Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2018 » Июнь » 7 » 08:43:23

Не цеглою єдиною: секрет популярності Преміум Парку. ФОТО. ВІДЕО     Реклама  

07.06.2018, 08:43:22 3943 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Не цеглою єдиною: секрет популярності Преміум Парку. ФОТО. ВІДЕО

Напевно, сьогодні вже не залишилось житомирян, які б не розуміли всіх переваг житла в щойно зведеному будинку, особливо – у порівнянні із вторинним житловим фондом.

Але й на такому порівняно молодому ринку новобудов недосвідченому покупцеві не довго розгубитись – адже кількість пропозицій, що вражають яскравими картинками та сучасними плануваннями з рекламних площин насправді вражає. Тож новачки у непростій справі придбання новенького житла потребують певних підказок щодо особливостей вибору житлового комплексу. Що ж, давайте міркувати: який він, правильний і надійний забудовник?
 

Ідеальний будинок для життя – не тільки якісні будматеріали

Всі ми розуміємо, що жоден комплекс не будується сам – його зводять люди. Тож і будь-яку компанію – забудовники не є виключенням – варто розглядати, перш за все, саме з позиції людей, що в ній працюють. Адже від них залежить кінцевий результат: наскільки якісні будуть використані матеріали, як сумлінно виконаються роботи, яку підтримку отримає покупець на етапі укладення та супроводження угоди, чи отримає він квартиру своєї мрії, або йому просто «впарять» те, що погано продається? Хтось заперечить, що зовсім неважливо, хто будує і продає квадратні метри – головне, або ціна буда доступна, а якість будівлі – достойна. Але давайте будемо відвертими – чи не траплялись із вами ситуації, коли ви хотіли придбати певну річ виключно через симпатію до продавця? І навпаки, хіба ви жодного разу не відмовлялись від купівлі конче необхідного вам товару тільки тому, що продавець викликав у вас відверту відразу? Зрозуміло, що придбання житла – серйозний крок, де не повинно бути місця емоціям, але підсвідомість таки може зіграти з нами злий жарт.
 

Преміум Парк: до якісного будівництва через відповідальне ставлення до персоналу

Погодьтесь, що компанія, яка цінує своїх співробітників, не може дозволити собі безвідповідальне ставлення до основної діяльності. До того ж, належним чином мотивований персонал докладає максимум зусиль, аби виконувати свою роботу якісно і вчасно. А в результаті виграє покупець, адже саме він є кінцевим споживачем всіх докладений зусиль.

Так, власники квартир, що виявили довіру до житлового комплексу Преміум Парк, вже оцінили очевидні переваги від співпраці із справжніми професіоналами:

  • співробітники компанії регулярно проходять профільне навчання, тож ви можете бути впевнені, що надана вам консультація буде професійною та вичерпною;
  • забудовник піклується про своїх покупців, переймаючись частиною тих турбот, які інші компанії залишають без уваги – саме для цього було створено відділ додаткових послуг, який опікується ремонтними та оздоблювальними роботами;
  • кожен, хто приходить до центру показів, отримує тільки живе спілкування з уважними людьми, а не повторення завчених шаблонних висловлювань;
  • навіть після здачі будинку та створення ОСББ забудовник приймає активну участь у житті своїх мешканців, товаришуючи з ними і запрошуючи на запашну каву :-).

Не варто недооцінювати ту роль, яку відіграє кваліфікований персонал у діяльності компанії. Краще завітайте до центру показів Преміум Парк і переконайтесь – якісне будівництво робиться руками справжніх професіоналів своєї справи!
 

Даруємо 100 тисяч на квартиру!

А ще – колектив Преміум Парку підготував дещо цікавеньке для своїх майбутніх покупців: з нагоди 2-го дня народження житлового комплексу, святкування якого відбудеться уже 10 червня, кожен покупець має шанс виграти кругленьку суму в 100 тисяч гривень на придбання житла своєї мрії. Реєструйтеся за посиланням та вигравайте 100 000 грн на придбання омріяної оселі: premium-park.com.ua/?p=2398! Не прог’авте, така можливість трапляється не кожного дня! Чекаємо на вас за адресою: вул. Старий Бульвар, 21, з Вас – гарний настрій, з нас – смачне частування та безліч подарунків!


















Тэги: жк, Премиум парк, квартира в житомире

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: