Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2017 » Ноябрь » 9 » 13:54:28

Новий формат обслуговування «в дії»: у Житомирі вже місяць працює новий кабінет для корпоративних споживачів ПАТ «Житомиргаз»

09.11.2017, 13:54:28 3111 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Новий формат обслуговування «в дії»: у Житомирі вже місяць працює новий кабінет для корпоративних споживачів ПАТ «Житомиргаз»

Місяць тому в головному управлінні ПАТ «Житомиргаз», що знаходиться за адресою вул.Фещенка-Чопівського, 35, розпочав свою роботу оновлений мультифункціональний кабінет для обслуговування споживачів-юридичних осіб. Новий формат обслуговування  дозволяє  пришвидшити вирішення будь-яких питань, пов’язаних із розподілом природного газу.  Відтак, переваги оновленого формату обслуговування вже відчули більше тисячі клієнтів.

Особливість нового підходу в обслуговування корпоративних клієнтів полягає в тому, що усі операції щодо розподілу природного газу, можна урегулювати в одному місці. У оновленому «Відділі з продажів» щодня, з 8-ї по 17-ту працює 7 менеджерів, які одночасно проводять прийом. Дата та час прийому визначається із кожним  споживачів індивідуально. Великі черги і численні кабінети – залишилися у минулому.
 

«Робота оновленого «Відділу з продажів» - це ще одне досягнення у реалізації політики відкритості та створення комфортних умов для обслуговування клієнтів. Адже усі операції, пов’язані із розподілом природного газу, проводяться  з персональним менеджером у домовлений час. Всього за декілька хвилин корпоративні клієнти компанії зможуть відкрити особовий рахунок, отримати або внести зміни до договору чи вирішити інші питання», - зазначила  комерційний директор ПАТ «Житомиргаз» Лариса Продоус.
 

 

«Я ціную свій час, тому оновлений формат обслуговування для мене – порятунок. На візит до газорозподільної компанії я витрачаю, в середньому, півгодини на місяць і за цей час вирішую усі нагальні та важливі питання,» - розповіла представник однієї із фірм Житомирщини Катерина Волощук.

Новий офіс для обслуговування корпоративних клієнтів – крок назустріч представникам бізнесу області. Це нова площина, яка надає можливість налагодити  «зворотній зв’язок» між клієнтом та ПАТ «Житомиргаз», економлячи дорогоцінний час, якісно надаючи послуги, що стосуються врегулювання питань розподілу природного газу. До того ж, кожен із тисячі  таких клієнтів має контактний номер телефону персонального менеджера, який на зв’зку з 8-ї до 17-ї години щодня, окрім вихідних.
 

«Звичайно, нам є ще над чим працювати, аби рівень обслуговування наших клієнтів зростав з кожним днем. Станом на сьогодні ми маємо більш ніж дві з половиною тисячі абонентів-юридичних осіб у області, яким ПАТ «Житомиргаз» розподіляє газ. За кожним персональним менеджером «Відділу продажів» закріплено близько трьохсот клієнтів і, не зважаючи на таку немалу цифру, ми знаходимо можливість в індивідуальному порядку вирішувати усі питання», - додала керівник «Відділу продажів» Тетяна Іконникова.


Прес-служба ПАТ «Житомиргаз»

Тэги: сервис, услуги, Житомиргаз

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: