Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2016 » Октябрь » 4 » 09:16:44

Заступник голови ОДА привітав щасливу маму трійні на Житомирщині

04.10.2016, 09:16:44 2992 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Заступник голови ОДА привітав щасливу маму трійні на Житомирщині

26 вересня у Житомирському обласному перинатальному центрі народилася перша у цьому році трійня.

Щаслива мама хлопчиків Жанна Іванова разом із родиною аж ніяк не чекали трьох «богатирів», так як результати УЗД показували двійню. Про це повідомляє прес-служба ОДА. 

Народивши семимісячних дітей, родина Іванових з смт Городниця Новоград-Волинського району відразу стала багатодітною сім’єю. Крім цього, вдома на братиків та маму чекає старший 11-місячний Назар.

Привітати з народженням синочків до центру завітали заступник голови Житомирської ОДА Ярослав Лагута та начальник управління сім’ї, молоді та спорту ОДА Світлана Гресь.

Ярослав Лагута побажав мамі та вже 4 хлопчикам здоров’я: «Хай дітки якнайшвидше міцніють та підростають. А ми, представники обласної влади, докладемо максимум зусиль для того, аби полегшити ваші турботи та допомогти вашій молодій багатодітній родині».

Заступник голови облдержадміністрації подякував лікарям та персоналу центру за те, що вони зробили усе можливе для того, аби зберегти життя та здоров’я малюків. Також від імені Житомирської ОДА вручив подарунки мамі.

За словами головного лікаря Житомирського обласного перинатального центру Юрія Вайсберга, народившись семимісячними, у хлопчиків була легенева недостатність і їм негайно знадобилось медикаментозне лікування. Дві дози препарату, який допоміг розкрити їм легені, коштує 30 тис. грн для однієї дитини, для трьох – відповідно 90 тис. грн. Завдяки державній програмі, через яку було закуплено необхідні ліки із групи сульфактантів, родина має надію на те, що діток випишуть здоровими.

29-річна мама щаслива та пишається своїми синочками – Андрійком, Вадимом і Денискою. Наразі діти знаходяться в спеціальних апаратах. Як тільки вони зможуть самостійно дихати та їхній стан буде стабільним,  хлопчиків можна буде перевезти до Новоград-Волинського, поближче до всієї родини.










Тэги: Лагута, перинатальный центр, Житомирская область, тройная

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: