Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2009 » Сентябрь » 25 » 15:54:53

Рейдеры опять атакуют житомирский Завод минераловатных изделий

25.09.2009, 22:46:53 8275 6
Рейдеры опять атакуют житомирский Завод минераловатных изделий

 - Я говорил, что не дам разокрасть завод. И вот я добился своего восстановления в должности директора. Только начал приводить дела в порядок - захватчики тут такого наворотили, просто ужас! Но они все не успокоятся. Опять атакуют предприятие, - розповідає Йосип Запольський директор Житомирського заводу мінераловатних виробів.

За час поки ми стежили за ситуацією, на підприємстві сталися деякі цікаві зміни. Так, працівники заводу знайшли можливість виступити проти рейдерів. Своїм рішенням у серпні колектив відновив Запольського на посаді директора. Миколу Пащенко витурили, але він встиг нашкодити - викрав статутні документи заводу та печатку.
 
Станки которые работают десятилетиями без потерь в технологических показателях. Фрезерный станок прайс. Предлагаем станки как после восстановительных ремонтов, так и практически не работавшие, экземпляры.

За тиждень до цього з підприємства звільнилися Галина та Іван Пальчинські, які працювали головним бухгалтером і бригадиром. Достеменно відомо, що їхні «хазяї»-рейдери добряче заплатили їм за посібництво у дерибані заводу і наказали забиратися.

Нещодавно із Заводу мінераловатних виробів звільнилася і начальник відділу збуту Ірина Мельничук. Ми вже подавали її зізнання про допомогу рейдерам. Жінка не витримала морального тиску за свої вчинки, про які дізналися працівники.

Здавалося, завод мав почати знову відновлюватися. Утім, рейдерська група на чолі із Миколою Пащенком не заспокоїлися. Вони не залишили ідею прибрати до рук підприємство і днями завдали чергового удару.

Діяли за своє улюбленою, відпрацьованою вже на багатьох підприємствах, які захоплювали, схемою. (Її також використовували і на Заводі мінераловатних виробів). Пащенко і компанія підкупили житомирського державного реєстратора Анатолія Фещенка. Чоловік 16 вересня (до речі, до початку робочого часу!) вніс до держреєстру відомості, які нібито подав Йосип Запольський. Зокрема йшлося, про те що на підприємстві буцімто новий директор - Віктор Кришталь - і що буцімто змінена адреса - Черняхівський район, село Зороків вулиця Леніна 53.

Змінив шахрай-реєстратор і засновника підприємства - тепер це нібито ТОВ «Оздоровчо-реабілітаційний центр «Мігорія-Люкс», зарестроване у селі Буки Житомирського району. А власником є дружина Миколи Пащенко - Галина. Тобто за документами фактично вона єдина власниця підприємства.

 - Звісно, ніяких документів на зміни у реєстрі я не подавав. Більше того у цей день я фізично був у Київському апеляційному суді, де слухалася моя справа, - каже пан Запольський.

На наступний день після того, як держреєстратор Фещенко зробив свою справу й допоміг рейдерам, він звільнився з роботи. Кажуть, що він стане нотаріусом - гроші на відкриття контори у нього вже є... Юристи заводу наразі оскаржують його дії.

Також цього тижня уже приходив заявляти свої «права» на завод псевдо новий директор Віктор Кришталь. Утім, працівники підприємства не впустили його навіть на територію. Тож поплічнику рейдерів залишилося стояти біля воріт і читати плакат, намальований для нього і його хазяїв.

 


http://img.zhzh.info/_ph/1/2/791348152.jpg

Тэги: коррупция, Житомир, завод, рейдеры

Схожі новини:


Комментариев: 6
Makedonskii
1 Александр (Makedonskii)   • 16:37:11, 25.09.2009 [Материал]

Люди, где такой завод находится? Никогда не слышал о нем
donedro
5 Петро Іванович (donedro)   • 07:35:24, 26.09.2009 [Материал]

На промисловій, напротів хімволокон майже. Мінеральна вата яка там зараз робиться шкідлива для здоров'я, бо в її склад входять шкідливі хімічні речовини, краще б освоїли виробництво базальтової мінвати, бо сировину за кордон вивозять, а самі нічого не можемо
Читатель
2 Дмитрий (Читатель)   • 17:09:59, 25.09.2009 [Материал]

А я неоднократно заказывал и получал минплиту на этом заводе. Условия работы там были нелегкими,просто вредными для здоровья. Сама минплита очень вредно действовала на кожу,вызывая зуд . Покупали/это было в конце 90х,когда уже были качественные импортные плиты,только из-за дешевизны,при больших объемах закупки-для утепления кровли/. Если там работают те же рабочие,то им надо памятник ставить,а этих рейдеров-к ногтю.
DetalizatoR
3 Andrey (DetalizatoR)   • 17:52:13, 25.09.2009 [Материал]

Страна придурков! БАРДАК И НАГЛЫЕ РОЖИ... КТО РАССТРЕЛ ОТМЕНИЛ СПРАШИВАЕТСЯ И ЗАЧЕМ?
batek07
4 Коля (batek07)   • 18:41:19, 25.09.2009 [Материал]

я згоден з DetalizatoR у нас всі кінці в воду і виного не найдеш:)))
ZVEZDA
6 Виталий (ZVEZDA)   • 17:24:35, 29.09.2009 [Материал]

Были рекетиры, а стали рейдеры. Вот правовое государство.
Оголошення на ЖЖ інфо: