Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2016 » Июль » 4 » 15:34:56

​Наталія Чиж засуджує лобіювання членів “Самопомочі” у тендерах та схемах     Реклама  

04.07.2016, 15:42:56 2791 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
​Наталія Чиж засуджує лобіювання членів “Самопомочі” у тендерах та схемах

Лідер Житомирської обласної партійної організації “Об’єднання “Самопоміч” Наталія Чиж прокоментувала закиди щодо участі членів партії у тендерах на ремонт соціальних установ м. Житомира.

“Я ніколи не вітала таких кроків і це усі знають в партії. Це принципова позиція і ні про яке лобіювання окремих бізнес-інтересів не може йтися. На відміну від інших політичних сил, “Самопоміч” відкрита і навпаки показує своє ставлення до подібних речей через внутрішньопартійну люстрацію. Таким чином було обрано нового голову Житомирської міської парторганізації “Об’єднання “Самопоміч” не в останню чергу тому, що попередній голова вирішив зайнятися просуванням власного бізнесу через Житомирську міську раду. Чи причетна до цього “Самопоміч”? - Категорично ні”, - запевнила Наталія Чиж.

За словами Наталії Чиж, відбулося обговорення ситуації, що склалася у лавах міської партійної організації, і більшість підтримала рішення обрати нового голову – Олександра Рибака.

“Так, ми пройшли зі Станіславом Балакішієвим, який до того був керівником міської парторганізації, великий шлях. І я йому вдячна за співпрацю. Проте після виборів він більше зосередився не на розбудові осередку. Можливо, це пов’язано з тим, що він не став депутатом. Але ми як осередок не маємо право зупинятися і працюємо лише задля громади. Наприклад, днями відновлено діяльність волонтерського центру на Польовій, де діти на канікулах зможуть безкоштовно займатися у гуртках. Питання в пріоритетах: або є спільні цілі, або свої окремі”, - зауважила лідер Житомирської обласної партійної організації “Об’єднання “Самопоміч” Наталія Чиж.

Тэги: Самопоміч, Чиж Наталья, Житомир

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: