Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Краса і здоров'я

Чутлива шкіра: причини дискомфорту та правила догляду

Автор: Ольга Вітренко, 15.08.2023, 20:16:52 Чутлива шкіра: причини дискомфорту та правила догляду

Жінкам з дуже чутливою шкірою не просто підібрати догляд за обличчям. Багато засобів пересушують, викликають свербіж та почервоніння. Проте лінійка La Roche-Posay Toleriane Ultra покликана розв'язати цю проблему дівчат назавжди! Бренд створив унікальні сироватки для гіперчутливих щічок, які допомагають заспокоїти стан та полегшити відчуття.

Причини дискомфорту

Чутлива шкіра дуже легко піддається на зовнішні чинники, забруднюється або моментально реагує, в результаті чого спостерігається висипання та інші симптоми. Причини можуть бути різними:

  • токсичні речовини в повітрі, якими «дихає» шкіра;
  • неправильно підібрані засоби для вмивання;
  • косметика, що забиває пори;
  • алергени, які можуть викликати алергічний дерматит.


Надмірно чутливі покрови обличчя ослаблені – вони мають менше захисту, тому пропускають більше шкідливих речовини та елементів крізь себе.

Дерматокосметика La Roche-Posay створена спеціально для захисту та догляду за чутливими типами шкіри. Все, починаючи від гелей для вмивання і закінчуючи розслаблюючими сироватками – це безпечний та якісний догляд за обличчям, якого потребує кожна жінка.

Яка роль сироватки?

Яка роль сироватки?
Шкіра, яка гостро реагує на зовнішні фактори потребує не лише вмивання, але й додаткових доглядових дій і вони принесуть ще більше комфорту. Функції сироваток з лінійки La Roche-Posay Toleriane Ultra:

  • Заспокоєння – зменшується відчуття дискомфорту і з’являється легкість.
  • Зміцнює зовнішній шар шкіри обличчя, щоб уникнути забруднення та потрапляння шкідливих речовин у відкриті пори.
  • Зволоження, що особливо важливо для сухих типів.


У складі знаходяться дуже корисні речовини. Наприклад, термальна вода, яка пом’якшує та має заспокійливий ефект. Знижує подразнення. Зниження реактивності шкіри забезпечується завдяки пептидним сполукам у складі сироватки. А також різноманітні комплекси, завдяки яким обличчя завжди зволожене, м’яке та еластичне.

Обирати дієву сироватку необхідно за декількома критеріями. В першу чергу виявити свій тип шкіри, а також проблемні моменти, які потрібно скорегувати. За потреби можна звернутися до лікаря, для того, щоб проаналізувати на сучасному обладнанні особливості покровів та підібрати ідеальну сироватку з відомої лінійки бренду Ля Рош. Любов до себе починається із догляду!

Автор: Ольга Вітренко, редактор рубрики "Краса і здоров'я" на ЖЖ.info
Краса і здоров'я | 15.08.2023 | Переглядів: 343 | кожа, Здоровье

Читайте також на цю тему: