Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2008 » Июнь » 10 » 22:21:36

Шелудченко открыла в Житомире летний лагерь отдыха «Спутник»

10.06.2008, 22:21:36 7990 0
Шелудченко открыла в Житомире летний лагерь отдыха «Спутник»

Житомирський міський голова Віра Шелудченко урочисто відкрила літній табір відпочинку «Супутник» та запалила перший вогонь малих олімпійських ігор, які будуть проводитись в таборі.

Як повідомила «Журналу Житомира» прес-служба Житомирської міської ради, табір відпочинку «Супутник» прийняв першу зміну сезону 2008 року, за літо в «Супутнику» буде чотири такі зміни по 200 дітлахів. Розташований дитячий табір в Житомирі на околиці району Богунії в сосновому лісі.

Міський голова урочисто вручила спортивні подарунки для юних олімпійців та побажала дітям відвідувати такі табори кожного літа, також згадала, як вона сама вперше відпочивала у схожому літньому таборі 46 років тому.

— Мені тоді було років 10, коли я вперше потрапила у літній табір. Ми тоді все робили самі: прали, прасували, особливо піонерські краватки. Я тоді дуже розплакалась, правда вже не пригадаю чому.

Зараз літній табір відпочинку «Супутник» перебуває на балансі ТТУ. Коштуватиме 18-тиденний відпочинок для дитини 1080 грн., з яких 540 грн. доплачує міське відділення соцстраху. А дітей, батьки яких працюють в міському ТТУ, «Супутник» прийме за 290 грн.

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: