Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2018 » Май » 8 » 14:02:01

Благоустройство башни и строительство спорткомплекса: главный архитектор Житомира о поданных проектах

08.05.2018, 14:02:01 3940 4 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Благоустройство башни и строительство спорткомплекса: главный архитектор Житомира о поданных проектах

Город Житомир в рамках конкурса получил несколько проектных предложений по обустройству водонапорной башни и эскизные проекты современного спортивного комплекса.

Об этом в соцсети заявил главный архитектор Житомира Юрий Безбородов.

"Час для конкурсних новин. Перша - по конкурсу "Водонапірна Вежа". Ми отримали 6 пропозицій (хоча реєструвалось аж цілих 27 учасників). Нажаль, майже всі вони так чи інакше відійшли від умов технічного завдання конкурсу. Деякі концепції перетворюють вежу у щось зовсім інше, деякі змінюють фасади, а хтось навіть пропонує розібрати дах та влаштувати скляний купол. Все це цікаво, майже революційно та надсучасно, якщо б не одне "але": Водонапірна Вежа є пам'яткою архітектури та охороняється законом України. Тож, з огляду на це, просимо конкурсантів переглянути надані пропозиції на відповідність умовам ТЗ та переробити концепцію. Сподіваюсь на розуміння!

Новина номер два - наразі, завдяки промоушену Мінрегіонбуда, ми отримали чотири ескізні пропозиції по спортивному багатофункціональному комплексу, ділянка під який знаходиться на Старому Бульварі. Пропозиції різні, пропозиції цікаві як зовні, так і по функціоналу. Будемо їх розглядати, оцінювати та обов'язково надамо матеріали для ознайомлення"
, – написал главный архитектор.

Напомним, конкурс на лучший дизайн внутреннего пространства водонапорной башни был объявлен департаментом градостроительства и земельных отношений горсовета. О планах строительства в Житомире современного спорткомплекса рассказал замминистра регионального развития, строительства и ЖКХ Украины Лев Парцхаладзе.

Тэги: проекты, спорткомплекс, водонапорная башня, Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 4
vovik-zt
1 ВовикЬ (vovik-zt)   • 21:17:16, 08.05.2018 [Материал]

Та перенесіть туди хочь колекцію каміння, драгвиробів та палеонтологіі що колись були висталені у підвалах музею природи - більше туди нічого не влізе, та ї стародавній інтер'єр цьому тількі в допомогу.
Artmaker
2 Евгений (Artmaker)   • 23:11:17, 08.05.2018 [Материал]

А предложения "нагнуть" башню Енша и сделать её актуальной достопримечательностью не поступало??? Странно! Всю страну нагнули, а башню нагнуть не додумались)))
Cobalt
3 Cobalt (Cobalt)   • 12:29:01, 09.05.2018 [Материал]

Точно! Была бы своя Пиза. Ведь вся страна в пиз...е...
goral
4 Алексей (goral)   • 14:40:55, 09.05.2018 [Материал]

Почему не сделать смотровую площадку, а внизу стенд с историей и старыми фото, чтоб любой мог подойти и понять что перед ним стоит.
Оголошення на ЖЖ інфо: