Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2016 » Сентябрь » 28 » 13:39:29

Програма допомоги ветеранам та дітям війни від ТМ Хліб Житомира

28.09.2016, 13:39:29 2974 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Програма допомоги ветеранам та дітям війни від ТМ Хліб Житомира

Жан-Жак Руссо казав: "Благочинність - борг, який треба платити". Саме як до боргу перед старшими людьми, що збудували наше рідне місто та захищали нас у Велику Вітчизняну своїм подвигом та працею, ставиться до своїх благодійних ініціатив ТМ Хліб Житомира.

Кожен, хто живе, працює, виховує дітей та відпочиває сонячними днями у парках Житомира, завдячує своїм життям та своїм спокоєм саме цим стареньким бабусям та дідусям, що віддали всі сили заради нашого з вами сьогодення. ТМ Хліб Житомира низько вклоняється цим людям, яки стільки зробили і так мало при цьому отримали від життя.

Вже майже півтора роки триває Програма допомоги ветеранам ВВВ, дітям війни та учасникам АТО, що опинились у складних життєвих умовах. Вона охоплює більш ніж 350 людей щомісяця, через неї вже пройшло майже 1500 мешканців міста, у розповсюдженні безкоштовної хлібобулочної продукції задіяні біля 20 кіосків фірмової торгівлі ТМ Хліб Житомира, біля 150 волонтерів та громадських активістів. У натуральному вираженні щомісяця на благодійні потреби виділяється продукції на суму, що перевищує 20 000 гривень.

Ми вирішили попитати простих бабусь, що отримують хліб, як вони ставляться до Програми допомоги.

Валентина Василівна- Знаєте, дуже добре, що є така Програма. Я живу ось тут поруч та отримую хліб у розташованому поблизу кіоску. Ви знаєте, що пенсії зараз дуже малі і кожна допомога на вагу золота. Тим більше, що це ініціатива самого підприємства, а хліб можна отримати поблизу власної домівки, а не їхати казна-куди, як це часто буває. Самі розумієте, що в нашому віці це було б важкувато.
           
Ольга Федорівна- Я одночасно і отримую тут хліб сама, і є волонтером ветеранської організації. У мене троє підшефних людей похилого віку, що самі вже не ходять. Таким зараз найтяжче. Я отримую для них цей хліб отут на повороті у кіоску і відношу по тим, - показує рукою на кілька багатоповерхівок, - будинкам. Хоч і сама у віці, але ще можу допомогти іншим. Добре, що кіоск недалеко і я в змозі робити щось хороше разом з ТМ Хліб Житомира.

Кілька фото на згадку і приємне відчуття на цілий день від розуміння того, що ТМ Хліб Житомира сплачує свій борг перед цими чудовими бабусями і дідусями, вносить свій внесок у підтримку того доброго та світлого, що робить нас людьми.
 

Тэги: помощь, хлеб Житомира, хлеб

Схожі новини:


Комментариев: 1
manitu
1 Keeper (manitu)   • 15:42:59, 28.09.2016 [Материал]

Спасибо !!!
Оголошення на ЖЖ інфо: