Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2019 » Июль » 12 » 14:51:57

«Руїни Дрездена»... Що зробить Олег Грамотенко із занедбаними промисловими об’єктами Житомира? ВІДЕО   PR  

12.07.2019, 14:51:57 15993 10 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
«Руїни Дрездена»... Що зробить Олег Грамотенко із занедбаними промисловими об’єктами Житомира? ВІДЕО

Дрезден став руїнами після масованих бомбардувань англо-американської авіації 1945 року. Тоді у вогняному вирі загинули десятки тисяч людей. Багато хто з істориків називає ці нальоти «варварськими». Ми летимо над східними околицями мирного Житомира на цивільному гелікоптері. Бомб у нас немає. На календарі 2019 рік. Але чому знамениті колись підприємства – «Хімволокно», «Льонокомбінат», «Завод верстатів-автоматів» – так схожі на руїни Дрездена?..  



Пілот гелікоптера Леонід Кріґер показує своєму приятелю та діловому партнеру Олегу Грамотенку масштаби руйнувань Житомира мирного часу. Кандидат у народні депутати України вражений: з повітря добре видно те, чого не побачиш із землі. Так, житомиряни знають, що ці заводи давно зупинилися, а їхнє майно розкрадене. Так, нерентабельні, збиткові, зайві, непотрібні. Але таке цинічне варварство все одно шокує. І що з усім цим робити?.. 
 


План дій Олега Грамотенка в українському парламенті передбачає активну діяльність по створенню технопарків у Житомирі та інших містах – де колишні промзони схожі на післявоєнний Дрезден. Що таке «технопарки» і що вони дадуть місту?
 
«Це майданчики, підготовлені для приходу інвесторів. Які мінімізують свої витрати на офісні приміщення, на виробничі приміщення, на підключення до мереж та комунікацій. У це потрібно вкласти працю. Ці майданчики необхідно підготувати і запропонувати інвестору!» – коментує Олег Грамотенко, кандидат у народні депутати по 62-му одномандатному округу. 



Житомиру потрібне розширення виробничих потужностей, що збільшить додану вартість, зменшить безробіття і підвищуватиме загальний рівень життя городян. Створення технопарків – найкоротший і найбільш ефективний шлях досягти нового індустріального буму. «Це концепція, яку я просуваю на Заході для того, щоб привабити у Житомир справжніх виробничих інвесторів!» – додає О. Грамотенко.



В офісі компанії «Tesla Energo», генеральним директором якої є Олег Грамотенко, практично щодня можна почути англійську, французьку, італійську чи ще якусь європейську мову. І це не просто розмови – а понад 120 000 000 євро інвестицій, вже залучених на Житомирщину за останні 3 роки. Причому зроблено це без жодної участі держави чи місцевих чиновників! 



Що можуть виробляти майбутні технопарки Житомира? Існує безліч передових технологій: дорожнє покриття з перероблених пластикових пляшок; пелети для опалення з відходів сільського господарства; 3D друк. Нарешті, виробництво сонячних панелей – у чому компанія Олега Грамотенка особливо зацікавлена. Адже «Tesla Energo» реалізує сьогодні у Житомирській області 6 інвестиційних проектів, пов’язаних із «зеленою» енергетикою. Дві сонячні електростанції – Ганська та Іршанська – вже працюють.



Технопарки забезпечать тисячі городян новими робочими місцями з європейським рівнем оплати – і зможуть зупинити їх від виїзду за кордон у пошуках кращого життя. Спрямують багатомільйонні надходження в міський бюджет. Дадуть можливість місту самому будувати сучасну інфраструктуру: дороги, велосипедні доріжки, громадські простори, місця для відпочинку тощо.



Олег Грамотенко переконаний: тільки реальне виробництво із залученням реальних інвестицій – здатне оживити Житомир і створити тут економічне диво. «Ми вже досягли певних успіхів. Але я хочу, щоб область отримувала 120 млн. євро інвестицій не за три роки – а кожного року!» –  додає кандидат у депутати Верховної Ради України від Житомира.

Прес-служба кандидата у народні депутати України Олега Грамотенка

Facebook: Олег Грамотенко
Веду прямі ефіри у Facebook кожної неділі о 17:00 год. 
Спілкуйтесь зі мною особисто!

Схожі новини:


Комментариев: 10
vovik-zt
1 Володимир Фролов (vovik-zt)   • 19:47:42, 12.07.2019 [Материал]

Цікаво, а власники тих ділянок знають про те що у кандидата на них свої плани? :))) Чи це він все там скупив?
TarasS
2 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 20:44:48, 12.07.2019 [Материал]

"а власники тих ділянок знають про те..."

А навіщо місту (і країні, яка хоче зробити економічний ривок) - такі засрані власники, які можуть лише засрати ділянку? Житомир всіяний розвалюхами. Руїни в самому центрі міста (провулок Скорульського etc.). На Корбутівці догниває "пансіонат ім. Розенблата". Але тебе турбує, чи ці засранці в курсі, що вони засранці. :)
garold
6 Кonstantin (garold)   • 21:50:56, 12.07.2019 [Материал]

А чё Грамотенко с Кригером в шаге от экономического рывка?
vovik-zt
10 Володимир Фролов (vovik-zt)   • 20:41:20, 13.07.2019 [Материал]

Ну ми ж будуємо правову державу, ні? Чи якщо в сусіда брудно в подвіррі, або гараж завалився то треба відібрати в нього приватну землю і дати тим хто ПООБІЦЯЄ навести там лад?...
anastas
3 igor (anastas)   • 20:48:16, 12.07.2019 [Материал]

По замашкам чем то напоминает одного еврейчика, который с Озерного Нью-Васюки или Нью-Житомир обещал сделать. Даже будку для сторожа под забором поставил. За давностью лет и широтой охвата проблем фамилия его забылась.
TarasS
4 Тарас Стрільчик (TarasS)   • 20:57:23, 12.07.2019 [Материал]

Нагадай, що створив твій коханий єврейчик-мародер в Житомирі чи хоча б в області?
Cobalt
5 Cobalt (Cobalt)   • 21:15:51, 12.07.2019 [Материал]

Нагадай, кого маєш на увазі, бо їх до хєра, разом з вєрховним савєтом, кабміном й іншими злодіями від влади.
Karab
7 Сергей (Karab)   • 12:39:55, 13.07.2019 [Материал]

Ещё 1 неделя осталась до выборов и в скором времени мы забудем как минимум на 5 лет их имена и их обещания.
garold
8 Кonstantin (garold)   • 12:49:35, 13.07.2019 [Материал]

Щас!!!А местные выборы?
Сalikusu
9 Çalıkuşu (Сalikusu)   • 18:24:16, 13.07.2019 [Материал]

ще один притирений
Оголошення на ЖЖ інфо: