Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Спорт і Здоров'я » 2016 » Декабрь » 22 » 10:00:34

«Технічний ліцей» з Черняхова здобув друге місце в першості з футболу в Житомирській області за 2016 рік. ВІДЕО

22.12.2016, 10:00:34 2428 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
«Технічний ліцей» з Черняхова здобув друге місце в першості з футболу в Житомирській області за 2016 рік. ВІДЕО

У Черняхові відбулося урочисте закриття футбольного сезону в районі. На захід завітав й депутат Верховної Ради України фракції «Народний фронт» Павло Дзюблик, який не перший рік опікується місцевою футбольною командою «Технічний ліцей». За словами народного обранця, наразі спорт, зокрема футбол, не має належного фінансування з боку держави, тому команди змушені грати без будь-якої матеріальної підтримки,розраховуючи лише на свої сили.  

Про це "Журналу Житомира" повідомляє прес-служба Житомирського осередку «Народного фронту».
  
- На сьогодні футбол, на жаль, тримається лише на ентузіазмі самих гравців, їх тренерів та директорів футбольних клубів. Як приклад, це наша команда «Технічний ліцей», яке посіла друге місце в першості в Житомирській області з футболу 2016 року. У свій час, команда звернулась до мене, аби я їх підтримав матеріально і звісно, я надаю їм допомогу. Але, весь цей час, хлопці не грали за гроші, а за ідею того, що Черняхівський район має перемогти у цьому змаганні. Тому, я хочу подякувати усім тим, хто дійсно переймається розвитком футболу та дарує нам гарні години, - переконаний Павло Дзюблик, народний депутат України. 

У свою чергу голова Черняхівської районної ради Іван Бовсунівський пообіцяв у 2017 році збільшити витрати з місцевого бюджету, на фінансування спорту в районі. 

- На мою думку, у спорті головне – це матеріальна підтримка, адже на одному ентузіазмі далеко не підеш. Тому я хочу в черговий раз подякувати народному депутату Павлу Дзюблику, районній адміністрації, за те, що ми були, є і будемо разом з спортом. Разом з тим, наголошую на тому, що всі потреби наших спортсменів будемо намагатися задовольняти. Для цього ми передбачили в бюджеті на 2017 рік коштів на спорт у 8 разів більше, аніж на 2016 рік, - заявив Іван Бовсунівський.

Відзначив жагу до перемоги, а як наслідок – і високі результати футбольної команди «Технічний ліцей», президент МФК «Житомир» Руслан Павлюк. Так, гравці були нагороджені грамотами та медалями за друге місце в першості в Житомирській області з футболу 2016 року. 

- Приємно, що у вас є така славна команда футбольних функціонерів, яка підтримує влада, бізнес та громада. Також ви маєте славну традицію – ви граєте та перемагаєте. Це означає, що у вас талановита молодь, адже у команді лише місцеві гравці, які грають не за винагороду, а на патріотизмі. Це говорить про те, що ми на правильному шляху, і є задля кого це все робити, - сказав Руслан Павлюк,.

Також представники місцевої влади та районної організації футболу відзначили гравців чемпіонату Черняхівського району в номінаціях: кращий атакуючий півзахисник, кращий нападник, кращий захисник та кращий голкіпер.

 








Тэги: Дзюблик, Павлюк, Черняхов, футбол, футбольная команда

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: