Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2018 » Март » 28 » 14:46:52

Житомирський завод «Кромберг енд Шуберт» про новий проект «Seat» та плани розвитку на майбутнє. ФОТО     Реклама  

28.03.2018, 14:46:52 18972 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Житомирський завод «Кромберг енд Шуберт» про новий проект «Seat» та плани розвитку на майбутнє. ФОТО

Вже не перший рік на теренах міста Житомира успішно працює та розвивається завод «Кромберг енд Шуберт». Завдяки цьому підприємству декілька тисяч житомирян отримали нові можливості та стимул рухатися і розвиватися далі.

Нещодавно житомирський завод «Кромберг енд Шуберт» став переможцем у номінації «Найкращий проект» з-поміж сорока заводів компанії по всьому світу. Саме завдяки проекту «Audi Q2» стартувала робота підприємства в Житомирі у 2015 році. У вересні 2017 року завод отримав новий проект «Seat», а це для містян дає ще нові робочі місця та ріст вже для існуючих працівників. На заводі вже працюють перші лінії цього проекту. Так як Seat Tarraco новий автомобіль для ринку, то перед працівниками «Кромберг енд Шуберт» відкриваютьсяможливості долучитись до розробки кабельної мережі. В процесі передсерійного виробництва вносяться коригування до побажань та очікувань клієнта, впроваджуються певні зміни та знаходяться відхилення. Тим самим житомиряни вкладають свою інтелектуальну частку в проектування комплектуючих до автомобіля європейського рівня, - повідомляє Житомир.інфо

Керівником нового проекту «Seat» стала людина, яка вже давно успішно зарекомендувала себе в роботі на заводі – керівник проекту «Audi Q2» Андрій Заверуха.


 

«Проект не є великим, проте він дуже важливий для нашої компанії. Це проект по виготовленню кабельної мережі до автомобіля Seat. Це повноцінний проект. У Житомирі збиратиметься вся кабельна мережа, починаючи від основного салону закінчуючи дахом, дверима і багажником. Нараховуватиме проект п’ять ліній і близько 400 людей. Проект в стадії передсерійного виробництва, наразі на ньому вже працює близько 150 осіб. Заплановане серійне виробництво на липень 2018 року», - сказав Андрій Заверуха.

Наразі запущені перші лінії та формується «костяк» проекту. Завод «Кромберг енд Шуберт» ретельно підбирає персонал та підтримує нових працівників на підприємстві. Неймовірною та цікавою стала історія працевлаштування на завод Анастасії Назаренко, звичайної дівчини, яка не могла всидіти дома сама, коли вся родина перебувала в зоні АТО.

 

«Я прийшла на завод 28 серпня 2017 року. У нас почалося навчання, а потім через три тижні нам повідомили про розподілення, сказали, хто чим займатиметься. Я одразу подумала про те, що ця робота – це моя доля, адже я три роки сиділа дома. Сама я родом з Полтавської області. Коли приїхали до Житомира з чоловіком, шукали роботу. Я ще навчалася, а він пішов служити в армію, у 95-бригаду. У мене вся родина військових, і батько, і мати, і чоловік. І коли їх забрали в АТО, то я сиділа дома і з кожним днем все «гаснула», хвилювалася за них. Коли чоловік приїжджав у відпустку, я просилася кудись піти на роботу, і згодом потайки від нього пішла на «Кромбер», і написала заяву. І через певний час мені перетелефонували. Після стажування та декількох тижнів роботи нам сказали, що нас переведуть на «Seat», на новий проект. Було цікаво вчити нові абгріфи. Наразі я є комплектувальником проводів, у мене є ціль дійти до майстра, адже я вважаю, що саме ця робота – це моя доля. Мені цікаво, у мене виходить, і я буду й надалі йти до якихось певних цілей. Я закохалася в цю роботу», - наголосила Анастасія Назаренко.

Керівництво заводу «Кромберг енд Шуберт» робить все для того, аби реалізовувати на своєму підприємстві нові проекти та давати можливість не тільки житомирянам, але й жителям інших населених пунктів працювати та розвиватися на підприємстві. Керівник відділу управління персоналом Максим Козирєв більш детально розповів про резерв персоналу та набір працівників на завод.
 

«Оскільки підприємство є одним із найбільших роботодавців, то дійсно, до нас звертається досить багато людей, які б хотіли розпочати роботу на нашому заводі. Наразі у нас звернень значно більше, ніж ми можемо забезпечити людей робочими місцями. Тому у нас є резерв, декількасот звернень тих людей, з якими ми готові співпрацювати по мірі надходження нових пропозицій. Система, яка у нас є, полягає у тому, що ми працюємо по принципу ФіФо: той, хто перший звернувся, до того і зателефонує наш представник відділу пошуку персоналу. Якщо одна людина звернулася у грудні 2017 року, а інша у лютому 2018 року, то ми, в першу чергу, зв’яжемося з тією, яка звернулася раніше. Тому всім, хто звертається – потрібно почекати», – говорить Максим Козирєв.
 

«Щодо наших планів: ми працюємо над тим, щоб відкривати нові проекти, заробляти певну кредитну історію, репутацію, яка дозволить нашим замовникам зрозуміти те, що ми можемо забезпечити строки виконання замовлень, якість і кількість тих виробів, які вони планують. Ми за два роки зробили досить багато, аби переконати наших потенційних замовників, а це підприємства німецької галузі, що ми є надійним підприємством. Наразі перші два проекти були пов’язані з виготовленням кабельної продукції для Volkswagen Tiguan та «Audi Q2». Ми показали гарні результати! За висновками 2017 року, проект «Audi Q2» був визнаний кращим у компанії. Такі досягнення дали нам можливість отримати новий проект – це бренд «Seat», це також учасник групи Volkswagen, і ми зараз активно займаємося розвитком цього проекту. Він на початковому етапі. Працюємо над тим, аби прийшли нові проекти, нові марки, технологічні лінії, але для цього нам потрібно зробити багато. В залежності від об’ємів та обсягів роботи на цьому проекті, нам потрібно буде створити робочі місця на декілька сотень чоловік. Це все буде поступово і не одразу. Про детальні плани ми зможемо говорити після того, коли у нас будуть підписані угоди з нашими замовниками. Проте ми зацікавлені у тому, аби проектів було більше і відповідно, ми б змогли створити більше можливостей для житомирян», – сказав Максим Козирєв.













































Тэги: Житомир, завод, Seat, Кромберг енд Шуберт

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: