Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Спорт і Здоров'я » 2009 » Декабрь » 14 » 16:44:19

Игроки и тренеры команды «Контингент» обратились к жителям Житомира

14.12.2009, 16:44:19 8935 3
Игроки и тренеры команды «Контингент» обратились к жителям Житомира

Игроки и тренеры житомирской команды по мини-футболу «Контингент» обратились к жителям и властям города Житомира с просьбой о помощи. Об этом «Журналу Житомира» сообщила пресс-служба клуба.

"Ситуация, в которую попала наша команда, очень сложная, в первую очередь - из-за финансовых сложностей, которые постигли основного нашего спонсора - предприятие МЖК «Интернационалист». Сегодня мы не имеем возможности полноценно и систематически тренироваться, у команды значительные проблемы с выездом на игры в другие города Украины, игроки команды уже давно не получали средств даже на питание", - говорится в письме команды.

Спортсмены оказались в сложной ситуации. Однако ни власть, ни спортивные функционеры не смогли оказать поддержку команде.

"Мы обращались к представителям местного бизнеса с просьбой о помощи, мы предлагали сотрудничество избирательным штабам кандидатов в Президенты Украины. К сожалению, и власть, и бизнес, и политики к нашим проблемам оказались равнодушны, потому что никаких предложений о поддержке или помощи от них так и не поступало".

"Мы не теряем надежды, что житомиряне, настоящие патриоты Житомира услышат наш голос и откликнутся по зову своего ума, души и сердца. Мы всегда готовы к общению с нашими фанатами, а честь нашего родного города мы обязательно будем защищать и отметим победами. Мы верим, что они у нас будут!"


ШАНОВНІ ЖИТОМИРЯНИ!

Звертаємося до Вас ми, гравці, тренери та вболівальники єдиної в нашому місті команди майстрів, команди з міні-футболу «Контингент», яка досі виступає у вищій лізі чемпіонату України. Ситуація, в яку потрапила команда, дуже складна, в першу чергу - через фінансові складнощі, які спіткали основного нашого спонсора - підприємство МЖК «Інтернаціоналіст». Сьогодні ми не маємо можливості повноцінно і систематично тренуватись, у команди значні проблеми з виїздом на ігри до інших міст України, гравці команди вже давно не отримували коштів бодай на харчування.

За таких умов очевидним виходом із ситуації мало б стати зняття та відмова «Контингенту» від участі у чемпіонаті України, однак гравці та тренери команди чудово розуміють, яких зусиль, скільки часу та коштів коштувала представникові житомирського футзалу можливість грати у середовищі найсильніших українських команд. Тим паче, що за останні роки «Контингент» здобув репутацію самобутнього, чесного та дружного колективу однодумців, у команді є представники збірної України. Відступати сьогодні назад, здавати здобуті важкою працею спортивні позиції було б помилкою для всього житомирського спорту. Адже Житомир вже став прикладом сумної традиції, що коли команда сходить зі спортивної дистанції, її повернення доводиться чекати довго, а іноді такі очікування стають зовсім марною справою.

Ми опинилися у вкрай складній ситуації, коли ні влада, ні спортивні функціонери надати підтримку «Контингенту» не змогли чи не захотіли. Ми зверталися до представників місцевого бізнесу з проханням про допомогу, ми пропонували співпрацю виборчим штабам кандидатів у Президенти України. На жаль, і влада, і бізнес, і політики до наших звернень, до наших проблем та сподівань виявилися байдужими, бо жодних пропозицій про підтримку чи допомогу від них так і не надходило.

Ми звертаємося до громади міста, до всіх, кому небайдужий авторитет та добре ім'я міста. Сьогодні «Контингент» переживає найскладніший час, але ми не втрачаємо надії, що житомиряни, прихильники спорту, справжні патріоти міста почують наш голос і відгукнуться за покликом свого розуму, душі і серця. Ми завжди готові до спілкування з нашими прихильниками, а честь нашого рідного міста ми обов'язково захищатимемо та відзначимо перемогами. Ми віримо, що вони у нас будуть!

14 грудня 2009 р.





http://img.zhzh.info/_ph/1/2/481458004.jpg

Тэги: футзал, Контингент, Житомир, Спорт

Схожі новини:


Комментариев: 3
Calikusu
1 Каликуся (Calikusu)   • 20:46:25, 14.12.2009 [Материал]

Господа меценаты, помогите команде!
kruser
2 Сергей Петрович (kruser)   • 00:17:35, 15.12.2009 [Материал]

Вера Тимофеевна - не до ладу......
Black_Swift
3 Андрей Архипов (Black_Swift)   • 01:44:01, 15.12.2009 [Материал]

Если мы потеряем команду ,которая играет в высшей лиге это будет позор для города.
Оголошення на ЖЖ інфо: