Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Краса і здоров'я

Medcard24 для пацієнтів: зручно, швидко, інформативно

Автор: Ольга Вітренко, 15.09.2023, 13:36:53 Medcard24 для пацієнтів: зручно, швидко, інформативно

Люди старшого віку добре пам’ятають проблеми організаційного характеру під час відвідування медичних закладів та поліклінік. Розпочиналися вони, без перебільшення, відразу на рівні реєстратури, де дуже часто на пошук медичної карти витрачалося багато часу. Використання https://patient.medcard24.net/ на сьогодні повністю позбавляє подібних проблем кожного, хто вирішить користуватися сервісом Medcard24. Завдяки сайту вся необхідна інформація стає доступною для пацієнта у будь-який зручний для нього час.

Особистий кабінет для пацієнта: як створити?

Не лише власні медичні картки, а й безліч іншої актуальної інформації будуть вам доступні, якщо ви станете користувачем платформи Medcard24, яка працює в цілодобовому режимі без свят та вихідних. Маючи обліковий запис, ви можете вибрати зручні для відвідування клініки з рекомендованого списку, який орієнтується на геолокаційні дані. Також доступний перелік практикуючих лікарів, медична інформація, план лікування тощо.

Щоб повною мірою користуватися всіма перевагами даного сервісу, треба створити особистий обліковий запис, який дасть доступ до власного кабінету. Вхід до системи після реєстрації здійснюється за таким алгоритмом:

  • Вибрати зручний для себе браузер та зайти на сайт.
  • Ввести номер свого мобільного у відповідній графі, починаючи з коду оператора.
  • Активувати опцію «Далі».
  • Ввести пароль, який був створений раніше під час реєстраційного процесу.
  • Натиснути «Увійти».


У разі, якщо пароль не збережений системою, а ви його не пам’ятаєте, варто натиснути на відповідне посилання на сторінці, після чого на ваш телефон надійде СМС з кодом для входу. Інакше у випадку неправильного трьохразового вводу логіна чи пароля ваш акаунт буде заблоковано на 15 хвилин. 
Корпоративные деловые люди

Можливості для власника медичної електронної картки

Після входу у власний кабінет для користувача відкривається безліч можливостей. Пацієнт може переглядати всі медичні карти, які поєднані з номером телефону. Можна редагувати дані, об’єднувати список інших пацієнтів, які зареєстровані на один телефонний номер. 

Також тут зручно переглядати призначення лікаря, результати аналізів, здійснювати онлайн-запис до потрібного фахівця тощо. Все це доступно на вашому гаджеті.

Автор: Ольга Вітренко, редактор рубрики "Краса і здоров'я" на ЖЖ.info
Краса і здоров'я | 15.09.2023 | Переглядів: 534 | Здоровье, поликлиника

Читайте також на цю тему: