Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Спорт і Здоров'я » 2016 » Сентябрь » 6 » 11:13:48

Мирний: Житомирська Обласна Федерація Футболу докладає зусиль, щоб пам’ять про героїв не зникла     Реклама  

06.09.2016, 11:21:01 2029 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Мирний: Житомирська Обласна Федерація Футболу докладає зусиль, щоб пам’ять про героїв не зникла

А час плине мов ріка…Три роки пройшло після майдану як одна мить. Уявіть на хвильку одне: Герої Небесної Сотні три роки тому були ще живими. Їхні близькі і рідні не страждали від непоправимої гіркої втрати, їхні серця бились в грудях, вони мали свої життєві плани на майбутнє, мріяли, кохали…Жили… Але зла година і підлі, підступні, злочинні люди відібрали у них життя…
 

Виконавчий Директор «ЖОФФ» В. МирнийВиконавчий Директор «ЖОФФ» В. Мирний

Ніхто до сих пір не поніс за це відповідальності, їхня смерть до сих пір не оплачена відповідальністю тих людей, які відібрали їхнє життя. Ви тільки усвідомте собі, дорогі друзі, за такий жахливий злочин ніхто не поніс заслужене покарання… Ніхто до сих пір не поніс відповідальність за «Іловайськ…», «Дебальцеве…»; ніхто не несе відповідальності за те жебрацьке життя яке ми з вами проживаємо. Найбагатша країна Європи – найбідніша!!! І ніхто за це не несе відповідальність, чому? Тому що ми їм це дозоляємо.


І Житомирська Обласна Федерація Футболу на чолі з головою Коцюбко О.П. докладає усіх зусиль щоб пам’ять про наших героїв не зникла з плином часу, не загубилась у вирії життєвих миттєвостей… На протязі трьох років ми проводимо Кубок Пам’яті Героїв Небесної Сотні. І тому, 24 серпня - в День 25-річчя Незалежності України відбувся фінальний футбольний матч Кубку Пам’яті Героїв Небесної сотні.

До фінальної частини Кубку, подолавши інші футбольні клуби області ввійшли ФК "Фортуна" Андрушівка та СК "Коростень" Коростень. Дві команди були налаштовані на перемогу, але ми всі знаємо, що переможець може бути тільки один... Тому в запеклій , видовищній та безкомпромісній боротьбі перемогу вибороли футболісти команди СК «Коростень». Перед початком матчу відбулася урочиста частина де прозвучав гімн України та пісня реквієм "Плине кача". Багаточисельні глядачі, гості, футболісти, тренерський склад та керівництво міста, області та федерації футболу з великою пошаною та трепетом провели цю урочисту частину.

Потім голова обласної федерації футболу Олександр Петрович Коцюбко надав слово першому заступнику обласної Ради Ширмі Володимиру Васильовичу, який привітав футболістів з тим, що вони дійшли до фінальної частини Кубку, призвав всіх з гідністю провести цей матч і нагадав всім присутнім про те, щоб ми пам’ятали Героїв Небесної Сотні не тільки в урочистих моментах нашого життя, а й в повсякденному житті. Після цього фіналістів привітав гурт «Чарівниці», з м. Новоград-Волинського піснею «Про майдан», під керівництвом заслуженого працівника культури, активного учасника «майдану» - Приймака Валерія Олександровича. Перший удар по м’ячу був наданий Ширмі Володимиру Васильовичу, і після цього почалася безкомпромісна гра.

З перших хвилин матчу гравці обох команд докладали всіх зусиль щоб першими забити м’яч в ворота суперника, але їх це не вдавалося. В середині першого тайму, гравці СК «Коростень» перехопивши м’яч в центрі поля провели стрімку атаку і забили перший гол в ворота ФК «Фортуна». Після забитого м’яча гравці ФК «Фортуна» докладали всіх зусиль для того, щоб зрівняти рахунок, але їм це так і не вдалося. Фінальний матч Кубку «Пам’яті Героїв Небесної Сотні» виграла команда СК «Коростень» з рахунком 1:0. Після матчу футболісти, тренерський склад та меценати обох команд були нагороджені медалями, грамотами, дипломами, подяками, вимпелами, грошовою винагородою, а переможець був нагороджений Кубком Небесної Сотні.

Необхідно всім хто приймав участь в цьому Кубку пам’ятати про те, що цей Кубок був проведений не для того щоб якась команда отримала Найвищі нагороди, а для того щоб Пам'ять про Героїв Небесної Сотні жила в наших серцях і ми завжди пам’ятали про тих хто відав своє життя за те, щоб ми жили у мирі, щасливому, самозабезпеченому, самодостатньому суспільстві.
 
Виконавчий Директор «ЖОФФ» В. Мирний

Тэги: ЖОФФ, футбол, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: