Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2019 » Июнь » 19 » 13:48:14

Скандальну чиновницю Наталю Баласинович виключили зі списку «Європейської солідарності»     Реклама  

19.06.2019, 13:53:05 3016 2 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Скандальну чиновницю Наталю Баласинович виключили зі списку «Європейської солідарності»

Наталю Баласинович, що стала фігуранткою відео-скандалу із перепалкою з поліцейськими, виключили зі списку кандидатів в депутати від “Європейської солідарності”.

Про це стало відомо сьогодні – партія подала свої списки в ЦВК, і прізвища чиновниці в них немає.

У сотні “ЄС”, чиї документи сьогодні прийняв Центрвиборчком, третина досвідчених політиків, і 70 відсотків новачків, в основному це ветерани, волонтери та культурні діячі.

Свою команду презентував особисто Петро Порошенко. Він заявив, що веде в парламент “політичний спецназ”, який приведе Україну до членства в ЄС та НАТО.



Як повідомлялось, Порошенко заявив, що члени його оновленої партії "Європейська солідарність" будуть системно підтримувати всі голосування за проєвропейські законопроекти.

Крім того, п'ятий президент України наголосив, що "ЄС" готова об'єднуватися і створювати коаліцію з тими політсилами, які підтримують європейське майбутнє країни. При цьому він висловив готовність допомагати нинішньому президенту Володимиру Зеленському.


Схожі новини:


Комментариев: 2
viewer
1 Name Surname (viewer)   • 14:03:17, 19.06.2019 [Материал]

А виключили по закону, рішенням з'їзду, чи так само, як в "Слузі народу", хтось вольовим рішенням після з'їзду нікого не питаючи виключає кандидатів?
anastas
2 igor (anastas)   • 18:50:56, 19.06.2019 [Материал]

Даме сильно повезло. Пусть справку возьмет, что ее исключили с этого Поросвинарника. Через пару лет будет рассказывать о человеческом невосприятии и политическом несогласии с действиями банды воров и проходимцев. И документ показывать.
Оголошення на ЖЖ інфо: