Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2019 » Октябрь » 10 » 15:39:43

Всупереч холодній осені, Suzuki пропонує, найгарячіші ціни!     Реклама  

10.10.2019, 15:41:42 3906 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Всупереч холодній осені, Suzuki пропонує, найгарячіші ціни!


Купівля автомобіля - це завжди важлива історія. Відгуки в інтернеті, візити в салон, тест-драйви і, нарешті, такі бажані ключі від нового авто. Наш кваліфікований персонал допоможе Вам зробити правильний вибір, тому що, наша головна цінність - задоволений клієнт.

Тільки зараз Ви можете придбати в офіційному дилерському центрі ЖИТОМИР АВТО ІНТЕРНЕШНЛ, що знаходиться за адресою проспект Незалежності, 57(Ватутіна 57) 
 

Suzuki Vitara від 409 400 грн. та  Suzuki SX-4  від 442 700 грн.!


Життя у великому місті вимагає великої кількості різнопланової активності: щоденні поїздки на роботу, завести та забрати дітей зі школи чи садочку, а коли з'являється вільний час, то на тебе чекають друзі із поїздкою замісто. Suzuki SX4 впорається з усім. Зручний салон допоможе відпочити від важливих зустрічей на роботі, мультимедійна система додасть настрою, а місткий багажник дасть змогу взяти з собою все, що потрібно для гарного відпочинку. Навіть з п'ятьма пасажирами в авто залишається не менше 430 л об'єму для багажу. Suzuki SX4 cтворений з думкою про активне міське життя, яке включає в себе жваві поїздки по будь-яким шляхам.

Оновлена SUZUKI Vitara - це удосконалена версія лідера компактних кросоверів В-класу в Україні. Більш витончений дизайн, оновлений інтер’єр, інноваційні системи безпеки та унікальний повний привід ALL GRIP, з яким можна впевнено долати будь-які шляхи.Оновлена SUZUKI Vitara - це удосконалена версія лідера компактних кросоверів В-класу в Україні. Більш витончений дизайн, оновлений інтер’єр, інноваційні системи. Безпека — це, можна сказати, друге ім’я оновленої Suzuki Vitara.
 

Тэги: купить авто, водители, Suzuki

Схожі новини:


Комментариев: 1
babay
1 Вася (babay)   • 06:59:30, 11.10.2019 [Материал]

У Вас з фsнансуванням геть погано? Що ви перейшли на рекламу?...Це я адмінам.
Оголошення на ЖЖ інфо: