Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2017 » Декабрь » 10 » 09:18:27

Юрій Павленко: Бюджет на 2018 рік – це новий спосіб від уряду зробити українців ще біднішими     Реклама  

10.12.2017, 09:18:27 3225 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Юрій Павленко: Бюджет на 2018 рік – це новий спосіб від уряду зробити українців ще біднішими

На цьому акцентував народний депутат України, голова Житомирської обласної організації ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Юрій Павленко під час зборів Новоград-Волинської міської організації партії.

«Спілкування із жителями нашої області підтверджує, що позиція ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ, який не підтримав так звані реформи уряду та Державний бюджет, є правильною. На жаль, ці реформи призводять до ще більшого зубожіння людей. Люди в усіх куточках області висловлюють однакове занепокоєння тим, що медична реформа позбавить їх доступу до фельдшера, не кажучи вже про можливість оперативно отримати допомогу лікаря. Пенсійна реформа призведе до того, що в Україні не залишиться пенсіонерів. Вони або не доживуть до пенсії, або не отримуватимуть її за браком 35-річного трудового стажу. Освітня реформа обернеться погіршенням якості знань і перетворенням в майбутньому нашої молоді на дешеву робочу силу для транснаціональних компаній», - зазначив парламентарій.

«Саме тому ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК вимагає дострокових виборів і негайної зміни влади. Ми впевнені, що новий парламент, до якого увійдуть відповідальні й свідомі політики, відмінить ці антилюдські реформи. Наша фракція активно працює над тим, аби їх скасували найближчим часом», - наголосив Юрій Павленко.

ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК не голосував за Державний бюджет на 2018 рік. Позицію парламентської фракції політик прокоментував так: «Всі красиві гасла нинішньої влади не мають нічого спільного з дійсністю. Головний фінансовий документ країни, за який депутати голосували вночі, – це антисоціальний бюджет поліцейської держави. Ми вимагали підняття прожиткового мінімуму до 3200 грн, мінімальної пенсії – до 3500 грн та мінімальної зарплати – до 5000 грн. Виявляється, що у нинішніх складних для більшості людей умовах уряд знайшов спосіб як зробити ще гірше. Ті гроші, які мали бути спрямовані на соціальну сферу, пішли на збільшення витрат для посилення каральної функції держави та зростання видатків на утримання державного апарату. Такий бюджет не несе економічного розвитку та поліпшення добробуту громадян. До того ж, він не наближає нас до миру».

«ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК вимагає миру, прозорих соціальних гарантій, конкретних рішень на підтримку економіки, створення нових робочих місць, відновлення державного регулювання цін на основні продукти харчування та зменшення вдвічі тарифів на житлово-комунальні послуги», - підкреслив Юрій Павленко.

Участь у зустрічі з партійним активом Новограда-Волинського також взяли голова фракції ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ в обласній раді Анатолій Мелашенко та депутат обласної ради від ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Наталія Рибак.

Прес-служба Регіональної організації Політичної партії «Опозиційний блок» у Житомирській області








Тэги: Павленко, бюджет

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: