Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2018 » Март » 20 » 09:30:53

Чому клієнти ЖК «Преміум Парк» відмовляються від своїх квартир?     Реклама  

20.03.2018, 09:30:39 10750 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Чому клієнти ЖК «Преміум Парк» відмовляються від своїх квартир?

Переді мною сидить солідний чоловік. «Ігор» – представляється він. Одружений. Має дітей. «Ми купили двокімнатну у секції №6. Площею 80 квадратних метрів. Пройшло декілька місяців – і я бачу, що ми зробили помилку…» – каже він. Видно, що говорити ці слова йому нелегко. Ігор робить паузу. Дістає схеми планування. Показує мені. Аби я краще зрозумів, що сталося.

Через декілька місяців Ігор вирішив відмовитися від житла, придбаного у «Преміум Парк». Він активно вивчав пропозиції інших житлових комплексів. Мабуть, читач вже хоче дізнатися, у чому причина. Щось не так із житлом? Погана якість робіт? Некомфортні умови розрахунку? Ні, тут у Ігоря не було жодних претензій. «Стало ясно: моїй родині потрібна інша квартира. Більша, ніж ця!» – нарешті пояснює він.

Нестандартна арифметика: 1 + 1 + 2 = 4 + 1

Річ у тому, що в житловому комплексі «Преміум Парк» лише однокімнатні та двокімнатні квартири. Що робити, якщо людина хоче більшу?.. «Ми завжди йдемо назустріч бажанням покупців. Іноді ці бажання бувають трохи екзотичні… але ми вже звикли до цього!» – каже керівник центру показів Лілія Пелехата. «Конкретно цей клієнт не хотів нічого екзотичного. Він хотів продати квартиру, яка йому на той момент вже не підходила за розмірами та плануванням. І шукав щось більше. Ми знайшли гарне рішення, яке влаштувало і його, і нас!» – додає вона.

Замість цього помешкання «Преміум Парк» запропонував клієнту в іншій секції неймовірний, на перший погляд, варіант: об’єднати дві однокімнатні квартири, і ще додати до цього… додаткову кімнату з іншої квартири! Ігор демонструє планування. Щоб було зрозуміліше – кладе на схему смартфон і блокнот. «Вітальню я об’єднав з кухнею, щоб зробити «студіо». Крім цього, у нас ще три кімнати» – коментує Ігор.


 

«Так, нам доведеться зробити певні зміни у цій секції. Замість міжквартирної стіни тут буде міжкімнатна. І навпаки. Простіше кажучи, у нас у цьому кутку секції були двокімнатна, однокімнатна і ще одна однокімнатна. З двокімнатної (яка поки що вакантна) ми забрали одну кімнату для Ігоря і додали до тих двох однокімнатних, які йому припали до душі. Тепер у нього фактично чотирикімнатна. Ось така нестандартна арифметика!» – усміхається Л. Пелехата.

Ігор відмовився від квартири у секції №6, яка була збудована і здана в експлуатацію першою. Власники квартир активно роблять тут ремонти. А в деяких помешканнях вже навіть живуть! Зараз у секції №5 будівельники активно проводять внутрішні роботи. У секції №4 перекривають третій поверх. А у секції №3, де придбав нове житло Ігор, все ще попереду… Фактично Ігор відмовився від синиці в руці – заради журавля в небі. «Не жалкую! Доведеться трохи довше почекати. Але воно того варте!» – каже він.
 

Як облаштувати помешкання на власний смак?

Купити квартиру у Житомирі це означає вкласти власні гроші у власне майбутнє. Дуже часто – ще й у майбутнє своїх дітей. «Преміум Парк» пропонує базове стандартне планування житла – проте це не значить, що забудовник якимось чином обмежує ініціативу клієнта. Навпаки, ініціативи з перепланування та об’єднання, навіть екзотичні на перший погляд, вітаються. Особливо, якщо вони озвучені вчасно.



У секції №6 є ще одне унікальне помешкання площею 172,3 кв. м. Як таке сталося, запитаєте Ви? Власник придбав та об’єднав три квартири: дві на 11-му поверсі та одну на 12-му. В результаті він отримав комфортабельні дворівневі двосторонні 6-кімнатні (!) апартаменти, з яких чудово видно і місто, і стадіон «Полісся», і річку, і два мости, Бердичівський та пішохідний.


 

Одразу слід сказати головне: клієнт купив житло задовго до того, як воно було побудоване. Тут не зносили готові стіни і не дірявили вже встановлену плиту перекриття – необхідні зміни у проект внесли завчасно, і квартири об’єднали в єдиний житловий простір ще в процесі будівництва. Все це результат тверезого розрахунку та здорової передбачливості господаря.

Трапляються також випадки, коли дві квартири об’єднують в одну. Об’єднання може бути «горизонтальним» (коли сполучають помешкання на одному поверсі) або ж «вертикальним» (коли зливають в одне ціле квартири на різних поверхах). Об’єднуючи «горизонтально» або «вертикально» дві однокімнатні квартири, клієнт найчастіше хоче отримати 3-кімнатну, перетворюючи другу кухню на житлову кімнату. За такою ж схемою, злиття 1-кімнатної та 2-кімнатної у сумі може дати 4-кімнатну. Про унікальну історію Ігоря – який відмовився від меншого заради більшого – ви вже знаєте.

Власники багатьох квартир у «Преміум Парку» так чи інакше переплановують своє житло. Найпопулярнішим варіантом є «студіо» – коли вітальню об’єднують з кухнею-їдальнею, створюючи таким чином велику гостьову зону. Сучасне «студіо» може включати не лише вітальню та кухню, але й передпокій, і може бути реалізоване як в 1-кімнатній квартирі, так і на більш солідних житлових площах.


 

Популярною також є також практика перенесення міжкімнатних стін, що не є несучими. Наприклад, власник квартири бажає збільшити одну кімнату за рахунок зменшення іншої. Або ж – збільшити санвузол за рахунок передпокою. Все це можна зробити без проблем, узгодивши свої побажання із забудовником заздалегідь.

Можна відважитися й на інші оригінальні ідеї: розділити велику кімнату на дві маленькі; відвести частину спальні під окрему гардеробну; нарешті, зробити з другої кухні (яка має водопостачання та водовідведення) не житлову кімнату, а… велику SPA-ванну з денним світлом! Висновок? Він дуже простий: чим раніше клієнт придбає житло – тим простіше забудовнику виконати побажання клієнта.
 

У ЖК «Преміум Парк» вже підведені всі комунікації

Я оглядаю будівельний майданчик у супроводі менеджера Олександра. Ми вдягли на голови захисні каски – у відповідності з технікою безпеки на будівництві.

«Ось газова станція – повністю готова. Каналізаційно-насосна станція – побудована. А це трансформаторна підстанція, вона ще будується…» –коментує мій гід. Будівельники, побачивши людину з фотокамерою, перекидаються жартами один з одним: «Дивись, попадеш на Ютуб!» (Див. Фото 5)

Скрізь кипить робота, і назовні, і всередині. В одному з помешкань вже практично завершена ванна кімната. Майстер з гордістю показує результат своєї праці.


 

Які квартири можна придбати у ЖК «Преміум Парк»

Час не стоїть на місці. Житловий комплекс росте, люди стають власниками квартир. Звичайно, у секції №6 вже давно немає жодної вільної. У секції №5, де завершуються оздоблювальні роботи – продано майже все. У секціях №3 та №4 розкупили близько половини наявного житла. «Преміум Парк» гарний і великий, але не безкінечний


 

Мабуть, це звучить трохи банально, та все ж… Людям, які замислюються над перспективами оселитися серед парків на березі Тетерева – слід поспішати. Перш за все, ми пропонуємо зайти на наш сайт:

http://www.premium-park.com.ua/

Якщо у вас виникли додаткові запитання – телефонуйте:

+38 (097) 115 00 33

+38 (050) 033 33 51

А якщо цими днями Ви гуляєте Старим бульваром – можете завітати у гості! Нас видно здалеку і знайти легко:

Житомир, Старий Бульвар, 21


Тэги: строительство дома, квартира в житомире, жк, Премиум парк

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: