Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2017 » Июнь » 13 » 15:25:08

Олег Ляшко у Житомирі пояснив медикам, чому він проти медичної реформи, ініційованої урядом. ФОТО     Реклама  

13.06.2017, 15:25:08 6709 7 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Олег Ляшко у Житомирі пояснив медикам, чому він проти медичної реформи, ініційованої урядом. ФОТО

13 червня у Житомир з робочим візитом завітав лідер Радикальної партії – Олег Ляшко.

Він побував у Житомирській обласній клінічній лікарні ім. Олександра Гербачевського, що по вулиці Червоного хреста.

Поки нардеп підіймався до лікарів – по дорозі його раз за разом зупиняли пацієнти лікарні, люди літнього віку. Вони жалілися йому на злиденні пенсії, так одна жінка розповіла, що отримує на місяць 947 гривень. На такі гроші в Україні людина може собі для їжі купувати лише хліб, спред та трохи курячих ший чи лап. Без одягу, оплати послуг, побутової хімії, ліків, і звісно м’яса, овочів, фруктів, молокопродуктів та інших продуктів харчування.

- З такими «підвищеннями» так можна і не дожити. Тому ми добиваємось суттєвого підвищення пенсій, щоб людині на все вистачало. А також щоб працювала програма безкоштовних ліків та щоб щороку люди безкоштовно проходили медичне обстеження, а не так, як сьогодні, що йдуть у лікарню, коли вже нікуди діватись. Ми проти оцих медичних реформ у такій формі – потрібно щоб Ви отримували належну медичну допомогу, не за власні кошти, а за державні. Я зроблю все, щоб Вас підтримати, -  відповів пацієнтам Олег Ляшко.

 

Також Олегу Ляшку у лікарні розповіли історію нещодавнього побиття житомирського журналіста Руслана Мороза.

Лідер Радикальної партії в обідню пору у лікарні зустрівся з працівниками медичної сфери, привітав їх з майбутнім Днем медичного працівника (відзначається щорічно у третю неділю червня, ред.), подарувавши їм подяки, премії та троянди. В свою чергу колектив лікарні також подарував подяку Олегу Ляшку.

На зустрічі він детальніше розповів, чому він та уся Радикальна партія зокрема виступають проти варіанту медичної реформи в Україні, яку нещодавно презентував голова уряду – Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
 

- Минулого тижня «кнопко дави» у парламенті протягнули так звану «медичну реформу». 227 «ЗА»,а  реально 7 нардепів у парламенті не були і не голосували. Чому ж Ви нечесними методами робите «добрі справи» ? У випадку прийняття цього законопроекту в цілому це призведе до скорочення людей, які можуть отримувати медичну допомогу. Цим законом  фактично ліквідовується 49 ст. Конституції України про державне фінансування медицини. Тобто вся оплата тепер буде легалізована, під приводом того, що не має коштів. Даний законопроект пропонує усі видатки перекласти на плечі українців,- заявив Олег Ляшко.

Згодом він на своїй сторінці у Facebook написав та опублікував наступний тезис: «Що це за медреформа, про яку навіть лікарі не знають? Уряд так спішив догодити МВФ, що «забув» повідомити українців, які зміни на них чекають.

У житомирській обласній лікарні ім. Гербачевського медпрацівники самі мене розпитували, як після ухвалення урядових новацій їм надавати первинну допомогою пацієнтам – зеленкою обробляти рани безплатно, а йодом – вже платно?

Ми проти медичної реформи, яка обмежує право людей отримувати медичну допомогу і призведе до скорочення лікарень і лікарів. Також ми проти антинародної пенсійної реформи, яка підвищить пенсійний вік і стаж, в тому числі, лікарям.

Поки влада робить все, щоб остаточно угробити нашу медицину – Радикальна партія знаходить ресурси, щоб допомогти лікарням з ремонтом та закупівлею обладнання. За ініціативи депутатів від РПЛ на житомирську обласну лікарню виділили 57 млн грн з обласного бюджету.

Люди не повинні помирати через бездарну політику влади!».

 

Також Олег Ляшко відвідав Житомирське підприємство «Ferplast», про що залишив на своїй сторінці наступні враження: «В обмін на черговий кредит влада намагається скасувати мораторій на вивезення необробленого лісу-кругляка, внаслідок чого українці втратять роботу. Ми не дамо владі цього зробити!!

На Житомирському підприємстві «Ferplast», що спеціалізується на виготовленні продукції з дерева для тварин, дуже дякували нам за цей мораторій. Адже саме завдяки його дії у підприємства є сировина для виготовлення продукції, а в півтисячі людей - робота і зарплата.

Щоб в українців було більше роботи, ми пропонуємо скасувати сплату імпортного ПДВ та мита на ввезене нове обладнання. Це здешевить його і створить умови для модернізації національного виробництва та залучення інвестицій. Хай іноземці будують у нас заводи та створюють робочі місця для українців, а не вивозять сировину.

***
Допоміг пакувати ще один вид продукції підприємства – нашийники. Переконався, що вироби якісні, пообіцяв, що мої шість собак будуть ходити тільки в них».





   






Тэги: больница Гербачевского, Ляшко, ферпласт, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 7
garold
1 Кonstantin (garold)   • 15:49:50, 13.06.2017 [Материал]

Пока ляшки у власти нам ни чего не светит,ведь так и не предложила почасовую оплату в Украине которая нивелировала бы многие трудовые соглашения.Пусть поделится опытом как не быть бизнесменом и иметь доходы как у олигарха,уверен что многие украинцы переняли бы его опыт)))
kolvich
2 Nikolay (kolvich)   • 16:00:57, 13.06.2017 [Материал]

Хе-хе..-зелєнька у нас бесплатна а за йод плати.Нє ну йодом пики обливать депутатам роскошь.А хтой-то мінє упрєкал про нє любоф до врага України от мєдіцини.А Ляшко тож очкує від каждого шороху,поки зелєнька халявна.
Коли вже ці вибори?Гречка заінчується ітіть калатіть.Вибори,це форма помсти пенсіонерів пильговиків,работающєй маладьожі.)))
kolvich
3 Nikolay (kolvich)   • 16:14:28, 13.06.2017 [Материал]

А,если серьезно,то четко прослеживается разница между демократией и демагогией,Все набивают карманЫ,а у меня маленькая кышэнька,а про виллы и нэвэлычки хатынки мы уже раньше слышали.Так,,,что выборы,выборы ,Шнур в помощь.
RaID
4 Сергій (RaID)   • 16:43:13, 13.06.2017 [Материал]

Он против потому что ему в этих больницах не лечится. Жаль что народ у нас доверчивый и память короткая ведь на следующих выборах опять пройдут популистов толпы.
garold
5 Кonstantin (garold)   • 16:47:31, 13.06.2017 [Материал]

Ляшку то что эти олени будут дальше Вусыков содержать,и при этои ругать весь белый свет кроме себя....
ANB
6 Alexandr (ANB)   • 18:41:59, 13.06.2017 [Материал]

Ну звісно тім "гусеницям'' на фото реформа геть не вигідна бо доведеться або працювати, або худнути....
Sunrise
7 Алекс (Sunrise)   • 21:18:40, 13.06.2017 [Материал]

А у него не забыли спросить ли его сраный плакат сняли и потом обратно повесили на здании возле мерии?
Оголошення на ЖЖ інфо: