Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2019 » Ноябрь » 21 » 10:50:06

Керамічна плитка від магазину «Світ кераміки» – гарантовано вдалий вибір     Реклама  

21.11.2019, 10:51:06 6342 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Керамічна плитка від магазину «Світ кераміки» – гарантовано вдалий вибір

Керамічна плитка - один з найпопулярніших оздоблювальних матеріалів. Щорічно тисячі світових виробників випускають все нові і нові колекції плитки, змінюючи не тільки її зовнішній вигляд, але і технічні характеристики. Виробники зробили все, щоб керамічна плитка була красивим, довговічним і безпечним матеріалом. 

Магазин «Світ кераміки» - це надійний супутник у світі керамічної плитки та оздоблювальних матеріалів для підлоги та стін.

Світ кераміки - динамічно розвивається, орієнтований на сучасні потреби ринку керамічної плитки. При цьому враховано світовий досвід, використовуючи кращі досягнення провідних світових компаній і адаптуючи їх до існуючих реалій і вимог покупця.



Фахівці магазину відслідковують останні тенденціями інтер'єрної моди, пропонуючи свіжі цікаві рішення. Тому колекції завжди актуальні, різнопланові і нестандартні,  створені  за всім стандартам і нормативними вимогами.



Які переваги керамічної плитки?
 
  • По-перше, цей матеріал є дуже міцним. Якщо плитка якісна та викладена правильно, вона може впевнено витримати навантаження до 30 000 тон на метр квадратний. Такими показниками не можуть похвалитися навіть асфальтні чи залізобетонні покриття.
  • По-друге, керамічна плитка має дуже високий показник жорсткості, завдяки чому вона не деформується навіть при екстремальних навантаженнях на розрив. Чим більша товщина фрагментів плитки, тим стійкішою вона є. 
  • По-третє, що стосується вогнестійкості, то і тут цей матеріал досяг значних успіхів: він взагалі не горить, а при нагріванні не виділяє шкідливих речовин, тому ідеально підходить для облицювання камінів і печей.
  • По-четверте, плиткова кераміка не проводить електричний струм, не втрачає свого кольору в результаті впливу сонячного проміння і не руйнується від прямих контактів із хімічними речовинами (за винятком флуоридної кислоти). 
  • По-п яте, плитка дуже легко чиститься від забруднень та впродовж десятиліть зберігає хороші декоративні властивості, тому й користується величезною популярністю.

Керамічна плитка – справді незамінний матеріал. Купуйте його в магазині «Світ кераміки»  та перетворюйте власну оселю на справжній витвір мистецтва, що даруватиме тепло і затишок вашій родині щодня!





Завітайте до магазину за адресою м. Житомир, вул. Покровская, 54.
Тел.: 0412 223 607

ГРАФІК РОБОТИ
  • Понеділок - П'ятниця: 9:00-17:00
  • Субота: 10:00-16:00
  • Неділя: 9:00-14:00
 
Офіційний сайт - http://svitkeramiku.in.ua
Cторінка fb - https://www.facebook.com/pg/svitkeramiki
Сторінка instagram - https://www.instagram.com/zt.magazin.svit.keramiki





Схожі новини:


Комментариев: 1
telefon
1 джавахарлал нюру (telefon)   • 20:33:21, 21.11.2019 [Материал]

В темах написано, что статья из рубрики "общество". А это явная рыглама!
Оголошення на ЖЖ інфо: