Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Краса і здоров'я

Багаторазові захисні маски: тонкощі вибору

Автор: Сергій Ковальчук, 15.06.2022, 12:26:53 Багаторазові захисні маски: тонкощі вибору

Сьогодні багато людей в Україні щодня стикаються з різними ризиками для власного здоров’я. Люди деяких професій, наприклад, beauty-галузі, постійно контактують з великою кількістю осіб, що суттєво збільшує шанси заразитися різними інфекційними та вірусними хворобами. Захистити себе від цих ризиків можна за допомогою засобів персонального захисту.

Одним з найкращих варіантів сьогодні залишається маска Пітта, яка підходить для багаторазового використання. В чому особливості цього засобу захисту? Пропонуємо зупинитися детальніше на особливостях та перевагах маски Пітта.

Характеристики засобу персонального захисту

В наш час коронавірусні обмеження суттєво вплинули на життя кожного українця. Ще кілька років тому громадяни нашої країни навіть не могли уявити, що муситимуть щодня використовувати захисні маски, щоб убезпечити себе від небезпечного захворювання. Але сьогодні ситуація відрізняється кардинально, тому українці вимушені обирати для себе та своєї родини засоби персонального захисту.

Найпопулярнішим варіантом залишається Пітта-маска. Цей зручний та дуже практичний захисний виріб відносять до багаторазових типів, які здатні утримувати до 99% компонентів, які передаються повітряно-крапельним шляхом, та пилових частинок. Маска виготовлена зі спіненого поліуретану, що гарантує людині високий рівень захисту від сторонніх ризиків для органів дихання.

За рівнем комфорту, характеристикам Пітта-маска набагато перевершує одноразові аналоги, які вже через кілька годин втрачають власні захисні властивості. Для повернення функціональності масці Пітта необхідно тільки промити засіб водою. Використання засобу персонального захисту дозволено впродовж двох місяців за умови правильного та систематичного догляду.

Переваги маски Пітта

Абсолютно кожна людина перед тим як придбати якусь продукцію, ретельно вивчає її характеристики, особливості та переваги. І багаторазові засоби персонального захисту не є виключенням. Тому пропонуємо зупинитися на особливостях Пітта-маски, які суттєво та вигідно відрізняють цей виріб від інших ідентичних товарів.

Головними перевагами багаторазової маски є:

  • повна відповідність засобу персонального захисту світовим стандартам якості;
  • гнучкість та особлива форма, що забезпечує щільне прилягання виробу до обличчя людини;
  • якісний фільтр, який ефективно очищає повітря;
  • вологостійкість;
  • ефективне збереження легкості дихання;
  • зручність у використанні та зберіганні;
  • гіпоалергенність;
  • універсальний розмір виробу.


Цей засіб персонального захисту представлений у великому виборі кольорів, тому кожна людина зможе обрати для себе найкращий варіант з врахуванням власних потреб та побажань.

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Краса і здоров'я" на ЖЖ.info
Краса і здоров'я | 15.06.2022 | Переглядів: 790 | безопасность, Здоровье, маски, защитная одежда

Читайте також на цю тему: