Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Новини України » 2017 » Апрель » 20 » 13:19:08

Володимир Ширма провів виїзний прийом громадян у Ємільчинському районі

20.04.2017, 13:19:08 2583 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Володимир Ширма провів виїзний прийом громадян у Ємільчинському районі

Голова обласної ради Володимир Ширма 19 квітня провів черговий особистий виїзний прийом громадян у Ємільчинському районі.

 Під час свого перебування на Ємільчинщині, Володимир Ширма зустрівся з педагогічним колективом Яблунецької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Під час зустрічі були обговорені питання, що  найбільше турбують вчителів. Зокрема, це процес об’єднання громад, децентралізація в цілому, фінансові питання тощо. Володимир Ширма наголосив на позитивних моментах утворення ОТГ, розповів про опорні школи та про державну політику впровадження інклюзивної освіти, на яку з обласного бюджету цього року планується виділити відповідні кошти, - про це повідомляє прес-служба Житомирської обласно ради.

В приміщенні Яблунецької селищної ради більше  2 годин тривав особистий прийом. Звертались жителі громади з різними  питаннями.

Місцевий священик отець Іван звернувся з проханням посприяти у будівництві храму, завідуюча Яблунецьким ДНЗ  - щодо ремонту покрівлі приміщення дитсадка. Низка звернень стосувалась  питань пільгового перевезення ліквідаторів Чорнобильської АЕС, матеріальної допомоги на лікування тощо.

Іншу частину прийому громадян було проведено у селищі Ємільчине. Люди приходили до голови обласної ради зі схожими проблемами: лікування, проходження МРТ в обласній лікарні, земельними питаннями, ремонт будинку для багатодітної родини, пільгові ліки та перевезення. Було заслухано декілька скарг на недобросовісних водіїв маршруток, які не бажають безкоштовно перевозити пільговиків.

Одне питання з працевлаштування було вирішено безпосередньо на місці. Колишньому медичному працівникові, яка прийшла з проханням працевлаштування, було запропоновано роботу у ФАПі неподалік Ємільчино.

З усіх питань були дані доручення, а деякі голова ради взяв під особистий контроль.

На думку Володимира Ширми, навряд чи ті керівники, які сидять у своїх кабінетах повний робочий день, можуть реально володіти об’єктивною  інформацією про життя в районах області.

«Лише живе спілкування на місцях дає змогу посадовцю виділити конкретні проблеми, над якими потрібно працювати саме сьогодні», - вважає  він.


Тэги: обласной совет, Житомир, ширма

Схожі новини:


Комментариев: 1
nvvetal
1 Ololo (nvvetal)   • 13:32:44, 20.04.2017 [Материал]

боже, який молодець, ще й працюэ
Оголошення на ЖЖ інфо: