Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Спорт і Здоров'я » 2019 » Май » 16 » 14:24:07

Тисяча та одна причина зайнятися фітнесом в Житомирі     Реклама  

16.05.2019, 14:27:55 3148 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Тисяча та одна причина зайнятися фітнесом в Житомирі

Які мають бути причини аби саме зараз підвестися і побігти на заняття у фітнес-клуб? Якщо не враховувати проблеми зайвої ваги, комплексу своєї фігури, маленької м’язової маси, то, здається, більше немає потреб зайнятися собою. Перші три причини, які здатні підштовхнути до досягнення мети це: бажання, прийняття рішень, дія.

Для тих, хто вагається або вже прийняв рішення діяти й зайнятися тренуванням, Discount Shop BRO підібрав кращі та вигідні пропозиції від фітнес-клубів Житомира.


Житомир фитнес зал

«FitCurves»

Мережа фітнес-клубів «FitCurves» особлива, завдяки своїй унікальній розробці тренувань і програмі управління вагою. Даний метод занять «30 хвилин на день» допомагає економити час, піклуватись про здоров'я і завжди бути у формі. Тренажерні зали розроблені спеціально для жінок аби заняття були максимально ефективними і безпечними.

Для результативних занять додатково пропонуються абонементи:
  • Студентський – для студентів.
  • Сімейний – для матері та доньки віком 12-18 років.
  • Соціальний пенсійний – для жінок пенсійного віку.
  • Харчування та управління вагою.
Досвідчена команда «FitCurves» допомагає своїм клієнтам розвивати звичку займатись спортом та правильно харчуватись.


Житомир фитнес зал

«Clubnika»

Студія фітнесу і здорового харчування «Clubnika» пропонує своїм відвідувачам заняття в залах для розтяжки та фітнесу. І радить спробувати аж 18 видів фітнес тренувань. Отже, у вас є можливість обрати будь-який вид занять, що буде до вподоби.
  • Зал фітнесу: TRX training, step aerobics, aerobics mix, tabata, women’s CrossFit, попа + прес, скульптура тіла, функціональне тренування, інтервальне тренування.
  • Зал розтяжки: МФР + stretching, aero stretching, aero fitness, pilates, fit + stretch, barre, всім шпагат, все розтяжне, гнучка спина.
Заняття у студії фітнесу націлені на вдосконалення скульптури тіла, гнучкість спини та розтяжку м’язів всього тіла.


Житомир фитнес зал

«TRX-Pantera»

Фітнес-клуб «TRX-Pantera» використовує особливий вид обладнання «TRX» та проводить тренування за допомогою ваги власного тіла. Це одна з новітніх тенденцій у фітнес-індустрії. За рахунок хиткого становища опори на петлі, задіюються зовнішні м'язи і м'язи-стабілізатори. «Підвісний тренінг» налічує ряд комплексних тренувань: аеробних, функціональних, силових та статичних.
Фітнес-клуб надає персональні та групові заняття, а також консультацію дієтолога.

Кросфіт - система кругових тренувань, яка виникла в США, як система тренування пожежників, але швидко здобула всесвітню популярність і стала частиною фітнес-індустрії.


Житомир фитнес зал

«Svaor CrossFit»

«Svaor CrossFit» - це перший в Житомирі афілійований зал, в якому проводяться заняття по даній методиці. В склад цієї методики входять елементи важкої атлетики, гімнастики, аеробіки і багато інших видів спорту. Даний комплекс фізичних навантажень сприяє збільшенню сили, високому рівню витривалості та розвитку спритності.

Тренування «кросфітом» проводиться у групі тривалістю 1 година.


Житомир фитнес зал

«Східний»

Фітнес центр «Східний» - це місце для занять фітнесом, танцями та тренажерна і кардіо-зала з персональними тренерами.
Заняття танцями, які тут проводяться, добре поєднуються з фітнес напрямком та мають надзвичайний ефект.

У фітнес центрі ви також знайдете:
  • Strip-plastik – танець з елементами еротизму, але без вульгарності та зобов’язаного роздягання. Поєднує в собі різні стилі та напрямки.
  • Латина - гарячий та запальний танець збірних стилів: rumba, samba, cha-cha-cha, jive та ін.
  • Pole dance - вид спортивного танцю на пілоні (на жердині) з елементами акробатики.
  • Bellydance - мистецтво танцю країн Сходу (танець живота). Задіює ті групи м'язів, які неможливо опрацювати в жодній техніці з фітнесу.

Також в центрі проводяться заняття з популярного напрямку в фітнесі – пілатес, вправи якого виконуються в повільному темпі в комбінації з дихальними вправами. Пілатес допоможе в досягненні ідеальної фізичної форми.

Детальну інформацію про послуги Ви можете дізнатись на сайті bro.zt.ua

Тэги: Спорт, Житомир, фитнес

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: