Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Надзвичайні події » 2007 » Октябрь » 23 » 09:33:03

В Бердичеве во время пожара погиб 36-летний пожарный. ФОТО

23.10.2007, 09:33:03 4746 0
В Бердичеве во время пожара погиб 36-летний пожарный. ФОТО

При гасінні пожежі, виконуючи свій професійний обов’язок, загинув Олег Сич, старший сержант внутрішньої служби СДПЧ-9.

Трагедія сталася у неділю о 19:20. Горіла лазня по вулиці Леніна, 78.

Як повідомив начальник Бердичівського районного управління МНС Ігор Шевчук, на місце події прибули два відділення СДПЧ-9 та окремий пост пожежної частини.

За попередніми даними, лихо трапилося внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі. Керував гасінням заступник начальника Бердичівського районного управління МНС Олександр Погребняк. Він розказує, що після проведення розвідки було встановлено: осередок пожежі знаходиться в одній з парилок сауни. Особовий склад підрозділу провів евакуацію 17 людей з чоловічого та жіночого відділень.

Потім з 2-х сторін почали гасити пожежу у задимленій частині лазні. Друге відділення піднялося на верхній поверх, щоб перевірити, чи є хтось у сауні. Вже при поверненні на ланку газо-димо-захисної служби впала одна з металевих конструкцій. Вона завалила 3-х чоловік. Двоє вогнеборців не постраждало. Олег Сич залишився під уламками. Звільнивши його, рятувальники почали надавати пожежному першу медичну допомогу. Протягом 5-7 хвилин, повідомив Олександр Погребняк, прибула "Швидка", яка засвідчила, що смерть настала миттєво.

За фактом загибелі проводиться службове розслідування.

    

    

Олегу Сичу було 36 років. Залишилися без батька двоє маленьких дітей. Друзі згадують свого товариша як добросовісного працівника і хорошу людину, яка пішла з життя, рятуючи інших.
   По матеріалам: телеканал "BIK"

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: