Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2016 » Декабрь » 21 » 14:56:58

«Народний фронт молоді» привітав вихованців школи – інтернату з Днем Святого Миколая. ФОТО. ВІДЕО     Реклама  

21.12.2016, 14:56:58 2494 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
«Народний фронт молоді» привітав вихованців школи – інтернату з Днем Святого Миколая. ФОТО. ВІДЕО

Напередодні новорічних свят, та зокрема - до дня Святого Миколая,  "Народний фронт молоді" завітав до вихованців Потіївської спеціальної загальноосвітньої школи - інтернату І-ІІІ ступенів Радомишльського району. За словами директора закладу Олега Кучера, дітлахи з нетерпінням чекали приїзду поважних гостей, адже дуже люблять спілкуватися з новими людьми, а можливість побачити та обговорити теми, які їх цікавлять одразу з трьома народними депутатами – випадає вперше.

- Відверто кажучи, я не очікував, що у нас відбудеться таке свято. Діти дійсно готувалися, адже ми знали, що приїде ляльковий театр, приїдуть артисти, щоб привітати наших діток. Але я навіть не здогадувався, що до нашого села Потіївка, що за 130 км від Києва, завітає одразу 3 депутати Верховної Ради України.  Такого у нас ще точно ніколи не було. Наші дітки дуже люблять спілкуватися, і не бояться цього. І ми у свою чергу навчаємо їх зустрічати людей з відкритим серцем і подавати руку допомоги тим, хто її потребує, - розповідає Олег Кучер, директор Потіївської спеціальної загальноосвітньої школи - інтернату І-ІІІ ступенів.


Лялькова вистава, солодощі та спортивний інвентар – ось, що отримали дітлахи в подарунок від народних обранців. Як зазначає ініціатор візиту, депутат Верховної Ради фракції «Народний фронт» Павло Дзюблик, поїздка до даного закладу не перша, адже ще декілька років тому, дітлахи з Черняхова започаткували традицію дарувати зароблені під час новорічних свят гроші та солодощі саме вихованцям Потіївської школи.

- Ми не вперше приїжджаємо в Потіївський інтернат. Колись була започаткована традиція, коли діти з Черняхова, приїздили сюди зі своїми концертами та дарували вихованцям закладу подарунки, придбані за кошти, які збирали під час колядування та щедрування. Та у зв’язку із ситуацією в нашій країні, декілька років тому, діти вирішили передавати кошти на операції своїм землякам. Тож аби продовжити гарну справу, ми вирішили приїхати замість них та подарувати вихованцям цього закладу ту краплину уваги, якої вони потребують. І поспілкувавшись з дітьми, хочу побажати усім тієї любові до життя, яка вирує тут», - ділиться враженнями Павло Дзюблик, депутат Верховної Ради фракції «Народний фронт»


Дійсно, незважаючи на вади здоров’я, а саме порушення опорно-рухового апарату, дітлахи вражали присутніх своєю жагою до життя та вірою у свої сили. Також народні депутати відмітили й професійну роботу педагогів закладу.

Олена Масоріна, народний депутат, фракція «Народний фронт»: «Що найбільше вразило – це дійсно жага до життя, впевненість у своїх силах та дуже висока планка, яку ставлять перед собою вихованці цієї школи. Також видно, що тут працюють дуже хороші викладачі, адже тут діти надзвичайно соціальні, радісні та з легкістю спілкуються. Видно, що вони не закриті у собі та не закомплексовані. На жаль, такі речі мають місце бути в подібних закладах».





Прес-служба «Народного фронту»











Тэги: дети, интернат, День святого Николая

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: