Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2017 » Март » 24 » 09:21:43

Ключі від 14 квартир ЖК «Преміум Парк» отримали житомирські службовці СБУ. ФОТО     Реклама  

24.03.2017, 09:21:28 5820 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Ключі від 14 квартир ЖК «Преміум Парк» отримали житомирські службовці СБУ. ФОТО

23 березня, напередодні свята працівників Служби безпеки України – 14 її службовців отримали сертифікати та ключі від квартир у першій збудованій з шести секцій житлового комплексу «Преміум Парк», що знаходиться у Житомирі, по вул. Синельниківській. 

За словами ведучого свята, раніше земельна ділянка поруч з стадіоном «Полісся» належала Житомирському управлінню СБУ, - проте силовики відмовились від неї в обмін на отримання житла. Також він повідомив, що по 100 грн з кожного проданого кв. м у ЖК «Преміум Парк» заплановано направити на фінансування заміни обладнання електропостачання у сусідньої спеціалізованої школи-інтернату, яке за попереднім підрахунком коштує 100 тис. гривень.  

Голова Житомирської обласної державної адміністрації Ігор Гундич на урочистостях заявив: «У непрості часи для України СБУ – одна із тих служб, яка докладає максимум зусиль, щоб ми відчували себе у безпеці. Сьогоднішня подія - це приклад співпраці між різними гілками влади і приватним бізнесом. Рік тому був наданий дозвіл на будівництво і вже сьогодні маємо результат».

За словами керівництва СБУ у Житомирській області, 12 з 14 щасливчиків службовці СБУ, що отримали квартири є учасниками бойових дій. Не всі вони були присутні на святі, частина їх, за словами керівництва, знаходиться в АТО, тож ключі отримували дружини чоловіків. Та не лише чоловіків – службовці СБУ, виконують спецзавдання у зоні проведення АТО. Серед них є і жінки, одна з яких теж отримала сьогодні ключі від квартири. Історії їх життя вражають, багато хто 15-20 років працює в СБУ і не менше часу стоїть у квартирній черзі. Помалу, та черга рухається.

-    Ми безмежно щасливі і схвильовані: у нас вперше в житті така подія. Чекали ми у квартирній черзі майже 25 років. Висловлюю вдячність керівництву СБУ та забудовнику, ми зможемо будувати далі своє сімейне життя, - розповіла журналістам дружина працівника СБУ, Наталя, яка з чоловіком та сином підлітком мешкає у орендованій квартирі. Її чоловік не був присутній на святі, він знаходиться на службі у зоні АТО. 


Міський голова Житомира, Серій Сухомлин, котрий також завітав на урочистість, розповів, що у квітні працівники пенітенціарної служби також отримають 13 квартир. А ще за декілька тижнів розпочнеться будівництво житла для учасників АТО по вулиці Князів Острозьких.

Він нагадав, що у минулому році за рахунок різних програм учасники АТО та алозахищені верстви населення отримали 36 квартир. За його словами, що на найближчій сесії Житомирської міської ради заплановано розгляд рішення про створення трьох кооперативів та виділення їм земельних ділянок під будівництво житла для медиків, освітян та учасників АТО.

Начальник Управління СБУ у Житомирській області Володимир Пахнюк заявив, що забезпечити житлом співробітників Служби безпеки України у Житомирській області, 12 з яких є учасниками бойових дій, вдалося без залучення жодної копійки бюджетних коштів.
 
Міський голова Сергій Сухомлин відзначив, що завдяки Ігорю Гундичу у минулому році Житомирська область із 300 млн грн на закупівлю квартир за державною програмою для учасників АТО отримала 30 млн грн – 10% від всієї суми. Цьогоріч ця сума зросла у 5 разів – 169 млн грн.











 
 






























Довідково:
 
Будівництво розпочато навесні 2016 року на земельній ділянці площею 1,12 га по вул. Синельниківській, 14 в м. Житомир.  Управління СБУ в області відмовилося від права постійного користування на цю земельну ділянку в обмін на отримання від забудовника 40 квартир.
 
У березні 2016 року вже було закуплено 7 квартир, які розподілені між співробітниками Управління.

ЖК «Преміум Парк» складається з шести секцій, представлена сьогодні, є шостою. Поруч зараз ведеться будівництво фундаменту п’ятої секції. 


м. Житомир, вул. Синельниківська, 14
тел.: +38 (097) 115-00-33,
        +38 (050) 033-33-51

www.premium-park.com.ua
vk.com/premium_park
www.facebook.com/premiumpark.zhitomir
  
 

Тэги: квартиры, Премиум парк, СБУ

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: