Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2019 » Май » 25 » 15:34:26

Борислав Розенблат: Сьогодні у центрі Житомира ми відкрили інклюзивний спортивний майданчик. ФОТО     Реклама  

25.05.2019, 15:34:26 7635 6 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Борислав Розенблат: Сьогодні у центрі Житомира ми відкрили інклюзивний спортивний майданчик. ФОТО

Доступний для кожного – новий спортивний інклюзивний майданчик для дітей та дорослих, 25 травня відкрили у центрі Житомира по вул. Київській,13 за кінотеатром «Україна».

Майданчик збудований за кошти українців – наші податки, повернуті у Житомир як держсубвенція Кабміну за ініціативи та наполегливості житомирського нардепа Борислава Розенблата. Він містить різні тренажери та ігрові майданчики, на яких можуть займатися дорослі та діти. Для зручності усі вони розбиті на 4 зони, та створена схема, яка пояснює, який тренажер для яких фізичних можливостей підходить.
 

- Житомир – моє рідне місто, тут живу я, тут живе моя родина, друзі та колеги. Для нас важливо бачити його гарним і сучасним. Я хочу щоб моє місто змінювалось, щоб воно стало найкращим, щоб ми сміливо називали його справжнім європейським містом!  Рік  тому я поставив собі за мету, щоб у Житомирі з’явилось 10 спортивних майданчиків.  Сьогодні ми відкрили перший із них. Це новий спортивний інклюзивний майданчик,  понад 900 квадратних метрів території спорту у самому центрі міста. Тут можуть займатися діти та дорослі будь-якого віку! Тут багато тренажерів, м’яке покриття, зроблений благоустрій прилеглої території, є освітлення, лави. Важливо, що сюди можуть приходити люди з інвалідністю, займатися спортом, спілкуватися між собою! Я хочу, щоб наше місто було містом для людей. Попереду ще 9 спортивних полів у різних куточках Житомира! Дякую усім, хто допомагав нам, - сказав на відкритті майданчика Борислав Розенблат.


На сьогоднішню подію прийшли житомиряни різного віку з дітьми, дорослі та діти з інвалідністю, представники міської влади з міським головою, спортсмени, громадськість міста.

- Такі місця, де можуть займатися люди з обмеженими можливостями, дуже важливі, бо ми усі однакові, - сказав міський голова Житомира Сергій Сухомлин. Він подякував Бориславу Розенблату за його наполегливість у створенні цього майданчика, та підприємству «Фаворит ОПТ», яке за своїм бажанням та вже свої кошти здійснило ремонт прилеглої території біля майданчика: покладена тротуарна плитка, бордюри, сформовані клумби, на які висадженні декоративні насадження. Таке рішення пояснює сам Борислав Розенблат: - «Коли майдачник був готовий на 90%, я приїхав сюди та побачив що прилегла територія у жахливо стані – люди з інвалідністю колясочники повинні мати можливість не тільки займатися спортом, але і дістатись до спорту. Тому за кошти компанії вдалося зробити благоустрій цієї прилеглої території – скверу».

Під час відкриття відбувся показовий виступ чемпіона України з пара-карате, учасника Чемпіонату Європи та Світу Зелінського Данила та вихованців Центру танцю «Аванте».

За словами Борислава Розенблата, відкритий сьогодні майданчик за кінотеатром «Україна» буде переданий на баланс та догляд ОСББ, що знаходиться поруч, та доступний для відвідування в будь-який час, оскільки обладнаний освітленням та відеоспостереженням. 

Присутня на заході Неля Ковалюк, голова Житомирської обласної громадської організації людей з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сім’я», в минулому депутат міської ради, сказала, що вона декілька років тому лише мріяла, аби у Житомирі був такий майданчик. Директор регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Юрій Панасюк також відзначив важливість наявності такої спортивної інфраструктури.

Це перший спортивний майданчик, зданий в експлуатацію, їх у Житомирі буде 10 шт. Незабаром буде відкриття другого на Польові, вул. Вітрука 31, там буде футбольне та баскетбольне поле.

Хостинг картинок yapx.ru

Хостинг картинок yapx.ru

Хостинг картинок yapx.ru

Хостинг картинок yapx.ru

Хостинг картинок yapx.ru
Хостинг картинок yapx.ru

Хостинг картинок yapx.ru

Хостинг картинок yapx.ru

Хостинг картинок yapx.ru

Хостинг картинок yapx.ru

Хостинг картинок yapx.ru

Хостинг картинок yapx.ru

Хостинг картинок yapx.ru

Хостинг картинок yapx.ru

Хостинг картинок yapx.ru

Хостинг картинок yapx.ru

Хостинг картинок yapx.ru

Хостинг картинок yapx.ru

Хостинг картинок yapx.ru


Хостинг картинок yapx.ru

Хостинг картинок yapx.ru

Хостинг картинок yapx.ru

Хостинг картинок yapx.ru

Тэги: Житомир, спортивні майданчики, Борислав Розенблат

Схожі новини:


Комментариев: 5
antonvox
1 Антон А (antonvox)   • 15:55:59, 25.05.2019 [Материал]

Реально, за Украиной? Схожу гляну пока не поломали(
AlexIvanov
2 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 16:36:57, 25.05.2019 [Материал]

Такі майданчикі шановні Свинарчукі ви повинні були будувати кожен рік . а не по одному в десять років. Це ваш прямий обовязок як чиновників. Ах. я згадав це ж вибори стартували. Ви що шановні свинарчуки зібралися йти до Верховної Ради? Житомир вас більше не витримае.
Марио
3 Батхет (Марио)   • 16:48:40, 25.05.2019 [Материал]

Так напишите что для детей, потому что турники и брусья там маленьние
LeonXS
4 Сергій (LeonXS)   • 20:25:42, 25.05.2019 [Материал]

Вони не тільки для дітей, є тренажери для дорослих. Дивіться уважніше фото
Гражданин
5 Гражданин (Гражданин)   • 19:36:12, 26.05.2019 [Материал]

Хоть бы не ляпало не разобравшись. Фонт розенблата помогает многим семьям, на него даже вата не позволяет себе ляпать.
Оголошення на ЖЖ інфо: