Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Мода та стиль

Дівич-вечір: як вибрати подарунок для нареченої

Автор: Оксана Загороднюк, 20.01.2024, 16:20:16 Дівич-вечір: як вибрати подарунок для нареченої

Дівич-вечір - це те свято, яке для нареченої є не менш цікавим, ніж весілля. Дівчата часто мріють, як весело проведуть останній день холостяцького життя, уявляють собі тематику. компанію подружок, все гарненьке та сяюче. Можна навіть замовити виступ молодих та привабливих хлопців. Але основною проблемою для подружок нареченої завжди будуть подарунки. Хочеться порадувати поки ще холостячку чимось особливим – наприклад, подарунком, який можна знайти на https://orner.com.ua/category/podarunok-divchini

a8DRraaihGSf6V9KfD1zFoypdQwR3KH1sPPxdf-Ho76FAPM_S2U4wzYpBXEOkXc1PtF7L7AN85rW_4GiAt-N9nTRGfjgSmHplyqi6ZRSe9pDxgA4Kqt24JNhkhUbGW2-XVAAFw5SB_NHCNH5jnLrLxU

Що подарувати на дівич-вечір: варіанти презентів

Подружки нареченої на особливому святі зазвичай подають винуватці урочистості різні презенти — необов'язково символічні і недорогі. Можна і розщедритися, якщо дозволяють доходи. Варіантів подарунків безліч – від сувенірів та класики до незвичайних та корисних речей:

  • Фотоконструктор - за його допомогою наречена зможе створити сімейний портрет або "оживити" будь-який знімок, перетворити його на настінну картину. У фотоконструкторі дуже важливий процес збирання, до якого може приєднатися і наречений.
  • Карта бажань - цей сувенір підходить нареченим, які захоплюються візуалізацією.
  • Фруктові та ягідні, цукеркові букети – модні їстівні сувеніри, які не залишать нічого на згадку, але сподобаються гурманам.


Дівич-вечір - ідеальний момент, щоб наречена могла переключитися з організаційних питань на себе і свої «хотілки». І подарунки від подружок стануть дуже доречними. Можна навіть заздалегідь попросити наречену скласти вішаліст, що подарувати на дівич вечір.

Також варто пам'ятати, що вечірка перед весіллям є символічним святом, підбирати надто все ж дорогі подарунки не варто. Вони будуть доречнішими в рамках весілля, на вечірку краще підібрати щось менш офіційне і дороге. Якщо ж впевненості у виборі презенту немає, то можна порадитися з найближчими подругами чи рідними, дізнатися про інтереси нареченої. У разі коли віддавати перевагу традиційним сувенірам не хочеться, доречно зробити один загальний подарунок від компанії.

У цьому випадку можна віддати перевагу і дорожчому варіанту презенту, наприклад, вибрати для подруги оригінальне святкове вбрання або піднести її улюблений парфум.

Подарунки для нареченої - інтим пропонувати

  • Комплект спідньої білизни - вибір такого презенту - то досить інтимна річ, але якщо знати. що подобається жінці, не важко вибрати розкішний комплект!
  • Стриптиз - цей секретний подарунок точно залишиться в пам'яті як одна з таємниць дівич-вечора.
  • Вбрання для рольових ігор - еротичний костюм додасть нових фарб і відчуттів між молодятами.
  • Секс-іграшки - безневинні хутряні наручники грайливого кольору розсмішать будь-яку скромницю!


Сучасне прощання з неодруженим життям для дівчини проходить весело в оточенні подруг. Вони не дають нареченій нудьгувати, влаштовують для неї цікаве свято.

Додаткові ідеї: що піднести

Пам'ятним подарунком для нареченої на дівич-вечорі стане декоративна скринька, в якій жінка зможе протягом багатьох років зберігати дорогоцінні прикраси або дорогі серцю речі.
Набори – корисний подарунок, який стане у нагоді кожній людині! Можна вибрати різні предмети: чайний комплект або валізку з усім необхідним для подорожі.
Велика фотосесія. Потрібно знайти фотографа, орендувати студію і заздалегідь принести туди різні забавні костюми та аксесуари. Якоїсь миті вечірки (можна до закінчення) всі дружно їдуть туди, зав'язавши нареченій очі. Такий сюрприз точно сподобається молодій дівчині, адже вона зможе емоційно відпочити, розслабитися, позуючи перед камерою і дуріти зі своїми подружками. А фотографії з дівич-вечора залишаться на згадку.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Мода та стиль" на ЖЖ.info
Мода та стиль | 20.01.2024 | Переглядів: 304 | девишник, невеста, праздник, Дівич-вечір

Читайте також на цю тему: