Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2016 » Апрель » 29 » 09:00:39

Зустрічайте свята зі святковими пасками від ТМ Хліб Житомира!     Реклама  

29.04.2016, 09:00:39 3283 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Зустрічайте свята зі святковими пасками від ТМ Хліб Житомира!

Незабаром ми разом з вами будемо святкувати одне з найбільших православних свят - Великдень (Пасху). Це свято ознаменовує Воскресіння Христове - найважливішу подію для кожної віруючої людини. Великдень дарує нам весняну надію на краще, радість відчуття себе єдиною великою сім`єю, що збирається за одним столом.

Як і минулого року, для освячення пасок ми запросили священника, який своєю молитвою та добрими настановами надихнув працівників на роботу напередодні Великодня. Сьогодні ви вже можете придбати в магазинах будь-які паски аби зустріти це свято, - та теплоти й любові, з якою вироблена святкова продукція ТМ Хліб Житомира, не купити за будь-які гроші.

З року в рік наша продукція відзначається від конкурентів своєю помірною ціною та звичною рецептурою, що прийдеться до вподоби якомога більшій кількості покупців. Шукайте паски від ТМ Хліб Житомира у всіх магазинах міста!

Колектив ТМ "Хліб Житомира" бажає вам міцного здоров`я, сімейного щастя та успіхів у всіх починаннях! Зі святом вас, любі житомиряни!

Христос воскрес!




Тэги: пасха, хлеб Житомира, паска

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: