Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2018 » Февраль » 16 » 10:18:25

Житомирський завод «Кромберг енд Шуберт» об'єднує серця. ФОТО     Реклама  

16.02.2018, 10:18:25 10557 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Житомирський завод «Кромберг енд Шуберт» об'єднує серця. ФОТО

14 лютого, у День Святого Валентина на Житомирському заводі «Кромберг енд Шуберт» спробували об’єднати самотні серця. Цього дня для працівників підприємства була організована вечірка знайомств «Speed dating KROSCHU Party».  

Романтичний та веселий настрій свята створили запальні сети діджея, а також ведучий Іван Кухарчук та команда «Ліги Сміху «30+». Також усі учасники вечірки мали можливість отримати професійні фото на фоні спеціально створеної романтичної фотозони.

На цій вечірці у форматі гри 12 дівчат та 12 хлопців по черзі знайомилися один з одним, залишаючи відгуки у анкеті. В результаті найбільшої кількості взаємних співпадіть було визначено 4 пари, які отримали від заводу сертифікати на вечерю у ресторані. Окрім того вони, та всі інші учасники гри отримали сертифікати у кінотеатр.

Про важливість проведення подібних заходів на підприємстві журналісту «Журналу Житомира» розповів керівник відділу управління персоналом Житомирського заводу «Кромберг енд Шуберт» Максим Козирєв.
 

- Як Ви бачите, це молоді люди, і вони повинні думати не тільки про роботу, а і про те, що буде після неї. Ми фокусуємо певну аудиторію, проводимо для неї свята, аби наші працівники познайомились, знайшли схожих на себе по віку, по інтересах.
 

За його словами, об`єднання людей у пари позитивно впливає на роботу підприємства. На Житомирському заводі «Кромберг енд Шуберт» утворюються пари, працюють сімейні пари.
 

- Для нас сім`я, яка знайшла себе тут - дуже ціна, тому що люди, які разом здобули своє щастя та кохання, зможуть разом проводити частину життя і на роботі. Мені здається, це дуже добре, і ми до цього позитивно відносимося, - зазначив Максим Козирєв.


Марина та Юрій -  пара, яка набрала найбільше балів по взаємній симпатії, розповіли журналісту «Журналу Житомира», що вони знали один одного, як студенти одного потоку, під час навчання у «КПІ» та навіть проживали в одному гуртожитку, але не були близько знайомі.

- Так склалось, що ми працюємо на одній роботі. Ми дуже задоволені, що співпали по симпатіях, - говорять молоді люди. Такі заходи необхідні, бо вони дають можливість ближче познайомитися з людьми у невимушеному середовищі, я думаю, це буде сприяти співпраці, - розповів Юрій. – Це весело, це цікавий спосіб проведення Дня Святого Валентина людям, котрі не мають пари. Я дякую усім, хто допоміг організувати це свято, - додала Марина.


Організатор з персоналу Наталія Кашталінчук розповіла, що офіційно працюючих шлюбних пар на підприємстві більше сотні.

- Ми усіляко підтримуємо ідею знайомств між працівниками заводу і організовуємо такий захід, як сьогоднішня вечірка, для того, щоб самотні люди могли познайомитися. І далі такі люди можуть просто дружити та спілкуватися, чи проводити разом час після роботи, чи навіть стають парами. Таких прикладів дуже багато. Робота роботою, але є і життя після робочого дня, - пояснила Наталія Кашталінчук.

Завод усіляко сприяє розвитку своїх працівників: на підприємстві сформована футбольна команда, нещодавно проводилися шахові змагання, надаються на пільгових умовах абонементи для відвідування мережі житомирських тренажерних залів, проводяться туристичні поїздки. Також працівники харчуються у заводській їдальні за пільговою програмою та забезпечені підвозом на роботу. На «Кромберг енд Шуберт» пишаються запровадженою у минулому році програмою по підтримці молодих матерів: породіллі отримують подарунок, це коробка з найнеобхіднішими першими речами та одягом для новонародженого.

За словами представників підприємства, на Житомирському заводі «Кромберг енд Шуберт» сьогодні працює більше 3 тисяч працівників. Відділ по набору персоналу в резерві має 2 тисячі анкет від бажаючих працювати. Середня зарплата комплектувальника лінії складає 11-12 тис грн, усі працівники забезпечені повним соцпакетом.

Фото_056


Фото_049

Фото_042

Фото_027

Фото_001

Фото_003

Фото_005

Фото_008

Фото_009

Фото_015

Фото_018

Фото_058

Фото_060

Фото_062

Фото_070

Фото_081


Фото_082

Фото_083

Фото_085

Фото_087

Фото_088

Фото_093

Фото_097

Фото_118

Фото_143

Фото_151

Фото_152

Фото_156

Тэги: пары, Житомир, Кромберг енд Шуберт, День Св. Валентина

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: