мальованка – Діагностичний центр». Документи, підтверджуючі законність даного обслуговування маршруту, відсутні, а це рішення та протоколи конкурсного комітету, узгодженні схеми маршруту руху, відповідні накази по  управління транспорту Житомирської Міської ради.

Також цікавою є інформація стосовно фактичної відсутності у ТДВ «Автотранспортне підприємство 11827» автобусів, які мають курсувати по вищевказаним маршруту № 58. Постає питання – «Звідки ж новоспечений переможець має взяти транспортні засоби для перевезення населення та чи не має він наміру зняти їх з інших маршрутів, які ним обслуговуються»?

На підставі цього перевізники вимагають притягнути до кримінальної та адміністративної відповідальності чиновників, які грубо порушили умови конкурсу на пасажирські перевезення та на час проведення перевірок усунути від виконання службових обов’язків начальника управління транспорту та зв’язку Житомирської міської ради Тетяну Подорожню.
Фотографії:
Свавілля чиновників Міської ради під час проведення конкурсу на пасажирські перевезення Свавілля чиновників Міської ради під час проведення конкурсу на пасажирські перевезення

Тэги: Житомир, ЧП Шерифф

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: