Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2018 » Июнь » 25 » 15:07:24

Борислав Розенблат передав благодійну допомогу міським та обласним лікарням     Реклама  

25.06.2018, 15:07:24 2791 6 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Борислав Розенблат передав благодійну допомогу міським та обласним лікарням

Багатофункціональні лікарняні ліжка, фармацевтичні холодильники, операційні та пеленальні столи, понад 30 матраців, стільці, столи-кушетки, крісла для релаксації, кухонні меблі, монітори, пральна машина, лікарняна ванна для пологів, шафи, ваги, ролятори, крісла-туалети, постіль, інвалідні візки - таку допомогу житомирським лікарням сьогодні, 25 червня, передав засновник Фонду родини Розенблат, Борислав Розенблат.

Благодійник розповів, що це стало можливим завдяки співпраці з Ліндою Мей, представницею німецько-української асоціації Vereins Blau-Gelbes-Kreuz e.V, яка разом з колегами зібрала ці речі.
 

«Я дякую Лінді Мей за довіру та допомогу Житомиру. Адже іноземні донори дуже прискіпливо ставляться до майбутніх партнерів, це пов’язано  з недовірою до благодійних фондів, які працюють в Україні і нам приємно, що наш Фонд пройшов цю перевірку. Меценати з-за кордону робили багато запитів, вони дізнавалися хто ми, але наш фонд має чесне ім’я, ми дійсно допомагаємо людям, чесно займаємося благодійністю, без комерційних оборудок і всього іншого. І вони сказали: «О’кей, ми надаємо Вам допомогу і працюємо з Вами на постійній основі». Дуже важко було пройти шлях розмитнення цього вантажу. Наше завдання в тому, аби знайти, тих кому це потрібно, ми повинні  перевезти за свій рахунок, розмитнити та передати, щоб це були справді потрібні речі і щоб вони слугували житомирянам та усім, хто лікується в наших медичних закладах», - розповів засновник благодійного фонду, Борислав Розенблат.
 

Благодійну допомогу від Фонду родини Розенблат отримали Центральна міська лікарня №1 та №2, Житомирська обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського, Житомирський обласний перинатальний центр та військовий шпиталь. Лікарі кажуть – така допомога дуже потрібна.

«Я вже побачив усе, що нам передають, воно дійсно потрібне. Це дуже мобільне та компактне обладнання. Ми користуватимемось усім отриманим, бо це дійсно потрібне. Це не та допомога, яку «взяти й поставити», це зручні кушетки, ліжка, шафи. Лікарня самостійно не в змозі цього купити. Дякую Бориславу Розенблату за цю допомогу», - розповідає головний лікар ЦМЛ№2, заслужений лікар України Віктор Павлусенко.

«Який би великий не був бюджет у лікувального закладу, він все одно є недостатнім. Тому це обладнання є вкрай необхідним, це обладнання в хорошому стані, яке буде використовуватися за призначенням. Обласна лікарня сьогодні отримує операційні столи, функціональні ліжка та інше обладнання. Сьогодні ми беремо його на баланс і з понеділка воно вже буде стояти в операційних та маніпуляційних», - каже головний лікар Житомирської обласної клінічної лікарні ім.О.Ф. Гербачевського, Богдан Леськів.

Борислав Розенблат розповідає, що незабаром  Житомир отримуватиме й іншу допомогу. Зокрема й ліки для онкохворих.
 

«Хочу анонсувати, що вже йде новий вантаж. Німці побачили, що ми здатні розмитнювати, здатні направляти все у лікарні. І вони готові нам допомагати, зокрема, передати функціональні ліжка для наших хворих людей. Також це будуть операційні та ліки. Ми відновлюємо нашу програму безкоштовних ліків. Найголовніше, що нам пообіцяли надавати найкращі  німецькі ліки, які нині там виготовляють для лікування важких захворювань й онкохворих, зокрема»,- поділився своїми планами благодійник.
 

Керівник Благодійного фонду «Фармварта» Денис  Шевченко розповідає – «Фонд родини Розенблат» надійний партнер. Адже за минулий рік «Фармварта» спільно з Фондом передали для житомирян безкоштовних  ліків майже на 23 мільйони гривень. Зараз Денис Шевченко співпрацює з багатьма іноземними партнерами.

«Надалі Житомирщина отримуватиме кожні два місяці гуманітарні вантажі. Тому що пан Розенблат особисто контролює розподіл, в результаті  все доходить до пацієнтів. Народний депутат зацікавлений в тому, аби якомога більше лікарень отримували обладнання. На жаль, не кожен головний лікар візьметься за такий контроль, у Житомирі – це є. Для нас головне, аби люди це отримали та користувалися цим. Але розмитнення цього разу тривало 9 тижнів, звісно, для іноземцям це дивно. Було важко, але ми впорались.  Відверто кажучи, Житомирщина для нас є пріоритетним регіоном, оскільки Борислав Розенблат особисто зацікавлений в допомозі цій області, по-друге особисто та суворо контролює передачу допомоги. Деяке з отриманого обладнання коштує близько 10 тисяч євро, не впевнений, що місцеві лікарні могли б придбати його самостійно. Зараз ми маємо змогу допомогти медзакладам покращити матеріально-технічну базу і водночас зекономити кошти», - говорить Денис Шевченко, голова БФ «Фармварта».

Борислав Розенблат переконаний, що така допомога дійсно допоможе пацієнтам лікарень.

«Я дякую нашим партнерам – Лінді Мей та її однодумцям, Денису Шевченку та усім, хто допомагав, аби ці речі потрапили у Житомир, до житомирян. Це важлива справа», - наголосив  Борислав Розенблат.
























Тэги: фонд родини Розенблат

Схожі новини:


Комментариев: 4
current_user
1 Current User (current_user)   • 15:32:04, 25.06.2018 [Материал]

Щомісячно держава компенсувала Борьці за житло) Бідняжка.
Pound
2 Рула (Pound)   • 16:02:57, 25.06.2018 [Материал]

Цікаво, йому самому не гидко від цього піару? Але вони так хочуть до влади, що нічого не цураються і ніколи не стидно. Джорж Майкл коли тільки помер, то всі дізналися, як багато він допомагав, а тут зробив на копійку, а крику на мільйон.
Artmaker
3 Евгений (Artmaker)   • 16:03:15, 25.06.2018 [Материал]

"Благодійник розповів, що це стало можливим завдяки співпраці з Ліндою Мей, представницею німецько-української асоціації Vereins Blau-Gelbes-Kreuz e.V, яка разом з колегами зібрала ці речі."

"Папа решает", а Боря "сдаёт"?)))))
SAT
4 Nostradamus (SAT)   • 18:23:49, 26.06.2018 [Материал]

Якщо це придбав цей ж_дяра, то це одне. Якщо він видає те, що зібрала якась благодійниця Лінда Мей і передала в Україну - то це зовсім інше. Це чорний піар розенбл_ді, бо порядні люди чуже не можуть видавати за своє. Між іншим, німці дуже багато скидають до нашої горе-держави б/у медтехніки, ліжок, приладів, медикаментів з залишком терміну придатності 2-3 тижні. Це тому, що в Німеччині цей весь непотріб утилізовувати рівноцінно, що утилізовувати небезпечні хімічні речовини- ну дуже дорого.Тому їх і віддають отаким горе-депутатам певної нації, щоб вони його видавали за свою благодійну допомогу.
А що це все не нове- видно по фотографіях, воно ж все без упаковок, у целофані або навалом.
Отак горе-депутат перетворює Україну у європейський смітник. І ще сам піариться на цьому. Питання - чи є совість у цього депутата, чи він її лишив у камінчиках, які намагався вивести за кордон. Позор і ганьба і цьому депутату і журналюгам з ЖЖ, які його піарять. Отаку, житомиряни, ми маємо владу. Отаких ми маємо журналюг, які грають у дудку цієї влади і всіляко її піарять ( сподіваюсь, не за дякую !)
Оголошення на ЖЖ інфо: