Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Суспільство і влада » 2017 » Июль » 20 » 19:44:29

Депутати Житомирської облради готують проект рішення про недопущення передачі у концесію держлісгоспів

20.07.2017, 09:56:05 2305 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Депутати Житомирської облради готують проект рішення про недопущення передачі у концесію держлісгоспів

П'ятнадцять питань порядку денного розглянула постійна комісія з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села 20 липня у ході підготовки до чергової сесії дванадцятої обласної ради.

 Зокрема депутати погодили проект рішення обласної ради «Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік»,  розглянули внесення змін до перспективного плану формування територій громад Житомирської області, - повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради. 

Також депутати підтримали звернення, ініційоване депутатом Степаном Нусбаумом,  до Кабінету Міністрів України щодо недопущення передачі у концесію державних лісогосподарських підприємств та звернення Житомирського управління лісового та мисливського господарства щодо передачі цілісних майнових комплексів державних підприємств до сфери управління Державного агентства лісових ресурсів.

Депутат Дмитро Кропачов поінформував членів комісії про звернення депутата Олега Пінського про внесення змін до Порядку використання коштів обласного бюджету відповідно до Програми розвитку агропромислового комплексу Житомирської області на 2016-2020 роки. А саме, встановити квоту кількості господарств для кожного району , пропорційно кількості особистих селянських господарств, які утримують 3 і більше корів, та які подадуть заявки на відшкодування вартості закуплених установок індивідуального доїння. Депутати підтримали звернення та вирішили рекомендувати управлінню агропромислового розвитку облдержадміністрації підготувати відповідний проект рішення на засідання президії обласної ради, яка відбудеться 24 липня.


 


Тэги: концесия, облсовет, лес

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: