Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Надзвичайні події » 2008 » Февраль » 26 » 15:43:59

Убегая от ГАИ водитель врезался в столб. ФОТО

26.02.2008, 15:43:59 4495 0
Убегая от ГАИ водитель врезался в столб. ФОТО

22 лютого близько 3-ї години в м. Житомирі по вул.Максютова автопатруль ніс службу із забезпечення безпеки дорожнього руху. Інспектор дорожньо-патрульної служби УДАІ УМВС подав сигнал жезлом та свистком про зупинку водію автомобіля BMW-530. Проте водій проігнорував вимогу працівника міліції й продовжив рух далі вбік с.Лісового, збільшивши при цьому швидкість. Повідомивши про подію чергового УДАІ УМВС, працівники ДАІ почали переслідувати вищевказаний автомобіль, оскільки він, згідно з орієнтуванням від 20.02.2008 року, перебував у розшуку.

Про це «Журналу Житомира» повідомляє ВЗГ УМВС України в Житомирській області.

Черговим по УДАІ УМВС на допомогу для затримання автомобіля негайно було зорієнтовано наряди міліції, що несли службу в обласному центрі. Через деякий час водій автомобіля BMW-530, перевищивши швидкість, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на електроопору, після чого з місця події намагався втекти, але був затриманий. Ним виявився 22-річний житель Київської області. Окрім нього в автомобілі в якості пасажира знаходилась 20-річна мешканка Житомирського р-ну.

Наразі усі обставини з’ясовує слідство. Безсумнівно, молодику доведеться відповідати не тільки за викрадення автомобіля, але й за скоєння дорожньо-транспортної пригоди.



Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: