Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2018 » Март » 26 » 10:55:14

Член виконкому Руслан Годований переконаний, що гральному бізнесу не місце у Житомирі. ВІДЕО

26.03.2018, 10:55:14 2917 5 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Член виконкому Руслан Годований переконаний, що гральному бізнесу не місце у Житомирі. ВІДЕО

Процвітання грального бізнесу у Житомирі є неприпустимим, відтак – потрібно розробляти механізми видворення цього ганебного явища з міста.

Про це під час ефіру на одному із місцевих телеканалів заявив член виконавчого комітету Житомирської міської ради Руслан Годований.

За його словами, жоден аргумент на користь цього горе-бізнесу, навіть такий, як сплата податків у місцевий бюджет, не повинен давати йому право на розвиток.

У розрізі ж питання гральних закладів, яких стає дедалі більше на вулицях Житомира, Руслан Годований розповів про робочу групу, створену при міській раді з метою вивчення даної проблеми. Так, у минулу п’ятницю відбулося її перше засідання, під час якого було заслухано працівників правоохоронних органів та обговорено першочергові кроки у напрямку врегулювання питання на місцевому рівні.
 

«Моя позиція, як громадянина України, наступна: гральному бізнесу взагалі не місце в цивілізованій країні. На моє переконання, гральний бізнес це - сльози матерів, винесені з квартир гроші і т.д.

Дійсно, сьогодні було перше засідання групи і ми почули від поліції, що у минулому році близько 200-т викликів були саме в гральні заклади. Там відбувалися бійки із застосування холодної зброї, також є факти, коли виносять з дому золоті прикраси, і вже безпосередньо у гральному закладі їх міняють на гроші, аби далі грати тощо. Тому, на моє глибоке переконання, жодного виправдання гральному бізнесу бути не може. Навіть, якщо мова йде про податки», - Руслан Годований, член виконавчого комітету Житомирської міської ради



Тэги: Житомир, Руслан Годованный, бизнес, игровые автоматы, исполком

Схожі новини:


Комментариев: 5
garold
1 Кonstantin (garold)   • 11:37:44, 26.03.2018 [Материал]

Видно выборы на носу,пора всяким вытягивать свои фейсы что бы избиратель знал какими якобы важными делами занимался очередной кандидат. Интересно,а где был Годованый последние 4 года когда эти заведения расширяли свою сеть,вот запомните это лицо и никогда за него не голосуйте.....
HOOLIGAN
2 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 11:45:31, 26.03.2018 [Материал]

пчёлы против мёда
vovik-zt
3 ВовикЬ (vovik-zt)   • 20:34:27, 26.03.2018 [Материал]

Нічні гральні та розважальні заклади - за межі населенних пунктів і легально.
PashaZT
4 Pavel (PashaZT)   • 20:59:35, 26.03.2018 [Материал]

Игральный бизнес курируют в Киеве в одном очень известном министерстве.
Повалить его тут на местах не хватит мочи никакому чиновнику.
Все эти эпизодические вылазки полиции по злачным местам не более чем показуха.
SlavaNibiru
5 Святослав (SlavaNibiru)   • 18:26:38, 27.03.2018 [Материал]

Враховуючи, що в цьому бізнесі замішана купа серйозних дядьків, а коріння уходить в рашку, щиро бажаю пану Годованому вдачі.
Оголошення на ЖЖ інфо: