Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2017 » Апрель » 25 » 22:31:31

Сезон відпочинку на природі на базі «Добростан» під Житомиром відкрили байкери. ФОТО     Реклама  

25.04.2017, 07:31:23 7734 2 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Сезон відпочинку на природі на базі «Добростан» під Житомиром відкрили байкери. ФОТО

У суботу, 22 квітня, новий сезон відпочинку на природі в атмосфері лісу, водойм та свіжого повітря було відкрито на базі «Добростан», що знаходиться за Житомиром, поруч з селами Оліївка та Вишпіль. Цього дня база «Добростан» стала гостинним майданчиком для прийому байкерів з усієї Житомирщини – учасників та гостей мотоклубу “God’s Squard СМС”, які приїхали сюди аби відкрити мотосезон 2017. 

Відкриття пройшло доволі драйвово, з розвагами, конкурсами та під запальні виступи музичних гуртів «Оріон», «Другі крила», «My Generation», «Естер» та хедлайнера — «Нумер 482». Усі гості свята мали можливість побачити розкішних мотопарк учасників клубу, серед якого було багато унікальних, потужних і крутих мотоциклів.

На лоні природі, посеред чудового пейзажу гості свята смакували шашликами, а також гарячою юшкою з казану, звареною безпосередньо в день свята, та мали можливість провести гарно час під хорошу музику за дружніми бесідами у альтанках, смажачи м'ясо, рибу та овочі на грилі у мангалах, яких є вдосталь по усьому комплексу. 
І незважаючи на примхи погоди, свято вдалося та було насправді сімейним, адже гості були цілими сім’ями, парами, з дітьми та друзями. Варто відзначити, що і дітям є чим тут зайнятись – для них є сучасний ігровий майданчик. А що може бути краще для дитини, ніж забавки на свіжому, лісовому повітрі?!
 

- Майданчик відпочинку «Добростан» залюбки приймає усіх гостей, - розповідає Людмила Іщенко, директор комплексу «Хуторок «Чудодієво». Попереду літо і ми сподіваємось, що буде багато бажаючих приїхати до нас відпочити на природі, набратися сил, зварити смачної юшки або посмажити духмяне м'ясо і просто відчути свободу. Також запрошує усіх бажаючих приїздити до нас для гарного відпочинку на природі і комплекс «Чудодієво»,  який знаходиться поруч з «Добростаном» та виступив партнером цього свята. 


За словами Людмили Іванівни, у «Добростані» мають надію, що старт мотосезону на цій базі відпочинку, який цього року проходив тут вперше, стане гарною та доброю традицією, та буде регулярним: - У нас є прекрасна природа, є віддаленість від міста, траси. Ми завжди щиро та радісно приймаємо гостей. Це особливе місце, де поєднався сосново-березовий ліс та водойми, які створюють сприятливий клімат та дають хороший настрій, заряд бадьорості. Якщо Ви з родиною та друзями шукаєте комфортне місце для відпочинку, майданчик «Добростан» радо відкриває Вам свої ворота та чекає на відпочинок, - додає Людмила Іванівна. 

У майбутньому в «Добростані» передбачено збільшення кількості альтанок для відпочинку та проведення фестивалів. 

В свою чергу президент мотоклубу мотоклубу «God's Squad» байкерів Павло Якубенко розповів нам, що за вже сформованою традицією відкриття мотосезону житомирські байкери перед святом розпочали традиційним мотопробігом та відвідуванням діток у Коростишівському дитбудинку:  - Ми зробили для них різні розваги, конкурси, покатали їх на мотоциклах, подарували подарунки. Ми вже довгий час співпрацюємо з ними, діти нас полюбили, і завжди чекають в гості. Ми трошки розбавляємо їхнє буденне життя навіть такою радістю, як покататися на мотоциклі. Сьогодні ми обрали «Добростан», бо нам тут дуже сподобалось. Одного разу ми потрапили сюди, побачили як тут чудово і домовились з власниками «Добростану» та «Чудододієво» про співпрацю. Вони підтримали нашу ідею про відкриття мотосезону і самі прийняли участь у мотопробігу, а загалом вони активно приймають участь у житті мотоклубу. 

Андрій Панкєєв, президент міжнародної ГО «Last Bell» розповів журналістам, що його організація спільно з байкерами неодноразово відвідували дітей з інтернатів, даруючи їм увагу та спілкування. За словам Андрія, мета його організації, це різноманітна комплексна допомога випускниками інтернатів, ПТУ - дітям сиротам та не сиротам. 

«Добростан» та «Хуторок «Чудодієво» раді бачити усіх бажаючих відпочити на природі у себе в гостях: 


База відпочинку «Добростан»
вул. Лiсова, 47Д, с. Вишпіль,
Черняхівський р-н.,
Житомирська обл.
dobrostan.com.ua

Хуторок Чудодієво
вул. Лiсова, 47, с. Вишпіль, Черняхівський р-н.,
Житомирська обл., Україна. 
Тел.: (0412) 46-13-13, (094) 914-83-13, (050) 463-18-64
chudodievo.com 































 

Тэги: Добростан, база отдыха, байкеры

Схожі новини:


Комментариев: 2
malanec
1 Антон (malanec)   • 09:03:23, 25.04.2017 [Материал]

Скромненько:(
RapidDuck
2 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 10:38:23, 25.04.2017 [Материал]

Место было крутое, но подкачала погода и время проведения.
Оголошення на ЖЖ інфо: